Jump to content

Youtube ātruma ierobežošana


Reema
 Share

Recommended Posts

Gribēju uzjautāt tādu, iespējams, pavisam muļķīgu jautājumu saistībā ar Youtube. Vai provaideris kaut kā var ierobežot youtube datu plūsmu? Lieta tāda, ka, skatoties video vai klausos mūziku youtubā un izmantojot hd 720p, pēc kāda laika ir tā, ka pēkšņi nokrītas bufera lādēšanās ātrums, un  pašu youtube vienkārši nav iespējams lietot. Par hd vispār aizmirstot. Cik zinu, tad arī uz ārzemēm torenti tiek nogriezti, ja kaut ko sāk lādēt. Lādēt var, bet ar ātrumu ~50kbps. Esmu mēģinājis gan tīrīt visus cache cookies, izmantot dažādus pārlūkus. Pat atslēdzu savu wi-fi rūteri, jo likās, ka varbūt kaut ko rūteris gļuko. Pagaidām bez rezultātiem.

Link to comment
Share on other sites

Man arī tas pats. Uzlieku vai 720 vai 1080 un pēc brīža video apstājas. Man ir LTC optika.

Link to comment
Share on other sites

Provaiders neierobezzo. Pats lietoju LTC optiku liidz 50megi, viss iet uz uraa, ikdienaa youtubee hd bez probleemaam.

Te ir citi jautaajumi - kaa tiek ''darbinaats'' youtube?Caur kaadu paarluuku, kas par routeriiti....varbuut ''zveeru daarzs'' kompii.. utt. Iespeejams, ka routers normaali neruutee trafiku,rada probleemas. Gruuti teikt, par maz informaacijas.

Link to comment
Share on other sites

nav vaina ne ISP, ne pārlūkā.. vaina ir pašos Youtube serveros.. kādā posmā ir pamatīgas problēmas.. atliek vien pagaidīt, kad youtube tiks galā ar savām problēmām.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

nesaprotu tos cilvēkus kas ķeras uz HD, es vienkārši youtube ieliku ķeksīti do not offer hd, slow connetion apm. tā saucās.

Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Pievienojos tiem, kam Youtube mežonīgi bremzē. Speetest rāda stabilus 70 - 80Mbit, P2P lejupielādes ap 7MB/sec, bet Youtube 720p jāgaida vismaz minūte, lai (cerams) noskatītos divu minūšu klipu līdz galam. Citreiz vienkārši video trešdaļā apstājas un viss - jārefrešo lapa.



nesaprotu tos cilvēkus kas ķeras uz HD
Nesaprotu tos cilvēkus, kas spēj SD pikseļu klučus skatīties. 
Link to comment
Share on other sites

Arnolds Piepe

Kad es vēl biju jauns un skaists (deviņdesmito sākumā), mans kolēģis bija kaut kur iešmugulējis Lāzerdiska (tiem, kas vēl ir jauni un smuki tagad - lāzerdisks) pleijeri (šitentādu).

Kaut kā pa roku galam tika sataisīts pārejnieks uz teļļuku, un tad nu gan bija lielie prieki visiem - teju kosmosa tehnoloģija. Desmit gadus pēcāk ieraudzīju DVD, un LD ar visiem saviem artefaktiem un blokingu uzdzina šķebīgumu.

Tagad kaut kā līdzīgi jūtos par SD kvalitātes video iekš Youtubes.

Link to comment
Share on other sites

Prieks, ka arī mani cilvēki saprot :). Man bija aizdomas, ka provaideris varētu kaut ko bremzēt, jo viņam piemīt tendence ierobežot līdz minimumam torentiem download ārtumu. Ņemot vērā, ka pat youtube piedāvā 720p un 1080p izšķirtspējā skatīties video, tad kādēļ gan to neizmantot? Salīdzinot kaut vai to pašu 480p ar 720p, ne jau tikai bildes kvalitāte atšķirās, bet arī skaņa, kas diezgan bieži ir ievērojami labāka par kaut vai to pašu 480p. Bet izskatās, ka problēma ar youtube paši ar hd izšķirtspējas datu plūsmām netiek galā.

Link to comment
Share on other sites

Lāzerdiska (tiem, kas vēl ir jauni un smuki tagad - lāzerdisks) pleijeri (šitentādu).
 

Kaut kas tāds man skapjaugšā mētājas ar visām lāzerplatēm. Bet tieši tās mani pieradināja pie Widescreen, Director's Cut, Special Editions un citām jaukām un kvalitatīvām lietām :)

LD salīdzinot ar VHS šķita baigais HD tolaik :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...