Jump to content

Austiņas (~100ls)


TheDoctor
 Share

Recommended Posts

Tātad, esmu iekrājis šādu tādu naudiņu un vēlētos beidzot nopirkt kvalitatīvu austiņu pāri.Problēma tāda,ka nekad nav bijušas "lielās" austiņas,tāpēc nezinu kur pat sākt skatīties.

Vajag man viņas priekš geimošanas(PS3)un mūzikas,gribētos gan nedaudz pastiprinātus basus, gan arī labi dzirdēt no kuras puses nāk pretinieks FPSā.Mikrofons nav nepieciešams(man nav draugu :D:( ).Galva un ausis man lielas un cik ir izmantotas "lielās austiņas", nepatīk tās kuras ļoti cieši aptver(pieguļ?) ausis.Vēl arī lūdzu izvairīties no douche'ijīgiem dizainiem,ja tas vispār ko pasaka.

Ā,vēl arī kas man būs jādara lai viņas izmantotu gan uz playstationa(usb),gan pleijera(3,5).Kaut kas šāds jānopērk?

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Iesaku piemest kādus dažus latus un nopirkt Audio Technica WS99. Lieliskas ar izcilu skaņu un ir over ear tipa.

Link to comment
Share on other sites

Jazznfunk

Sony MDR-7506

 

Closed tipa ausis. Skaņa pozitīvi asa, detalizēta. Ergonomika perfekta. Bet ilgi nenosēdēsi, par cik slēgtā tipa. Kabelis kā telefona klausulēm.

 

AKG K240 MKII

 

Open tipa ausis. Skaņa, salīdzinot ar pirmajām,  "mierīgāka", bet kad pasēž ilgāk - pierod un viss kartībā. Var stundām sēdēt, negurst ausis (open tips), Kabelis taisns, bet var dabūt telefona klausules tipa. Tas nozīmē - maināms pie ausīm. Šķiet, ka komplekta nāk gan dermantīna, gan samta "apauši"

Link to comment
Share on other sites

TheDoctor
(labots)

Iečekoju visus ieteikumus un jāsaka,ka vislabāk iepatikās tās AKG K240 MKII.Jāpaskatās,protams,vēl kaut kādi varianti,bet šīs varētu būt īstās.

Tad vēl paliek otrs jautājums:Kas man ir jādara lai izmantotu tās ausis uz playstationa kuram ir tikai usb ieejas?

Labots - TheDoctor
Link to comment
Share on other sites

RudeWolf

PS3 neatbalsta USB DACus. Skaņu vieglāk būs noņemt no kādas HDMI iekārtas vai no optiskās izejas. Jāpatur prātā, ka AKG K240 ir samērā pasmaga slodze austiņu izejai un prasa pastiprinātāju.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

es neteiktu, ka AKG K240 MKII būs labākā izvēle tavā situācijā, jo tās ir prasīgas austiņas, ne pārāk labu jūtību, prasītos pēc kādas labas skaņas kartes vai pastiprinātāja.

 

Noteikti jāskatās uz over-ear, lai ausis justos labi. Tās pašas HD 518 ir ok, nedaudz izteiktāki basi, visai ērtas, cena kaut kas ap 70ls. Protams ir daudz variantu. Kā jau minēja grūtākā izvēle būs starp "open" vai "closed". No slēgtajām vari paskatīties uz HD 429. Protams katrs ieteiks citas, ražotāju daudz, modeļu vēl vairāk. Ne ar pirmo, ne otro reizi nenopirksi ideālas austiņas, jāiziet cauri daudzām, lai saprastu ko vēlies. Vai jāiztērē pirmajā reizē 100ls par austiņām, domāju, ka nē! Var smagi vilties, skaties kaut ko ar labāku cenas/ieguvuma attiecību. Jāpatur prātā, ka tas tiks lietots ar PS3, ne ar kādu audio sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

Pa 60 ls var dabūt Audio Technica WS77, kuras izmanto to pašu tehnoloģiju ko WS99. Viņas būs labākas autora vajadzībām nekā k240, hd518 utt. Pašam reiz bija hd595, skaņas ziņā nekas izcils pietam basi mazi.

Link to comment
Share on other sites

Athlons

K240 noteikti ir vislabākās mūzikas baudīšanai, monitorēšanai, jo skan ļoti līdzeni un precīzi, kā nekā tomēr pro studijas ausis...

ir pusatvērtās, tāpēc skaņa ir "viegla" un nepiespiesta... bet līdz ar to nav piepacelta basa, ko autors vēlējies... un pretestība viņām 55 Omi, kas nenoslogo austiņu izeju, bet rezultātā arī pilnvērtīgi neskan... prasās pēc pastiprinātāja...

drīzāk ieteiktu kko no Roland, piem. RH-300, kas gan bik virs budžeta vai RH-200, kas ierakstās tajā... krietni basīgākas un mazāk prasīgas pret pastiprinātāju...

MDR-7506 man nepatika... skaņa asa, nekomfortabla, ilgi neklausīsies tādas... bet ja dzirde jau ir viegli sačakarēta, piem. darbā  :moil: , tad ar tādām kā reiz sāksi labāk dzirdēt... :D

nu ir jau vēl pioneer, sennheiser, beyerdynamic... no tām nemāku ieteikt... DT 770 PRO ir tieši tas, ko autors meklē, bet.. way out of budget... 

Link to comment
Share on other sites

TheDoctor
(labots)

Hmmm,atkal viss jāpārdomā.Un tās DT 770 PRO nav nemaz ārpus cenu rādiusa-amazonē pa 130 paundiem pārdodas.Izskatās,ka cik cilvēku tik viedokļu,jāskatās pašam un jādomā, nekādas perfektās nebūs.

EDIT:

Vismaz sapratu,ka lai izmantotu tās ausis uz ps3 man vajadzēs arī kaut ko šādu.

Un tad es vēl ievēroju,ka cilvēki ar līdzīgām vajadzībām bieži iegādājas DT 770/880/990 un nav vīlušies.

Tākā vēl jāpiekrāj.Paldies par atbildēm.

Labots - TheDoctor
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
smartdevil

5.1 nevar caur audio pārejām pieslēgt?

Ja var, tad Roccat Cave

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Austiņas par 100Ls un skaņaskarte par 1.50Ls... Nja.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

kur tev kautkas par 1.5ls?

Akls vai dumš?

 

Kaut kas šāds jānopērk?

 

EDIT: Pardon, tās ir mārciņas nevis dolāri - tātad nevis 1.5 bet 2Ls... :D

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...