Jump to content

Philips 42PFL4007H/12 iegāde


Andis
 Share

Recommended Posts

Labdien cien. boot.lv lietotāji,

 

Manā uzmanības lokā ir nonācis konkrētais televizors - Philips 42PFL4007H/12, kuru arī esmu apņēmies iegādāties. Lai arī sākumā plāni sliecās uz LG 42LS5600, taču palasot atsauksmes un aplūkojot konkrētos modeļus dzīvē, esmu nonācis pie secinājuma, ka jāpērk ir Phillips savas vienreizējās matricas dēļ vien. Par cik tas Smārt man savus simtu gadu nav vajadzīgs, bet Pixel Plus HD ar 200Hz ir piedāvājums no kura grūti atteikties, nolēmu, ka preci jāpērk tieši interneta veikalā, pats nāku no Jēkabpilis. Pie mums, Jēkabpilī, Philips 42PFL4007H/12 atradu vien vienā veikalā, tur viņš bija pieejams par 399LS, taču http://www.salidzini...s 42PFL4007H/12 lapā cenas variējas.

 

Mans uzdevums ir nopirkt tādu pašu televizoru, kādu es noskatījos šodien, un, protams, nekļūt arī par vienu no tiem, kas ir iegrābies. T.i. nopērkot TV no veikala, kurš pēcāk var radīt man liekas galvas sāpes vai pat nenopirkt to TV vispār un jau tikt pie galvas sāpēm. Tiecos pēc pārbaudītām vērtībām, tāpēc prasu palīdzību tieši šeit, bet tajā pašā laikā arī vēlos šo ierīci nopirkt par iespējami mazāko summu.

 

Tad nu īsumā vēlreiz - vēlos nopirkt TV, nezinu uz kuru veikalu skatīties, gribu tikt arī pie viņa pēc iespējas īsākā laikā, iztērējot pēc iespējas mazāku naudas summu, un dzīvot tālāk laimīgs, paldies.

Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

Amizanti, bet tas nepalīdz manā konkrētajā situācijā tikt pie skaidrības.

Link to comment
Share on other sites

1a un Xnet - nekad nav bijusi problēma ar PĒCgarantiju atšķirībā no citiem internetveikaliem, kas savas preces ieved no Turcijas un citām valstīm, līdz ar to garantija šeit nedarbojas un preci var vest uz Turciju remontēt! Tavā gadījumā - 1A.

 

P.S. Esmu Samsung piekritēja, vismaz cik veikalos salīdzināju bildi, Samsung šķita labāki, arī pārdevējs teica, ka Philips esot bijuši līderos pirms gadiem ~2iem, tagad labāki esot Samsung un Sony (Euronics)

Labots - donis7
Link to comment
Share on other sites

1a šis konkrētais televizors vairs nemaksā tik pat, cik salīdzini.lv uzrāda.

Gribu viest Jūsu uzmanību uz http://www.bm.lv/?l=...t&id=1111132770 .. Varbūt no šīs iestādes drīkst iegādāties? Par nožēlu jāsaka, ka visi plāni sabrieduši brīvdienās, kad uzzvanīt uz kantoriem nav iespējas.

 

Un tomēr, izasījis vienu vecu ierakstu, man ir vēlme pirkt mazliet dārgāku, bet tomēr apzināties, ka importētā prece nav kaut kāda refurbished un ir paredzēta mūsu tirgum, apdomāšos par xnet.

Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

Ja nekļūdos, BM ved no Polijas!? Es nezinu kā ir Philips - vai viņiem LV der, ja prece ir Eiropas tirgum paredzēta vai tikai Baltijas!? Bet pieņemu, ka to noteikti vari uzzināt viņu pārstāvniecībā.

Ar Xnet - problēmu nav bijis nekad, un noteikti iesaku pirkt nedaudz dārgāk, lai, ja nu kas, tā garantija darbotos.

 

P.S. 1a vari apakšā pie preces uzrakstīt, ka tādā un tādā veikalā iespējams nopirkt lētāk un nosūtīt viņiem ziņu. Viņi var iedot labāku cenu (man ir tā gadījies)

 

Kā arī paskaties - kādas ir piegādes izmaksas, iespējams, ka Jēkabpilī pirkt būs pat izdevīgāk!

Labots - donis7
Link to comment
Share on other sites

Gandrīz vai simtprocentīgi domu par iegādi BM esmu pārdomājis, es tiecos pēc kvalitātes, protams, arī zemākās cenas, bet visos laikos šīs divas lietas nevar apvienot. Pats esmu iepircies tikai 1a un 220 (pa lielam), abi veikali man nav likuši vilties, bet šoreiz gan cenas viņos abos ir mazliet par augstu (400+), turklāt, spriežot pēc info, kas ir pieejams xnet.lv, tad šai precei pieejama ekonomiskā piegāde visā Latvijā (2,00 Ls). Laikam jau jāņem tur. :)

 

Veikalā pārdevējs centās pielauzt nopirkt LG (Plazma), apgalvoja, ka Plazma ir labāka un miega zālēm der jebkas, tur gan es viņam piekritīšu. :D

Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

Pus otru mēnesi atpakaļ švāgerim palīdzēju nopirkt šo modeli. Sazvanīju BM, viņiem tur liela noliktava, tādēļ bija uz vietas. Vakarā pēc darba piebraucu un savācu.

Par to bodi man viss labākais iespaids. TV arī labs.

Link to comment
Share on other sites

Tagad gan esmu apjucis, nopietni.

Tavam švāgeram problēmas ar TV nav sabijušās pa šo laiku? Man pašam tā cena sāk šķist aizdomīgi maza, populāros i-veikalos 420ls maksā, manā miestā 399, tur 340 ..

Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

Tas ir ļoti labs interneta veikals (salidzini.lv vari izlasīt atsauksmes). Philips teļuki viņiem labās cenās.

Runājot par TV, tad problēmas līdz šim nav bijušas un ja nu arī būs, tad atbildēs par to oficiālais Fhilips garantijas serviss nevis veikals.

Link to comment
Share on other sites

Ja es paņemšu no bm un beigu beigās būšu iegrābies, tad kirdik, balle uz ezera, bet, ja būšu paņēmis no veikala un vēlāk sapratis, ka lieki izmetu 60 ls, tad atkal tas pats.. :D

Link to comment
Share on other sites

Lemoninsh

Pats pirku vienu citu Philips teļuku pie ff.lv, viņiem uz to brīdi bija dārgāka cena nekā salidzini.lv lapās, tomēr apjautājos par atlaidi un viņi iedeva vienu no labākajām cenām tirgū ar oriģinālo Philips garantiju! Varbūt ir vērts apjautāties?

Link to comment
Share on other sites

"Runājot par TV, tad problēmas līdz šim nav bijušas un ja nu arī būs, tad atbildēs par to oficiālais Fhilips garantijas serviss nevis veikals."

___________________________________

Atbildēs tikai tad, ja šis TV būs šim reģionam domāts, ja ne, liks vest uz turieni, kur šim modelim būtu jāatrodas. Savā laikā iegādājos NOKIA kaut kādā tur i-neta veikalā Tērbatas ielā - pēc atjauninājuma pazuda LV valoda. Nokia servisā pateica, ka šis tel. paredzēts kaut kādam tur Turcijas tirgum un viņi palīdzēt nevar. Es atradu netā programmu, ar kuru varēja nomainīt tel.IMEI nr. uz LV tirgum paredzēto, atjaunināju pa jaunam un valoda parādījās, taču diez vai ar TV ies tik vienkārši. Protams, ka varēju kasīties ar pārdevēju, bet, tā kā problēmu varēju atrisināt, negribēju mēnešiem palikt bez tel.

Par BM - ja ir uz vietas - pasaki, lai nosauc sērijas Nr., piezvani Philips servisam un pajautā - vai šim modelim LV varēsi saņemt garantiju. Tiesa, nez vai veikals teiks, bet, ja viss būs ok un gribēs pārdot, varbūt, ka teiks. Es tā darīju, kad māsai no rokas pirku iPhone, Capital paskatījās un pateica - būs garantija vai nē.

BM neņem no LV dīleriem, jo šeit jau paši izplatītāji saskrūvējot baigos ciparus, un tam - uzliekot i-neta veikala uzturēšanas izmaksas, cipars zems nesanāks, tāpēc ieved no citām valstīm. Bet vajag pārbaudīt, jo, tā cenas atšķirība ir ievērojama - varbūt, ka garantija IR!

Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

Garantijas talonu neizpētiju, uz tādām lietām esmu pavirš. bet domāju kad tur viss bumbās, jo veikals kotējas ļoti labi un salidzini.lv atsauksmēs neviens nesūdzas par neesošu garantiju. beidzamie divi cipari (12) norāda, ka tv domāts mūsu reģionam

Link to comment
Share on other sites

Ir ieplānots rītdien veikt mazu apzvanīšanos, skatīšos, ko šie man labu pastāstīs. Tas, ka televizors ir mūsu tirgum domāts vēl neapstiprina to, ka viņš ir pilnīgi jauns, nelietots.

Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

Tas jau izklausās pēc paranojas. Bet piesardzība laba lieta.

Pagaidām tik vienā interneta bodē (megaphone.lv) esmu saskāries, kad nedod oficiālo garantiju bet savu, veikala. Prece arī bija kreisā.

Link to comment
Share on other sites

Jā, kopš es nopirku smaržas no rokas, kuras veikalā maksāja uz pusi dārgāk, turklāt, man pārdotās bija labs fake, piesardzība tiešām tagad ir laba lieta, kad jāskatās uz lētāku preci.

Link to comment
Share on other sites

kopš es nopirku smaržas no rokas, kuras veikalā maksāja uz pusi dārgāk
Šitas nebij skaļi jasaka :) Nez ko gaidīji,ka būs zagtas ,bet orģinālās :spruce_up:
Link to comment
Share on other sites

Likās sakarīgs piedāvājums, tepat čuhņā kaut kāda čigāniete vēl par lētākām naudām deva prom, sapratu, ka var paķert no tā sludinājuma, pārdeveja arī metās ceļos un slavināja, ka oriģinālas, viss jau it kā likās perfekti, bet tomēr oda mazliet vairāk pēc spirta un tas korķītis tāds savādāks bija :D .. No kļūdām tolaik mācījos.

Labots - Andis
Link to comment
Share on other sites

Veikalā, biju aizgājis vēlreiz, izskaloja man tur smadzenes, un beigās paņēmu pie viņiem. Bilde ir lieliska, tagad vienīgi sāku domāt, varbūt vajadzēja sesto sērīju ar Ambilight? Lai vai nu kā, pagaidām padzīvošos ar šo, labs verķis, nav pierasts pie tādas bildes, tie LV kanāli gan varēja būt tādi pretīmnākošāki. LTV7 un TV3 var paskatīties, par cik raida 16:9 formātā, bet LTV1 un LNT, varžu sejas .. :D

Link to comment
Share on other sites

Varžu ģīmji ...njā ..:D Nu tak ieslēdz pareizo 4:3 režīmu un nebūs varžu sejas . Cik par to šeti jau nav runāts.

Link to comment
Share on other sites

Mr.Sports

runājot par konkrēto modeli, tad interneta pārlūks viņam faktiski nav lietojams, jo procesors nespēj normāli pavilkt lielās web lapas, bet kad pārslēdz uz mobilo versiju, tad kaut cik normāli. Kā arī vietām nēatskaņo online video un prasa flash player.

Toties laba bilde un media players

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
niekalbis

Pacelšu pavecu tēmu, ja reiz jaunu nedrīkstu sākt.

Uzmetu aci 47PFL4007, gan 46PFL3807 - abiem amazonē šobrīd laba cena (300/350Ls). Rīt jābrauc uz PTA dabā apskatīties.

Būtiskākā starpība- pirmajam motion rate 200, otrajam 100 un, acīmredzot dažādi algoritmi attēla apstrādē- vienu Philips nosaucis Pixel Plus HD, otru Digital Crystal Clear, pirmajam kontrasts 500 000, otrajam 100 000. Pieslēgvietu daudzums pofig :)

 

Ir lietpratēju viedoklis, ka pirmais ir labāks par otro?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...