Jump to content

GTX 550 Ti, spēcīgi karst.


Filsx
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Iegādājos jaunu PC, integrētā videokarte un operatīva atmiņa netika līdzi procesoram, nolēmu apgreidot.

Tagad PC izskatās šādi:

 

MB Gigabyte H61M-S2V, HD 5.1 sound, PCI-E, Glan VGA Intel HD3000 on 1333Mb Max Total Available Graphics Memory Win 7 System, DX 10.1

i7-2600K CPU (4x3400Mhz)

8GB RAM Kingston DDR3-1600MHz

GeForce GTX 550 Ti 1024Mb OC GA 192bit PCI-E

PSU 500W 120mm JNC

 

Tātad, pēc apgreida sākās problēma, jaunākās spēles piedāvā ultra settingus grafikai, bet paspēleet uz ultra var tikai aptuveni min15, videokarte pārkarst un automaatiski atslēdzas, izmet no spēles, automātiski atslēdzas uz 90+ grādiem ja nemaldos. Uz medium settingiem paspeeleet var 30-40min, tātad jāspēlē uz low kas mani neapmierina, jo PC ir pajauns. Putekļi nav problēma viss ir jauks un tīrs. Uzliku papildus ventilatoru kastei, tieši pretī videokartei lai nosūc karsto gaisu, rezultāti palika labāki, bet ne tādi kādus vajag, PC nelago un FPS turās augsts spēlējot uz ultra spēlējot, spēlēt uz minimal ja jāiet uz max prieka nekāda. Nolādēju MSI Afterburner, ventilatoru ātrumu uzliku uz 100% visu laiku, clockot uz leju videokarti negribu, jo atkal neredzu jēgu izmantot 50% no tā kas man pienākas un priecāties. Afterburners nepalīdzēja.

 

Dxdiag pie Display rāda 4049 MB Approx. Total Memory. Vai ir iespējams ka tā ir problēma? Integrētā videokarte vai operatīvā atmiņa jūdzas klāt videokartei un kompis dzen par daudz strāvas iekšā????? Ar draiveriem viss ir kārtībāa, ir paši pēdējie.

Labots - Filsx
Link to comment
Share on other sites

Es ar tāpatās domāju no sākuma, bet vīri veikalā teica ka būs ok. Un ja būtu pa īsu manuprāt kompis restartētos, bet īsti nezinu, nekad tāda problēma nav bijusi. Nepatīk man tas ka rāda 1GB videokartei pie dxdiag 4GB, bet varbūt tur viss ir ok..

Link to comment
Share on other sites

Domājams nes atpakaļ uz veikalu, varbūt dzese defektīva, vispār tas OC versijas labāk neņemt, lielāka iespēja ka pārkarsīs un nosprāks deļ tā OC, nav jēgas deļ tiem 5-10% ātradarbības...

 

un rij daudz vairāk elektrības kā stock = vajag labāku PSU,,,

 

pašam kadreiz bija 8800 GT OC versija dzese pat uz 100 % nevilka beigās pats mainiju uz aftermarket lai ietu normāli...

Labots - GaryII
Link to comment
Share on other sites

Uzliku papildus ventilatoru kastei, tieši pretī videokartei lai nosūc karsto gaisu, rezultāti palika labāki, bet ne tādi kādus vajag

 

apgriez otrādi, lai pūš virsū, nevis nosūc, un vispār, kas par korpusu un kā viņam ar ventilācijas organizāciju globāli?

un kāds konkrēti videokartes modelis?

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs, pirms došanās uz bodi domāju jāapjautājas forumā, varbūt problēma kautkas muļķīgi vienkāršs.

 

pamēģināšu ko saka ja ventilatoru apgriež otrādi, bet tik un tā, videokartei būtu jāiet bez papildus ventilatoriem.

http://dato.lv/oc/index.php?route=product/product&path=39_51&product_id=178 - kaste pēc skata tāda pati, manuprāt kaste ventilējas labi.

GV-N550OC-1GI - videokarted modelis.

Link to comment
Share on other sites

termalais

100% Baroklis.

 

"Case 400W 120mm Black" Rekur tev atbilde ! Un keisaa ganjau ari taka siltumnica! Man identiska karte ar GPU @1001Mhz (VIRSTAKTETA NO 970 uz 1001) gaaja ne augstaak par 70 Celsija graadiem pie 100% NOSLODZES .

Labots - termalais
Link to comment
Share on other sites

baroklis man ir 500w.

"GPU @1001Mhz gaaja ne augstaak par 70 pie 100% load" ko tas īsti nozīmē, un kapēc 100% baroklis, jo karte iet uz visiem 100% un ventilatori arī, baroklim manuprāt jaudas pietiek, man kā svētdienas geimerim nesaprast.. un kaste visu laiku ir vēsa, nav kā siltumnīcā, dzesējas labi un no putekļiem tīru regulāri. Es necenšos ļoti te oponēt, vienkārši man nav skaidrības par daudzām lietām, par katru atbildi liels paldies!

Link to comment
Share on other sites

Runājot par PSU cik vecs tev viņš ir?

JNC laikam arī ir kaut kāds noname brand, tad ne tuvu tos 500 W nedod ārā...

 

Bet nu 90+ nav normāli, pieņemot ka tev case ventilacija ir -/+ ok

Link to comment
Share on other sites

termalais

Vienkarshi var noskaidrot nofotografe barokla malu kur rakstiti daudz cipari un uzzimeta tabula. Tad jau pateiks

 

This site did very fast shipping.. Got product and worked on any Game.. Even did good on 3D... But 5 min max.. The card kept overheating and then it would crash any game played. Gigabyte kept blaming other system components and hardware i had in system.. but did same exact thing on a different system with higher spects than mine. Thiscompany is refunding. Thank You I'm thinking of getting 560 card.

 

Redzi tu neesi viens pats ! Jus esat 2 gabali .Tatad karte ir brakis un stiep uz dato un saki Djengi Gonji. Vai njem nakamo karti !

Labots - termalais
Link to comment
Share on other sites

PC man ir 10 menešus vecs, pieņemu ka baroklis +/- gadu vecs

Labots - Filsx
Link to comment
Share on other sites

un kādas temperatūras videokartei 2d režīmā, lietojot internetus etc.? ja virs ~45 grādiem, tad pilnīgi iespējams, ka defektīva/šķībi uzlikta dzese

 

vispār skatoties pēc specenes šim čipam max temperatūra 100 grādi, tā ka oc versijai un ar šādu ne pārāk pārliecinošu dzesi pie slodzes 90 varētu būt diezgan likumsakarīgi, bet ne jau slēgties ārā, nav gadījumā nākamajos slotos iesprausta vēl kāda karte, kas aizsedz gaisa ieplūdi dzeses ventilatoram?

Link to comment
Share on other sites

termalais

@@nnoname,

 

Par dzesi negribu piekrist, jo karti ideali tur ari uz 25 gradiem IDLE Un fans ir 10 cm :king2: Un griezhas vismaz manaa keisaa klusu ! Pat ne klusu dzirdet nevar nemaz ! pie 70 v% var saakt dzirdeet !

Labots - termalais
Link to comment
Share on other sites

aļo, uz kādas robežas, tam cpu ar gpu kopā nevajag vairāk par 250w

 

Domā, tas noname PSU dod piem. pat 300 W ?

Ja uz kastes ir raksīts 500 W tas jau nenozīmē, ka ir ;)

 

Bet nu kopumā, domāju ka vaina ir Vkartē, dzeses defekts...vismaz pēc problēmas apraksta var tā saprast,,

Labots - GaryII
Link to comment
Share on other sites

padomājot loģiski pat ja tie ir ķīniešu vati, reāli tur nebūs mazāk par 400-380, vienīgais variants ja baroklis būtu no p4 perioda, kad lielāka jauda bija vajadzīga pa 5V, nevis 12V līniju, bet 12cm ventilators par to neliecina

Link to comment
Share on other sites

termalais

Pffff kas tad te par diskusiju ja esi kapeikas Pis^&* tad turpini taupiit ! Jo spriezhot pec CPU un Matenes

 

balansa redzu cik tu labi parvaldi IT jomu ! Kada jega pirkt cpu pa 200 ls, bet mateni pa 25 ls

UN VEL H61+savienojuma ar i7 2600k+8GB RAM Kingston DDR3-1600MHz :close_tema:

Pierdodiet nevareju notureties !

 

 

Nemiet kariet !

Labots - termalais
Link to comment
Share on other sites

autors kaut kur prasīja padomu par datora komplektāciju? vai apgalvoja, ka labi pārvalda it jomu? tad kāds ir tavs pienesums par tēmu izņemot tukšu un nevienam nevajadzīgu spamu?

Link to comment
Share on other sites

termalais

@@nnoname, A hu^i vinjam jautatt nu nes uz garantiju un viss ja neko nerubi taka autoras saka sho nekam nevajadzigo spamu ! Bet man ir attaisnojos iemesls ! (zaplotai) Ja kads saprot.

Link to comment
Share on other sites

Okey, paldies par atbildēm! Cik saprotu tas ir videokartes defekts un veikalā kur pirku strādā neprofesionāli analfabēti. Baroklis matesplate un videokarte sonedēlj tiks mainīta, bet paljubomu nesaprotu kā špana trūkums var uzkarsēt videokarti līdz 90-100 grādiem! Apjautājos forumā tikai viena iemesla dēļ pirms nesšanas uz remontu - lai nav lieki jaizmet nauda dzelzos ja gadijumā tas ir softa defekts, man videokarte ir 1GB dxdiag rāda 4Gb, vienīgais iemesls, viss ko man vajag iet uz urrā uz max settingiem arī ar manu 25ls matesplati un 500w made in china 200w barokli... ...līdz uzkarst.

Link to comment
Share on other sites

Platei nav ne vainas un jēgas mainīt arī nav. Nomainot plati, ne fps spēlēs, ne tava pašsajūta no tā neuzlabosies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...