Jump to content

Problēma ar MoBo palaišanos pie strāvas padeves


Kitai
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Problēma sekojoša - nepieciešams, lai šāda MoBo - K7VMM http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=67&CategoryID=1&MenuID=24&LanID=0 palaistos automātiski, kā tiek ''padota'' strāva. Nepieciešams tas tādēļ, ka šis būs rūteris, jo, piem., ja pazūd strāva nav speciāli jāskrien slēgt iekšā.

BIOSā pētīju - nav šādas opcijas. Ieslēgšanas kontaktam mēģināju uzlikt jumperi (savienojumu) - nekā. Uztaisīju baroklī ''peremičku'' (zaļo savienojot ar melno) mātene palaižas, bet nepalaižas VGA un IDE.  Ceru, ka paskaidroju kaut cik saprotami. Ir idejas?

Labots - Kitai
Link to comment
Share on other sites

Nenostrādās ja dators ir izslēgts rupji – turot ieslēgšanas/izslēgšanas pogu vai arī bija pazudusi elektrība, Starp rūteri un datoru atrodas tīkla iekārta, kas nesaprot (nav nokonfigurēts) WoL funkciju.

Link to comment
Share on other sites

Pārāk veca MB. Jaunākām visām strādā, man tikai viena gadījusies, kam nevarēju iedarbināt šādu funkciju, bet tā arī bija stipri veca.

Link to comment
Share on other sites

Rupji nolamājos, jo ir redzētas daudz vecākas par šo, kurām kaut kādi varianti bija un paņēmu citu mazliet jaunāku, kurai jau BIOSā bija vajadzīgā funkcija. :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...