Jump to content

STRONG SRT8903


rolex_
 Share

Recommended Posts

Sveiki tauta! Forumā pārsvarā ir runāts par DigoTV, Flexbox, Digiline dekoderiem. Gribētu lai kāds dotu atsauksmes arī šim dekoderim - Strong srt8903. Svarīgi ir arī cik laba uztveršanas jūtība ir šim. Jo līdz šim manā bedrē tika lietots Lattelekom TVSTAR dekoders, ar kuru vietējie kanāli vēl rādija ok, bet papildus... oj oj oj.. vienā klučošanās. Draugs uz labu laiku bija aizlienējis DigoTV dekoderi, par kuru varu teikt tik tos labos vārdus, bilde bija perfecto (uz visiem kanaliem) pat draņķīgos laika apstākļos. Tagad ir doma iepirkt jaunu... un tomēr būtu svarīgi lai būtu ieraksta funkcija, tāpēc arī doma par Strong dekoderi. Jūsu viedoļi un atsauksmes?! P.S...ceru ka tas noderēs vēl kaut kam...

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Lietoju to Strong un salīdzinot ar TV CAM moduļa dekoderi šis ir tomēr jūtīgāks un kvalitatīvāka bilde. Jebkurā gadījumā vajag normālu antenu + pagriezt īstajā virzienā, lai rādītu bez kubikiem.

 

P.S. TVStar ir mēslu mēsls un jebkurš cits dekoders būs labāks.

Link to comment
Share on other sites

ir pieminētais modelis, pirms pāris mēnešiem pirkts CK pa 37.99 laikam.. ir ok pa lielam! :)

pie + ir usb un ieraksta funkcija, pie - ir vai nu manas līkās rokas, vai problēmas ar signāla kvalitāti, jo ik pa liekam bildes vietā ir zila bilde, a skaņa iet tālāk(gan tv, gan filmām no ārējā hdd)..bet pieļauju, ka vaina drīzāk ir skartā..

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Nopirku elkorā par 30 Ls.

Uztveršana Jūrmalā-Mellužos ir laba (ar jumta Lattelecom antenu).

 

Dažas piezīmes:

-USB ierakstītos video var skatīties uzx datora tikai bezmaksas kanāliem. Pārējiem kanāliem video ir kodēts un var skatīties tikai pašā uztverējā.

-Uzstādot automātisko ikdienas ierakstu (noteiktā laikā) uztvērējs ieraksta tika 1-2 dienas, pēctam pārstaj ierakstīt - vajag atkal uzstadīt pa jaunu ierakstu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...