Jump to content

xbox360 vai playstation3


sierists
 Share

Recommended Posts

Steidzami nepieciešams iegādāties vienu no šīm spēļu konsolēm. Interesē, kurš būtu optimālākais variants - konsoles cena, spēļu cena, papildus opcijas, iespēja uzlabot utt. 

Link to comment
Share on other sites

Izvēle ir ļoti līdzīga. Grafiski konsoles arī līdzīgas (kaut PS3 dzelziski ir labāks, reālās spēlēs to neredz), vairākums spēļu ir vienas un tas pašas abām konsolēm.
Konsoļu un spēļu cena arī ir līdzīga (PS3 ir nedaudz dargāks, bet tam ir BlueRay, kas ļauj skaīties attiecīgo disku filmas). Papildus opcijas Xboxam ir Kinect, kas ļauj spēlēt spēles bez pults (piemēram, dejas, sporta spēles), bet PS3 ir Move (kaut kas līdzīgs, bet tomēr rokās jātur speciāla pults, toties lielāka precizitāte). Ja interesē spēlēt pa tīklu, tad Xboxam ir jāmaksa neliela summa katru mēnesī par šo iespēju (Xbox Live), bet PS3 tas ir bezmaksas, bet tiek uzskatīts, ka Xbox Live ir kvalitatīvāks. Viens no galvenajiem kritērijiem varētu būt spēles, kuras ir pieejamas tikai vienai  no konsolēm (ekskluzīvas spēles). Piemēram, Xboxam tas būtu Alan Wake, Gears of War, Forza Motorsport, Fable, Halo, bet PS3 - Infamous, Metal Gear Solid, Uncharted u.c.

Labots - Kubus
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...