Jump to content

Samsung Galaxy SII Austiņas


Ralpyy
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Problēma tāda,ka man dikti nepatīk in-ear austiņas,tāpēc oriģinālas Samsung GSII neiet pie sirds.

 

Draugi iedeva mazliet pamēģināt parastās austiņas. Skaņa bija nu tik sūdīga,ka ārprāc. Visus basus vienkārši meta nost,dažās dziesmās vispār viss mainījās (likās,ka cita dziesma skan) un vārdus nav iespējams dzirdēt. Ar oriģinālajām austiņām viss ok,it kā,bet ar citām galīgi garām. Izmēģināju 2 dažās citas austiņas un abām viens un tas pats. Tāpēc tagad baidos pirkt savas austiņas,kuras nav jābāž kā tamponi.

 

Tā ir telefona vaina? Mainot ekvalaizerus un visus pārējos nekas nemainās.

Link to comment
Share on other sites

Ja tavas orģinālās austiņas iet un pārējās skan slikti, tad tam nevajadzētu tā būt.

Jo cik man ir bijis SII uz vairākāk austiņām skanēja samerā labi, ja varu ieteikt, tad izmēģini poweramp mūzikas atskaņotāju, iespējams, ka tad būs savādāk.

Link to comment
Share on other sites

Tak parastas austinas visas ir sudi- man pat ir vienas no labakajam- hisound live pa $100 un vinas nav diezko labas. Pasam ir sgs2 un ar dazadam austinam skan labi. Ja patiesam nepatik inear pamegini onear.

Link to comment
Share on other sites

Sekli ieliekamajām austiņām ir masīvi grūti dabūt labu skaņu, jo tās nav spējīgas turēt skaņas spiedienu, kas nepieciešams basa atskaņošanai. Arī es labu skaņu no tām neesmu dzirdējis, visas skan plāni. Agrāk Sony bija tādas, kam priekšas izskatījās pēc gāzmaskām- tām atceros, ka bass bija. Kaut gan, ko es tajā laikā no skaņas sapratu...

 

Uz ausīm liekamās ir laba alternatīva tamponausīm.

Link to comment
Share on other sites

Bet kāpēc tad man uz vecā telefonā, Nokia 6300, viss bija kārtībā ar parastajām? :( Visu varēja dzirdēt skaidri un tīri,vārdus arī atskaņoja.

Link to comment
Share on other sites

Kas tev vispar ir par austinam? Samsung in-ear austinas ir diezgan labas. Eksperts no 5 iedeva 3.35. Piem. Htc standartnieces dabuja 2.4, bet Sony letais modelis ari 3.35, bet mh1c 4.65 kas ir izcils rezultats nemot vera ka nak lidzi telefonam.

 

Vel ir tada lieta ka tehniska saderiba. Reiz senos laikos bija iphone austinas- ar mp3 pleijeri skaneja ka jaskan, bet kad pieliku savam Kinas N8:D skaneja vinas briesmigi, citas austinas gan ar to telefonu stradaja ka vajag.

Link to comment
Share on other sites

Earpodi skanas zina ir viduveji, tas pasas samsung ausis ir labakas. Ahunas vinas esot salidzinajuma ar vecajam apple austinam .

Link to comment
Share on other sites

Bet Tu jau teici ar jebkuram:) Protams, ka pa cenu ir ok.

Kurs negrib lasit citeju

At best, Earpods' SQ is around mid range

for an earbud (rough equal to an entry

level IEM) – good, but not great.

 

Varbut Ralfijsm pameginat komfortablakas iem?

 

http://www.head-fi.org/t/441400/earbuds-round-up

Link to comment
Share on other sites

Nezinu tos nosaukumus īsti... Bet laikam es vēlos ear-buds.

 

Pieliekot lielās ausis - Sony MDR-XD100 skaņa ir laba,tāda pati kā datorā.

Link to comment
Share on other sites

Tad kadi tev budi tagad isti ir?

Link to comment
Share on other sites

vienmēr esmu ienīdis jebkura veida tamponveidīgās, līdz nesenam laikam. iepirku uz atlaidem monstru ražojumi, un .... . kas ta nu? nekrīt ārā , nespiež , skan , uttt . ja kas man ir arī dažas citas, pat ar maināmiem tamponiem, bet ... . pērc jau kadas gribi, bet labi ir iespēja pielāgot , kā šīm http://www.rdveikals.lv/products/lv/203/14591/sort/1/filter/0_0_0_0/14591.html . es jau stingri piedomātu vai pirkt par tādu cenu, bet ir labas šitam kantorim. varbūt meklēt ārpus lv. dārgajā norgē šitās iespejams vienā bodē ap 70ls . cena jau domājama. meklē.

Link to comment
Share on other sites

Nū... Monster gan es diez vai pirktu. Bet jā, ar to komfortu ir tā kā ir daudziem tampaxiem un reāli to, vai TEV derēs neviens apskats nepateiks. Izmēģināt arī diez vai kāds veikals dos tās ausis.

 

Es ieteiktu noskaidrot, kur tev ir tā vaina- pārāk mazas/lielas ausu gliemežnīcas vai pārāk plats/šaurs dzirdes kanāls. Pēc tā arī var noprast, kādas austiņas derēs vai nederēs. Vēl dažreiz ražotāji austiņu uzmavām izmanto pārāk cietu materiālu, kas spiež dzirdes kanālu, to var vērst par labu iegādājoties citas uzmavas. Ir arī cilvēki, kam vienkārši pataloģiski besī, ja kaut kas ir ausīs.

Link to comment
Share on other sites

Var jau pameginat ar putu uzgaliem(foam tips).

Pats personigi nevaru ciest prostas, jo krit ara un nav basu, ka ari trukst detalu skanejuma.

Link to comment
Share on other sites

Ja runa aizgāja par monsteriem, tad, ja līdzekļi atļauj un ir vēlme pēc jaunām austiņām, tad nevajag santīmus taupīt un meklēt, ko lētāku, jo par monsteriem varu teikt tikai labu, pats lietoju beats by dre Tour, brālis lieto Solo HD, austiņas vienkārši perfektas, bračkam iet jau otro gadu un bez izmaiņām.

Link to comment
Share on other sites

Pats es nesen biju spiests pāriet no Senn HD25-II uz UE TF10 un pašlaik cīnos ar uzgaļiem. Tūlīt vajadzētu pienākt Comply uzgaļiem, redzēs, kā ar tiem veiksies. Ar defaultajiem man problēma tāda, ka tie līdzīgi atskabargām iegraužas man dzirdes kanālā un tas man traucē koncentrēties uz mūziku. Ar švammi viss esot labi, izņemot, ka tā ļoti ātri (~2 ned) nolietojoties. Ja švammi izbrāķēšu, tad vēl paliek Sony Hybrid uzgaļi un Meelectrics komplekti.

 

Andz- kādas vēl austiņas esi dzirdējis tevis nosauktos modeļu cenu kategorijā?

Link to comment
Share on other sites

Man ar tf10 par laimi, nekadu problemu nebija. Vienigas inear austinas kuram man ir problemas ir jvc fxd80-krit ara un skan ka apple austinas. Un pateicoties tizlajam dizainam citi uzgali neder.

Par monsteriem- ne beati vel ir labi- piem pasam majas ir miles davis tribute. Bet beati ir galigi parcenoti krami. Piem $7 awei es800m skan daudz labak par tour un solo un studio.

Link to comment
Share on other sites

Mjā, TF10 ir viens no kriminālākajiem izstrādājumiem ergonomikas ziņā, bet skaņa man patīk. Vienīgais, ka man ir nelaba sajūta, ka balansētās armatūras ar krosoveru ne īpaši labi sastrādājas ar manu Sammy Wave, ļoti iespējams, ka austiņu izejai augsts Zout. Kā tev, RHS patika skaņa? Nejuti krasu atšķirību pamainot izejas?

Link to comment
Share on other sites

Man ar ļoti patika tf10 skanejums- loti detalizeta skana un tiesi istais basu daudzums. Lietoju tik uz vienu pleijeri, tapec nevaresu komentet so aspektu.

Link to comment
Share on other sites

Man vienkārši besī,ka ir kaut kas ausī un neko citu vairs dzirdēt nevaru. Kretīnē tā sajūta,kad ir aizpildītas ausis ar kaut kādu sūdu. Vislabākajā gadījumā jau nu liktu lielās,bet kur tad nu skolā vai uz ielas ar tādām milzenēm staigāt... :D

Link to comment
Share on other sites

Nu pameklē, paklausies. Pašlaik ir pāris labi skanošas un izskatīgas "lielās" austiņas. Philips Uptown, piem.

Labots - RudeWolf
Link to comment
Share on other sites

nu mīlīt, tu tāds dīvains. i zivtiņu apēst, i .... . pārdomā vai tev vispār vajag austiņas, ja tevi viss besī. neskatoties no ausu veida, pa lielai daļai tu ne ar vienām nedzirdēsi , kas notiek apkārt. tāds nu ir blakus efekts. iemācies ātri grozīt galvu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...