Jump to content

web kamera


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Sīkais dīc pēc kameras, skaipā vai grib izmantot. Es nelietoju nafig nne kameras, ne skype :) Tāpēc priekšstata nekāda. Skatos, pieejams ir klāsts no 2-20 Ls. Patiesība kauču kur pa vidu? Jebšu uz lētāko galu? Cik tur un ko (izšķiršana? Mpix? iebūvēts mikrofons?) vajag, lai tas cilvēcīgi būtu caur Skype darbināms, kā saka, lai seju ar var atpazīt :)

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ja nepirksi Trust web kameru, tad ģīmi varēs labi saskatīt. Normālā gaismā jebkurā būs pietiekama bilde, lai lietotu skype. Ja vajadzēs pustumsā lietot, tad lētajām būs lielie graudi. Personīgi iesaku vairāk pa 10Ls netērēties. Mikrofons parasti nāk kopā ar austiņām.

Link to comment
Share on other sites

Skaties uz logitech. Būs cena pret kvalitāti.

+1 par kameru ar iebūvētu miķi. Nav jabakstās ar ausīm.

Link to comment
Share on other sites

Forumisimus

Man ir pa 20 Ls Logitech, kaut kāds cXXX modelis, 720p, mikrofons, UVC saderīga. Esmu apmierināts, lētākās bail bija ņemt.

Link to comment
Share on other sites

nevertell

Lētās nevajag. Pieredze tāda, ka praktiski jebkura telefona sejaskamera ir kudiš labāka par tām, ko var nopirkt līdz 20 latiem.

Un pļus viens par logitech. Es gan lietoju no lapša to kameru, tā kā man iebūvētie mikrofoni nav vajadzīgi, bet lētajām kamerām viņi ir tik drausmīgi, ka labāk neizmantot.

Labots - nevertell
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, laikam apstāšos bišķi zem 20 Ls, pie

http://m79.lv/LOGITE...0636_80896.html

Darbināts tiks pie stacionārā agregāta, ta mikrofons ar noderēs.

 

EDIT - bez tā EER izskatās kādu latu dārgāka, jebšu tas tik tā, pie cenu izmētājuma liekas, un ir tas pats?

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Tieši C270 modeli lietoju. Video kvalitāte ļoti apmierina, ērta ir arī face follow funkcija. Tā fīča seko Tavai sejā un pēc iespējas cenšās to neizlaist no kadra, kaut vai Tu atgāzies krēslā, vai atbalsties ar elkoni.

 

Nesen grasījos vienam cilvēkam dāvināt C310 modeli, bet palasot testus atklājās, ka galvenā atšķirība no C270 ir tikai cenā.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Bija dators bez web kameras. Uhh kā gribējās (lai būtu kamera). Tagad ir dators ar iebūvētu kameru - esmu kādas 2x ieslēdzis.

 

Kamerās feinākais ir tas, ka visu laiku jau neblenž kamerā, bet kaut ko gar klaviatūru ķimerējas un neskatās kamerā. Pie īpaši dumja kameras novietojuma izskatās, ka sarunas biedrs šķielē. Un, protams, urbj nāsī, kasa kuli un citādi izpildās - kā jau viens pats pie datora.

 

Pērc gan kaut kādu švakuli Logitech, līdz 10Ls dabonamas. No tiem pikseļiem nav nekādas jēgas, tikai noslogo neta pieslēgumu, ja vispār programma ļauj lielākas izšķirtspējas cauri laist.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...