Jump to content

Alternatīva Samsung galaxy III


Payne
 Share

Recommended Posts

velveins jautājums,vai ir droši pirkt lietotu galaxy 3? ja viņš ir ņemts uz pieslēgumu un ņēmējs,vairāk nemaksā par viņu un es to telefonu nopērku, viņu nevar noblokēt,vai ,kaut kā tā?

Link to comment
Share on other sites

Tufjord

 

viņš ir ņemts uz pieslēgumu un ņēmējs,vairāk nemaksā par viņu un es to telefonu nopērku

Pāraksti līgumu uz sevi un lieto droši.Sarēķin cik atlicis maksāt un to summu atņem no telefona cenas.Tā esmu pircis, modēmu un xperia kad tiko iznāca.Par pēdējo vecais īpašnieks vel drusku piemaksāja,jo bij lietots tikai 4mēn.
Link to comment
Share on other sites

Lietots ir lietots, drošības nekad nebūs - uz visādiem gļukiem var uzrauties. Ja uztrauc tikai iespējas tikt nobloķētam, tad prasi visus papīrus un kasti. Ja iepriekšējais īpašnieks pierādīs, ka viņam tas telefons ir nozagts, tad arī varēsi taisīt nākamo topiku, kurā prasīsi kā nomainīt IMEI kodu.

Link to comment
Share on other sites

tur jau tā lieta,ka es nezinu,vai ņemts viņus uz pieslēgumu vai nē, bet bijis bloķēts un tagad atbloķēts un ir visi papīri,tad vajadzētu būt visam ok?

Link to comment
Share on other sites

Cilvēks Parastais
LMT info
29. marts (pirms 1 dienām)
cleardot.gif
 
cleardot.gif
cleardot.gif
kam: man
cleardot.gif
 
 
 
 
Labdien!

LMT imei kodus nebloķē, ja klients nemaksā par iekārtu. 
Link to comment
Share on other sites

Lētāka alternatīva SGSIII ir LG P880. Apmēram tas pats pa lētāku cenu. Pats eksperimenta kārtā aizstāju S2un iegādājos Cubot A890(M6589) pa $228, jeb 130ls. Otrdien dabūšu, tad redzēs vai ir tikpat labs arī dzīvē kā uz papīra. Daudzās jomās labāks par S3.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Alternatīva ir S3mini

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Ķīnas ķiploki??? Pavāri kategoriski pret :pooh_honey:

Link to comment
Share on other sites

itanium

Un kāda vaina sAMOLED ekrāniem tumsā? 

Nemaz nerunāsim par gaišu laiku, kurā samoleds ir krietni labāks par tava ķainīzera IPS.

Protams ķainīzeri ir superīgi - komplektā pat 2 baterejas nāk, žēl gan, ka ik pa mēnesim jāmaina arī tās. 

Garantija arī naudas krāpšana vien ir. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Cilvēks Parastais

Par ķīniešu kvalitāti varam pārliecināties tepat blakus tēmā par planšetēm no Ķīnas :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Amoledi mazliet par gaišu tumsā. Vispār es salīdzināju ar LG P880, nevis ar kautkādu ķainīzeri.

Link to comment
Share on other sites

Un es domāju, ka displeja spilgtumu var regulēt, vai uzlikt lai regulē automātiski no apkārtējā spilgtuma... :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

gangrel

Pērkot lietotu Galaxy S3 obigāti ir jāskatās ekrāna stāvoklis. Tā maiņa maksā veselu bagātību ne mazāk par 100 LVL, jo jāmaina kopā ar LCD ekrānu. Kreisajās vietās vai caur pazīstama meistara, varbūt var arī lētāk, taču vienalga ne mazāk par 80 LVL.

Ar dauzītiem ekrāniem telefona kopālicēji uzpērk viņus 100 līdz 120 LVL, un tirgo nost kā jaunus un mazlietotus. Pirkt tikai priekšējo stikliņu ebay vai ss.lv ir metiens, nevar atsevišķi nomainīt tikai to.

 

Alternatīvas? Iztikt ar S2 (mans iepriekšējais telefons, ekrāns+korpuss 35 LVL) - izturīgs un vajadzības nodrošina vai HTC One X (HTC Desire HD esmu lietojis iepriekš). paspaidot One X bija labs iespaids. Samsung Galaxy S3 veikstspējas un kameras ziņā tāpat ir favorīts, ja tik nebūtu tik triecienneizturīgs un ekrāns nemaksātu tik dārgi, citas alternatīvas neieteiktu. Cerams S4 iznākšana straujāk  samazinās cenas tirgū nekā līdz šim.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Hmm cik nu es intereses pēc esmu paskatījies S2 un S3 ekrāni maksā gandrīz vienādi ap 80 Ls

Link to comment
Share on other sites

To MIGs- vari regulēt cik gribi, bet uz zemāko tāpātās par spilgtu, citi saka pat ka acis ēd ārā. Pašam bija 9 mēnešus S2- patīkami naktī nebija, bet tik traki ar ne.

Link to comment
Share on other sites

A kur problēma ? Lietoju s3 jau ceturto mēnesi ... vienīgā lieta kas patreiz nepatīk ir pavājie basi uz klasiskām austiņām un vājā radio jūtība ... a tā, ir kritis, bacha velk, ekrāns vispār norauj jumtu kvalitātes ziņā ;) Rekomendēju

Link to comment
Share on other sites

Ronalds

Varbūt nedaudz offtopiks, tomēr.... 

 

Ko tauta saka par ķinas mob telefonu flagmaņiem uz MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz platformas?

Piemēram šis:

 

JIAYU JY G4 Basic 4.7  

 

http://www.banggood.com/Wholesale-JIAYU-JY-G4-Basic-4_7-Inch-1280x720-Android-4_1-13MP-MTK6589-Android-Phone-p-63900.html

 

Salīdzinoši ātra platforma gandrīz 13k papagaiļu ANTUTU testā. Labs ekrāns, arī pārējie parametri līmenī. Un cena kā prastam brandname androidam..... 

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu nezinu man uz S3 ar 16Gb atmiņas visu laiku vietas pietrūkst, nav gluzi tā ka var visu pēc kartas virsū krāmet, telefons ik pa brīdim bļauj ka atmiņas ir par maz un dažas funkcijas var nestrādat... a te ķīnas ķiploks ar tikai 4Gb atmiņas un nav nekādas garantijas tam ka programmas ir iespējams instalēt uz papildus atmiņas kartes. Da man navigācijas vien iGo +Navitel aizņem ap 8Gb pluss vēl paris audiogrāmatas un viss vietas vairs nav, a ja velas vēl kādas programmas likt, ko tad

Var jau būt ka maldos, taču izskatas ka šitais der tikai bērniem spēlītes no vienkāršā gala padzenāt, par kaut kādu filmu skatīšanos arī var aizmirst, nu kas tas ir 4Gb priekš mūsdienām?!?!?!?!

Link to comment
Share on other sites

 

iGo +Navitel aizņem ap 8Gb

 

Tev tik daudz karšu reāli ir nepieciešamas vai arī turi tikai tāpēc, lai būtu, kaut gan tālāk par blakus pilsētām neesi braucis?

Link to comment
Share on other sites

dzincha

iGo +Navitel aizņem ap 8Gb

Igo kartes daudz neaizņem un jāapsver vai visu eu vai visu pasauli vajag turēt tai telefonā. Visa EU varētu būt 1 - 1.5 Gb. 

Par navitel nezinu, bet biju pamēģinājis vienu gps app no store, kurai LV karte aizņēma 100 mb - nonesu nost ar visu krap appu. Šis skaitijās offline, bet lai atrasu adresi vajadzēja konektu.  

Labots - dzincha
Link to comment
Share on other sites

Ronalds

RHS  - jā  - pastāsti - skatos MTK6589 virzienā. Nav gluži par sviestmaizi, tāpēc negribu iegrābties. Pārvietot softu uz SD karti  - tā ir standarta andriod fīča - nedomāju ka ķīnietis to speciāli disablojis ir. 

(Skaidrs ka ar iebūvētajiem 4 gb būs par maz un būs SD karte jālieto) 

Bet nu krievu saitos par šiem ķīniešiem pa lielam tikai labas atsauksmes ir.  Un divu SIM karšu atbalsts arī nav zemē metams. Viena gan strādā tikai 2g režīmā, bet sarunām ar to vajadzētu pilnīgi pietikt. Ņemot vērā ka LV operatori piedāvā tikai nosacīti sakarīgus datu plānus zvanu simkartēm, būtu forši ja varētu ielikt telefonā vienu sim zvaniem, bet otru datu pārraidei. Jo tikai datu pārraides plāni ir krietni izdevīgāki par tiem ko operatori piedāvā kā papildinājumu runas pārraidei.  



Piemēram tele2 piedāvā pa ~6 ls mēnesī 5 gb kā tikai datu pārraidi (1.2 ls par gb), bet ja to līdzīgu datu apjomu gribam papildus uz zvanu sim tad par 2 gb jāmaksā 5 ls. (2.5 ls par gb - vairāk kā 2x dārgāk)  Skaidrs ka mārketings, tomēr uzskatu ka ir negodīgi ka internets maksā savādāk ja ņem papildus sim, nekā pieslēdzot datu plānu pie esošās.

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Jā man ir nepieciešamas daudz kartes jo pārvietojos daudz un stipri tālu. Visas pasaules kartes Navitel+iGo nemaz nav iespējams uzlikt uz S3 - vietas par maz. Domāju ka jebkurš saprātīgs cilvēks sēžoties auto zinot ka būs jānobrauc daudzi tūkstoši km virziena tikai turp izvēlēsies maksimāli liela izmēra karti. starp citu arī ar to ir par maz, kaut kur postsovjetu telpā lai cik liela arī nebūtu 1 karte nu par GB iet runa protams pilsētas Jelgavas izmērā ir tikai punkts kaut kādu ceļu pelēka masā krustojums, uz vietas vienalga ir jāprasa vietējiem ielas,majas utt.   Kads netic tad atrodiet  kādā kartē piemēram šo   ul sadovaja 66 gorod Chasniki Vitebskaja oblostj  BY  a ir tādi ciemi kuru rajona centrs pat nav uz kartes, a ja tev tādā braucienā ir 20 tādi punkti kas jāsasniedz???   Bieži ir tā ka draugi vispār atsūta GPS koordinātas kur ir jabrauc uz sašlikiem jo ir nopirkts namiņš pie ezera 120 km no pirmās vietas kas BY kartē ir atzīmeta    Da Maskavas reģiona karte vien cik sver!!!!! A tur bez navigācijas ir pilnīgs vāks, da tur ciemos ejot navigāciju vajaga, ja esi piemēram nonācis vajadzīgajā ielu krustpunktā tad nu tur ir jaunbūves tādas ka padjezdu vajadzīgo ar navigāciju ir jāmeklē, pilnīgs vājprats tur ieeja mājas vienā pusē var būt pilnīgi citā stāva kā otrā pusē un vis tas kopa atgādina kaut kādu skudru pūzni. Bij man viens gadījums kad 84 Ls norunaju mobīlaja telefonāstāvot pie mājas ar vajadzīgo nummuru vienkārši konsultējoties kā tikt iekšā un kā atrast podjezdu, mājas neregularas formas 20+ stāvi, sākas ēkas dažādos augstumos, kaut kadi parkingi, nepabeigti bvūvlaukumi. Tas kas man bija vajadzīgs atradās pie ēkas trešā korpusa un maršruts apmeram tāds - caur iebrauktuvi starp 2 nenosakāmas formas korpusiem jāuzbrauc ap 10m augstāk, tur ir no kreisāz puses krauja uz būvlaukumu a no labās puses kaut kadi bunkuri gar 6 korpusu, gar tiem jabrauc ap 200m uz prieksu untur kur asvalts aiziet pa labi ir jadodas pa mazu gājeju celiņu pa kreisi, tad pa dzelz konstrukciju tiltu jāuzkāpj 2 stāvi uz augšu un tad jāvirzās pāri par kaut kādiem angāriem un lūk tu nonac stāvlaukuma kas ir autostāvietas otrā stāva jumts, pa to jāizvelas virziens maksimali pa labi   autostāvvietas izmers ir apmēram tāds kā visas Domina teritorija un tad pēc x korpusiem jāpagriežas pa kreisi un tad 8 padjezds un tur jabrauc uz 23 stāvu......  un ta ir tikai pieeja no vienas debespuses, otra diena mēs devāmis uz pretējo pusi tad tur maršruts vēl sarežģītāks  un cik saprotu tai māja ar x korpusiem dzīvo tikpat cilveku cik visos Pļavniekos

Link to comment
Share on other sites

Ronalds

un cik saprotu tai māja ar x korpusiem dzīvo tikpat cilveku cik visos Pļavniekos

 

Njā... mums tādu pārapdzīvotību nesaprast.... Bet ķīnietim iespējams liktos plaša ēka ar maz iedzīvotājiem. Tā kā vairojamies, vairojamies - cerams arī pie mums tā būs :D 

(Tomēr jācer ka saprāts ņems virsroku pār vairošanās instinktu un nekad tā nebūs)

Labots - ronalds_
Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Nu jā es braucu - EE, LT, LV, BY, PL, UA, RU, DE, vēl nesen ir būts Latīņamerikā, drīz došos uz Franciju, sa brīvdienās aizšaut uz Stoholmu arī ir pilnīgio iespejams, papildus tam visam tiek lietotas 2 navigācijas programmas, pa Eiropu var ar iGO, a postsovjetu telpā pat Navitel nezin pusi vietu kur man vajag. Nu vajadzības vienkārši ir dažādas, nu neiešu tak es ķēpāties lai kādu blakus esošu valsti ņemtu nost un liktu atkal atypakaļ kad sadomāšu uz to doties, pēdējo dažu gadu laikā ir bijušas vēl vizmaz 10 valstis kurās esmu pabijis, visu neatcerēties, bet ir taču forši ka arī Turcijā, Ēģiptē, Griecijā, AAE u.c. kur atpūties tev arī ir kāda iespēja orienteties



Par pārapdzīvotību varu vel piebilst ka uz doto ēku devos no Rižskij vokzal, ceļu īsti neatceros bet apmēram tā, vispirms 40 min. ar trolejbusu, tad 30 ar autobusu, tad kautkāda mikriņā pusotru stunduun pie tam bij jāizstāv rinda ap pusstundu. tad vel kaut kāda maršrutka 10 min. tas turp ceļā a atpakaļceļā uz lidostu, ar maršrutku kaut kāda pusotra stunda, tad 10 min trolejbuss, tad stunda ar metro ar 3 pārsēšanās reizēm un tad ar kaut kādu ātrvilcienu pyusotru stundu līdz vienai no 3-4 Maskavas lidostām......  Un visu laiku aiz loga ir kaut kādi "Pļavnieki" tikai ēkas 2-3 reizes augstākas un ielam pa 4-6 joslā, vienā virzienā. Mehiko i to ir mierīgāk. Un īstenībā es tā arī līdz galam nesapratu bet liekas ka ēka bija nevis Maskavā bet kaut kāda pilsētiņā ap 100 km no Maskavas, taču tur vis ir tā saplūdis kopā ka pāreju no vienas pilsētas uz otru pamanīt nevar, vienas vienīgas daudzstāvu māju rindas, stacijas, rūpnieciskas teritorijas supermarketi autosaloni un jau atkal bezgalīgas māju rindas

Labots - Bonifacijs
Link to comment
Share on other sites

Raksta autoram- vienīgā LV nopērkamā mazliet  lētāka S3 alternatīva ir LG P880, kurš saņēma labas atsauksmes. Krietni lētākas alternatīvas var iegūt vienīgi Ķīnā, nevis LV. Tā ka ir jāizvērtē vai ir vērts uz P880 ietaupīt 40ls, ja pērk no i-veikala.

Link to comment
Share on other sites

nu ja ta p880 ir tik apt labs kā s3, un maksā mazak,tad es domāju labak ir p88,vismaz reti kuram tāds būs,atšķirībā no s3.

Link to comment
Share on other sites

Kad mainīsi telefonu nākošreiz? Nedrīkst aizmirst faktu, ka S3 būs vieglāk pārdot un turēs vērtību labāk. bet ja mainīsi trubu tik pēc 2-3 gadiem, tas vairs nav tik svarīgi.



Tiem ka interesē mtk6589 telefoni- http://mysku.ru/blog/pandawill/14752.html

Kamera, kā jau nojautu īstenībā ir 8mpix ar interpolāciju, un bača ar nav 2500. Pārējais viss ir ok un strādā stabili.

gaidu otrdienu, kad saņemšu savu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

a kur ir problēma ? man  vietas papildināšānai strādā 32gB MicroSD kartiņa :)   ja pareizi atceros supportoja arī 64gB izvirtības ...

Link to comment
Share on other sites

spainiss2

Alternatīva GS3 varētu būt LG nexus4. Pārējiem LG iekšas uz papīra nevelk Samsunga līmenī.Bet laikam Latvijā vēl oficiāli nepārdodas.

Link to comment
Share on other sites

Nexus 4 8gb versija maksā netā ar visu sūtīšanu 410 dolārus- 235 latus. Tāka mazliet lētāk sanāk bet nav microsd. P880 maksā 210 latus. Ātrdarbībai vajadzētu būt vienādai, jo pat mans novecojušais divkodolu s2 ar Jelly bean nebija lēnāks par s3.

Link to comment
Share on other sites

Bonifacijs

Man jau nu liekas ka tas tieši ir mīnuss dubultā, tas ka nav Samsung fīčas, zato ir rets aparāts ko ir ražojis salīdzinoši mazs ražotājs, un ja vel sākas te jau minetie joki ka nav microsd un sazin kas vel ne....   es neņemtu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...