Jump to content

Gaismas diskotēkai, cik jaudīgas?


ks123
 Share

Recommended Posts

Gribēju jums pajautāt cik stipru apmēram vajag stroboskopu priekš 150 kvadrātmeru telpas? Un kādas gaismas vēl jūs iesakat? Lāzerus, vai parastās disko gaismas?

Pasākums - diskotēka :)

Labots - ks123
Link to comment
Share on other sites

"Pasākums - diskotēka" tā kā neko īsti nepasaka... Parasti jau kvalitatīvi organizētam pasācieniem ir kaut kāda nebūt tematika - 70-ties disco, blacklight party, tecktonik showoff, utt. Katra veida eventam attiecīgi ir savs aprīkojums - prožektori, dūmu mašīnas, projekcijas oscilējošie lāzeri, diskobumbas, utt.

 

Ja tā ir īsta disene labākajās tradīcijās, tad strobo izskatīsies pēc lētu urlu baļļuka - tur vajag īsto diskobumbu + gaismas armatūru + motorizētos krāsainos spotus uz griestiem.

Labots - Arnis`85
Link to comment
Share on other sites

Vēlme un vajadzība tiešām ir sarīkot kārtīgu diskotēku, kā tu pats teici ar vislabākajām tradīcijām :)

Par visu varētu tev piekrist, bet nesaprotu vienu, kāpēc visi vienmēr un visur grib bāzt to diskobumbu? Nu prožektori, laikam, ka arī atkrīt, jo pēc tiem vajadzības nebūs. Nu par dūmu mašīnu būs jāpaskatās.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
hakeris99

Ja runajam par  strobu tad 150 m2 pietiek vai nu ar 2 leta gala eurolite 1500 w vai 1 darga gala martin 3500 w strobiem vis atkarigs no tev vajadzigajam strobu funkcijam ( vai vajag regulet spilgtumu,cik dmx kanalus vajag, flashu biežums, vai gribi apmekletajiem izdedzināt acis :D utt) iepriekshejos postos rakstitais ,  citeju "Ja tā ir īsta disene labākajās tradīcijās, tad strobo izskatīsies pēc lētu urlu baļļuka", ir visai primitivs un varetu teikt vecmodigs  priekštatts , jo ja tev disene  viss apgaismojums sastaves tikai no viena stroba tad buus "lēti" , bet ja strobs tiek izmantots, ka tas jau ir pamatdomā paredzets , kā "efekts ", tad ir ok !

Par parejo viss atkarigs no ta cik ir velme ieguldiit naudu tehnikas īrē jo domāju ka tev nav īpašumā, nedz skaneru, lāzeru vai citu efektu!

Par prožektoriem nepiekrītu, jo izmantojot tos ar tematikai atbilstošiem krāsu filtriem tie rada ļoti labu fona apgaismojumu.

 

Protams, ari gaismu efekti iedalas vairakas klases sakot no parastiem single stand efektiem lidz dmx skaneri, moving head utt

Citam disene pietiek ,lai prožektori mirgo muzikas ritma , citam vajag moving headus ar neskaitamiem gobosiem un krasam, club rgb  tipa lazerus kas vadas no specialas pc konoles, co2 struklu putejus(laba štele) u.c verķus .

 

Godigi sakot par to disko bumbu , ja pasakumu tematika atbilst 70un 80 gadi tobiš disco ! tad ir ok, bet ja diskobumba tiek piekarta

"smadzeņu dauzāmās mūzikas pasākumā" :D nebuus ok jo  mūsdienās šo brīnumaino, spoguļ efektu var aistāt daudzi citi labi efekti !

Protams vis iepriekš minētais ir mans subjektīvs viedoklis, no pieredzes šājā jomā :D

Link to comment
Share on other sites

hakeris99

Ka jau teicu cik cilveku tik velmju :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...