Jump to content

Maza PC Case meklējumos


Kaspars12
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ar saviem spēkiem ir par maz, esmu pārskatījis lērumu mājaslapu, bet sev kāroto izmēru case nav izdevies dabūt. Interesē case, kura maksimālie izmēri var būt:

Augstums 28cm

Platums: 22cm

Dziļums: 43cm

 

Pašreizējais korpuss ir pabriesmīgs, pēc pārbūves ar flekša iejaukšanos. Ļoti iespējams, ka kāds tādu case ir redzējis, vai nodarbojas ar PC daļām un var palīdzēt man atrast meklēto case. Mātesplate ir uATX. Budzets līdz kādiem 60ls, jo sistēma ir būvēta uz max klusumu, pašreiz klusums ir sasniegts, tikai jāpārliek vizuāli smukākā case.

 

Paldies!

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

man ir šāds - http://www.amazon.co.uk/Compucase-Mini-Front-Panel-Audio/dp/B001UHO7DS

 

tev laikam būs par mazu - standartā 120W aktīvais baroklis, bet var atrast arī pasīvo. liekas iekšā der tikai slim optiskias draivs, un viens lielais HDD un viens mazais - vai arī tikai viens no viņiem. iekš LV tā kaste ap 35ls velk.

 

ui sajaucu - tev mikro atx...sorry

 

http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_desktop_7k.htm

šāda tipa tev vajag...

 

bet laikam par lielu priekš tavām nestandarta prasībām...

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Tavi piedāvātie kandidāti tika jau skatīti, arī atslēgvārdi dažādi mēģināti. Jarajara tas Fractal Design Node ir okey, žēl, ka neder manai MB pa izmēriem. Otri divi piedāvātie kandidāti atkal pa kastes izmēriem neder. Jau pats labu laiku atmeklējos, tāpēc jau jautāju, ka pašam jau rokas nolaidās. Oscar, tavējais nederēs, vajag arī lai der standarta PSU, jo tas jau ir nedauz pārbūvēts.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Platumu vēl varētu ziedot uz malām klāt, bet augstums gan ir strikts, 28cm. Pašlaik ir pārbūvēts standarta lētais Case, kam augstums ir samazināts par PSU tiesu un PSU ir pārbūvēts uz priekšu. Bet paskats jau ir tāds pabriesmīgs, jo tas bija kā izmēģinājums, sānu vāki kā jau ar fleksi griestie nav diezko smuki:D

 

Tikko vēl pamērīju, ja dziļumu samazina līdz 35cm, tad platuma vieta palielinās līdz 30-33cm

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Interesē case, kura maksimālie izmēri var būt: Augstums 28cm Platums: 22cm Dziļums: 43cm

 

ar uatx plates izmēriem imho diezgan bezcerīgi ko tādu atrast, sanāk ka jāmeklē kārba, kurā dēlis stiprinās vertikāli un baroklis blakus, tādas nespēju iedomāties, sen atpakaļ kad biju aizrāvies ar kompaktizāciju tuvākie pretendenti bija antec 2480 un silverstone sugo pāris modeļi

jau jau tik ļoti gribās samazināt izmērus, jāpāriet uz mini-itx, tur vismaz izvēle ar korpusiem

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Lielais paldies Jarajara, paskatījos izmērus, iemetu aci iekšās, izskatās, ka AeroCool M40 derēs, šodien pasūtīju, zvanīja veikals, būsot itkai pēc pāris ned. Redzēs kā visu dabūšu iekšā, lai paliktu tas pats viss uz viena fan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Kaspars12

Šodien saņemts korpuss, viss salikts, ir super, vietas ir vairāk kā vēlējos, viss korpusā labi pārdomāts, labi dzelži. Nenoturējos un izlīmēju korpusu ar vibrāciju un skaņu slāpējošu materiāla analogu- bituma lentu. Efekts tiešām jūtams, visi bleķi uzklaudzinot ir stingri un neierosinās, korpusa svars arī patīkami pieaudzis. Esmu ļoti priecīgs :D Paldies visiem, kas iesaistījās šajā diskusijā.

 

6xvcg868brzpwlc7wdc.jpg

2u7z4e04nk9ex66otn.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...