Jump to content

Elektriskās tējkannas termoslēdzis


IMANTS
 Share

Recommended Posts

Arnolds Piepe

Tā vai citādi - uz abiem tika atbildēts. :) Ierosinu nākamreiz vienkārši uzdot jautājumu gūglei, un tikai tad vērsties forumā.

Link to comment
Share on other sites

Par to špikermašīnu - nezināju atslēgvārdu.

Un ir taču patīkami pabazarēt ar zinošiem cilvēkiem, kam, ceru, nenodilst pirksti, uzrakstot kādu rindiņu.....

Labots - IMANTS
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Imants - neņem galvā to arnoldu, viņam mēnešreizes...

Mums ir GOOOOOOOOGLEE, nah tad to forumu? Slēdzam ciet un izmantojam visi googli.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Rangkaian - tu sajēdz vismaz to, kāda ir foruma pamatideja?

Te nav jānāk ar katru elementāro / nesvarīgo / muļķīgo jautājumu, kas iešaujas prātā brīvdienas vakarā pēc plosta! Forums ir domāts specifisku problēmu, interesantu un piņķerīgu diagnostiku, un tamlīdzīgu lietu kopīgai šķetināšanai. Forumā raksta tad, kad vismaz 30 minūtes cilvēks ir pavadījis mēģinot atrast problēmas sakni un risinājumu pats ar saviem spēkiem, nevis kad pārāk liels slinkums un pārāk liela vēlme socializēties uznākusi, lai gūgli izmantotu.

 

Tam taču google arī ir domāta, lai nebūtu jājautā forumā, vai dročījot spalvas uz rokām tiešām aug, un kā pareizi putekļusūcējam filtru mainīt.

 

Starp citu - amizants fakts - apskatot tavu aktivitāšu vēsturi forumā, jāsecina, ka manas atbildes (skatīt augstāk un citos topikos) pat šitik dumos jautājumos ir vairākkārt noderīgākas nekā tavi pāteri.. ;) Viela pārdomām.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Ja? A kur noteikumos tā foruma pamatideja ir aprakstīta? Kādus jautājumus drīkst un kādus nedrīkst uzdot? Un cik minūtes man ir japavada meklējot, lai es drīkstētu uzdot jautājumu forumā? Tas viss tā arī ir sīki un smalki uzrakstīts? Ja nav, tad sorry veci, bet turi muti! Noteikumi netiek pārkāpti un "tīri papīri" - taisu topiku un gaidu atbildes! Un ja tev nepatīk mans jautājums, tad neatbildi un viss, kur problēma? Nomierinies un nedrukā tās atbildes uz kaitinošiem jautājumiem - sabojāsi vēl nagu lakojumu, nervus sev un citiem, smadzeņu šūnas un galu galā nodeldēsi klavieri!

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe
taisu topiku un gaidu atbildes

 Tieši šī iemesla dēļ boot's sāk pārvērsties par miskasti pēdējos gados. Katram, kam ļeņins izmantot smadzenes, vai kam to nav vispār (neuzņemt to personīgi, tavā gadījumā), liekas, ka pietiek uzcept tēmu, un kaudzēm cilvēku gribēs (vai, no tava sacītā - viņiem būtu jāuzskata to par pagodinājumu) veltīt savu laiku un pacietīgi viņiem skaidrot kaut ko, ko var atrast literēti 15 sekundēs gūgles otrajā linkā. Te forumā pietrūkst ķirzaku, NC un citu, kas vismaz agrāk mēdza trollēt un pazemot muļķus, kas sajaukuši gūgles meklētāja logu ar foruma jauna raksta formu.

 

Karogs tev rokā, tādi kā tu ir Latvijas nākotne. Tikai es kaut kā neredzu no tevis to zināšanu esamību, kur nu vēl to nodošanu citiem un iedziļināšanos muļķīgos jautājumos, par ko tu te kladzini. Es ta deldēju rokas, atbildu pa tēmu, un piemetinu, kāds autors ir auns, ka nemeklē pats. A tu tik mīli lekties.

Labots - Arnolds Piepe
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Tev pareizs uzvārds! Teicienu gan jau arī zini par piepēm... neņem ļaunā, mans uzvārds ir Āķis

 

Un viss.... beidzam šito marazmu!

 

"Karogs tev rokā[...]" šitas teksts ir pazīstams....šķiet arī zinu, kur esmu "saticis" [netā] tevi...izteiksmes stils arī tāds Datuves foruma cienīgs.... :superstition:

Labots - Rangkaian
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...