Jump to content

Led TV


ievce
 Share

Recommended Posts

Cik veikalos skatos TV ar LED apgaismojumu, tad vēl nav izdevies redzēt LED TV ar normālu baltās krāsas attēlošanu. Visur balts ir mazliet zilgans.

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Kam tev baltu krāsu? Virtuvē tā pat viņš stāvēs neieslēgts(tātad melns) un matricu vēl nav izgudrojuši baltā krāsā. :D

Nopērc labāk vai nu iebūvējamo, kurš gan nav no lētajiem vai parastu TV ar pēc iespējas šaurāku maliņu un iebūvē pats un kāja tad arī nerēgosies. Pie reizes būs pieskaņots plīts virsmai. Vai tā arī tev ir balta? :D

Labots - smartdevil
Link to comment
Share on other sites

Kā reiz virtuvē man viņš gandrīz visu laiku būs ieslēgts,jo lielāko dienas daļu tur pavadu:)

Žēl,ka poliski(vai čehiski) nemāku lasīt,tad jau visu saprastu..Biju aizgājusi uz to veikalu,man jau liekas,ka nerāda sliktāk kā Samsungs,kas man jau ir guļamistabā,bet nu neesmu tik acīga,lai atšķirtu nianses.vēl padomāšu,bet sliecos laikam,ka ņemšu,jo gribas baltu TV.Pēc tam ar pieedzi padalīšos:)

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais , kas jāizvērtē šādam, virtuves fona TV, ir leņķis no kāda var skatīties . Ja matrica nu nekāda, tad no sāniem vai apakšas krāsas, vispār, dažreiz inversējās. Parējis jau ir sīkumi. Kā fiksi ievērtēt veikalā ? Nu vajag to TV nolikt uz plaukta aukstāk par acīm un... ja ir problēmas , tad uzpeldēs (vai pieliekties lai būtu zemak kā TV stāv). Otrs, ja nav iespējams , tad paskatās pasi. Ja rakstīts ka skata leņķis 178 x 178 (topikā apskatāmajam TV šis parametrs ir OK, vienīgi vai rakstītais atbilst dabā esošajam, jo sīkās firmas uzrakstīs jebko, lai tik pārdotu mantu), tad visticamāks ka OK, ja mazāks , tad... var būt visādi. Starp citu, bodēs arī šī iemesla dēļ tos TV ar sliktām matricām cenšas novietot pēc iespējas zemāk, lai potenciālie klienti neredzētu šo problēmu.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Izgāšnedēļ nopirku lg 32ls5600 kam lenķi arī 178x178, bet vienalga, tikko neesi po centru, uzmetās viegls plīvurs un krāsas un asums vairs nav tas, bet nu acīs nedurās, iztikt var.

Tadām nezināmām markām jāskatās, kā ir ar servisu. Savādāk iznāks, kā man ar rūteri Air Live (kaukāc ķīnieša gabals), kurš gan kalpoja godam līdz iespēra zibens un nosvila wan un lan1. Nesu uz bodi vājā cerībā, ka samainīs uz garantiju. Gaidīju 3 nedēļas, ne čiku, ne grabu. ZB, gāju lūkoties, kas notiek, vai nenotiek. Pateica, ka esot aizsūtīts atpakaļ, kur ņēmuši un gaida atbildi.Teicu lai pazvana paši, jo man ZB gaidīt. Šie piezvana un saņem atbildi, ka manta ir kaput, labot nav jēgas un cic tāds vietā nav ko dot, bet sūtot citu ilgi jāgaida, tādēļ lai iedod vietā ko citu. Pārdevējs nobrīnijās un ar saprotamu labas gribas trūkumu (nav jau viņa vaina, ka viens idiots nevar israut štepseli pērkona laikā) tomēr samainīja pēc cenas attiecīgu rūteri. Taču tas izrādījās baigs mēsls vai brāķis, vai abi kopā, nezinu, bet kasīties negāju, jo apzinājos, ka tas ka viņi samainīja preci, par kuru būtībā pats nebiju pienācīgi parūpējies, jau ir liela pretimnākšana.

Labots - romajo
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...