Jump to content

Sūtījums uz Nigēriju


Dumper
 Share

Recommended Posts

Labdien,

saskāros ar piedāvājumu no Uk, persona vēlas iegādāties preci no manis, bet saka, ka prece jāsūta uz Nigēriju(tur atrodas šīs personas mendžeris). Samaksas veids: paypal. Tātad vēlos uzzināt cik droši šāds pārdšanas veids būtu.

Ja uz paypal konta tiek saņemta nauda, tad to uzreiz var pārskaitīt uz bankas kontu, pie kura tā ir piesaistīta?

Link to comment
Share on other sites

Bez sarkasma kā normāli cilvēki nevarat atbildēt?

 

lizard, šobrīd tu izskaties pēc lielāka idiota, ja pat rakstīt lāga nemāki.

Labots - Dumper
Link to comment
Share on other sites

Iesaistoties šādā darījumā tu gūsi nenovērtējamu starptautiskā biznesa pieredzi.

Link to comment
Share on other sites

:D

Bet reāli, ja man pārskaita naudu uz paypal un es no paypal pārskaitu uz banku un vēl drošības pēc varu izņemt no bankas. Tad taču man nekāda riska nav. Vienīgi saņēmējs kkādu iemeslu dēļ var nesaņemt preci. Latvijas pasta majaslapā apskatījos informāciju un sūtījums uz turieni man izmaksātu ap 50 ls un ja reāli pircējs man atsūtītu to summu, ko viņš sola, tad man iznāktu izdevīgs darījums.

Link to comment
Share on other sites

Tiešām tā prece ir tik unikāla, ka ne UK ne Nigērijā tādu netirgo? :D Taču atveru googli un palasi, daudz tādu gudro kā tu ir bijuši.

 

Paypal neļaus naudu izņemt uzreiz pēc pārskaitījuma, ja arī ļaus, tad "pircējs" atvērs dispute un paypal noņems naudu no tavas bankas kartes. Tiešām tik grūti ir to saprast?

Link to comment
Share on other sites

Nu ja piemēram naudu uzreiz neņem nost no paypal, vaitad tas, kas to naudu man atsūtīja var viņu tā mierīgi dabūt atpakaļ?

Tik pat labi ebayā kko pērkot varētu aizsūtīt naudu par preci un saņemot preci savākt naudu atpakaļ.

Link to comment
Share on other sites

kur ir teikts, ka tev naudu vispār kāds atsūtīs? vispirms tev būs muita (etc...) jānomaksā ar savu naudu, kuru pēc tam apsolīs atgriezt

Link to comment
Share on other sites

Cilvēks Parastais

mh uz šitādiem ticīgajiem pasaules turās :D :D

 

man arī nesen atsaucās uz sludinājumu zip.lv sieviete no UK, kuras vīrs, latvietis, dzīvojot atrodoties Austrālijā, kā rezultātā viņš esot viņai iedevis manu sludinājumu no zip.lv, kurš saprotams, rakstīts latviešu valodā. (e-pasti no ''pircējas'' pienāca angliski)

 

tā nu sekoja lūgums par to vai nevaru savu preci nosūtīt viņas dēlam uz Nigēriju (kāda sakritība, ne? :D ) ,protams, apmaksa ar paypal.

 

Ilgi nedomājot, un stipri smejoties, latviski pasūtiju viņu pāris mājas tālāk, un teicu lai meklē citu pamuļķi kurš uzķertos.

Izskatās ka ir sekojusi manam padomam un atradusi :D :D

Link to comment
Share on other sites

Bet kur problēma, ja naudu neatsūta, es preci arī nekur nesūtu. Tieši tā pat kā ebayā.

 

Sk. Paldies Cilvēks Parastais ;)

Nodošu tālāk viņai tādus pašus sveicienus kā tu :D

Link to comment
Share on other sites

Te jau bija līdzīga tēma par to ka ārzemnieks grib pirkt auto no Latvijas.

 

Ja preci pārdod nevis caur ebay, bet pa tiešo, tad lai pircējs maksā ar bankas pārskatījumu. Ja pircējs ir gatavs maksāt tikai ar Paypal vai Western Union, tad tas jau izskatās ļoti aizdomīgi, jo kaut kā neticas, ka pirkta tiek kaut kāda ļoti unikāla manta, kuru tas ārzemnieks nevarētu nopirkt kaut kur citur, un pat ja tā ir unikāla lieta (antikvariāts vai kolekcionēšanas priekšmeti), kur tad viņam problēmas samaksāt ar bankas pārskatījumu.

Labots - Firza
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...