Jump to content

Mozilla atverot pārlūku atveras nevajadzīga lapa


aiko99
 Share

Recommended Posts

Instalēju šodien visādus YouTube downloaderus kā arī dažādas konverteru progas. Lietoju Mozilla interneta pārlūku. Kā mājaslapa bija uzlikta vienmēr iGoogle. Tagad googles vietā ir uzradusies šāda lapa http://www.search.starburnsoftware.com/# un nosaukumā rakstīts Custom search. Bļins, man viņa nafig nav vajadzīga! Visādi izmēģinājos. Iegāju Mozilla iestatījumos un uzliku atpakaļ savu Google. Viss labi, bet kad aizver pavisam ciet pārlūku un tad ieslēdz pa jaunu, atkal ir uzradusies tā stulbā lapa kā mājaslapa. Tad ar Ccleaner iztīrīju visu, bet nekas nemainās. Vēl pašā Windows pie interneta iestatījumiem uzliku konkrētajai lapai liegumu, bet arī tas nepalīdz. Vai tas varētu būt kāds i-tripperis no kura nevar tikt vaļā? Ko vēl varētu izmēģināt?

Link to comment
Share on other sites

skaties vai nav kkādi adoni parādījušies un tad laid malwarebytes un search & destroy (ne 2. versiju). kā arī googlē pēc tās adreses. gan jau būs jāizdzēš 100 un 1 reģistra atslēga un kas tur vēl ne. vienkāršakais variants - bekapo bookmārkus, izveido jaunu vai izdzēs veco profila mapi, importē bookmarkus. Pirmos divus softus ieteiktu palaist jebkurā gadījumā.

Link to comment
Share on other sites

Nu ko, malwarebytes atrada 7 kļūdas kuras izdzēsu a search & destroy neko neatrada. Problēma netika atrisināta. Domā jāpārinstalē firefox? Tāds čakars atkal visas grāmatzīmes no jauna likt būs...! A-phū...

Link to comment
Share on other sites

ne gluži pārinstalēt.. grāmatzīmes izeksportē. veco profilu izdzēs. palaid FF no jauna. grāmatzīmes atkal ieimportē. Diemžēl šitie visi tūlbāri un search redirekti ir mūsdienu viena no lielākā pārlūku sērgām..izravēt čakarīgi

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi novilkt klipu tad izmanto pašu Mozilla Download Helperu.

Visus nevajadzīgos searchus var atrast add/remove programms. Lielākoties tās tur ir, delīto un pazudīs.

Neesmu sajūsmā par CCleaneru. Šad, tad viņš mēdz padzēst arī ko vairāk.

Link to comment
Share on other sites

Skilletin

pamēģini šo:

 

Open the about:config page via the location bar

Type in the Filter bar: mstone

Right-click the browser.startup.homepage_override.mstone line and select: Reset

Close and restart Firefox

Labots - Skilletin
Link to comment
Share on other sites

ēm ... vai nebūs vienkāršāk ? tools/ options / main / nomainam ierakstīto adresi uz to , ko gribam un saglabājam?

Labots - Peleecis
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

add/remove programs bija pirmais kur skatījos vai nav kādi brīnumi uzradušies! Noinstalēju Mozillu, palaidu reģistru tīrītāju, uzinstalēju Mozillu. Un ko Jūs domājat... .obanskoņs!!! atverot pārlūku pirmā atveras nolādētā lapa http://www.search.st...nsoftware.com/# un pie about var redzēt info

 

About StarBurn Software



 

StarBurn Software, Ltd (http://www.starburnsoftware.com) is a global provider and technology leader in optical media storage software.

StarBurn Software and the StarBurn logos are trademarks and/or registered trademarks of StarBurn Software Inc. or its affiliates in the U.S. and other countries. Other names are trademarks and/or registered trademarks of their respective owners.

Media Contact:

StarBurn Software Ltd.

+1-888-53-222-03

starburnsoftware@gmail.com

 

Ja neviens gudrinieks nevar atrisināt šamo mīklu, varbūt kā minimums var ieteikt kādu datorlāstu ko šiem uzlikt/aizsūtīt?

Jau iepriekš noliecu galvu un noceļu savu iedomāto cepuri! :)

 

labots: uzliku taga Exploreri. Sākumā atkal parādījās tā nelaimīgā lapa, bet kad nomainīju sākumlapu uz citu, problēma pazuda. Nu ko, lietošu veco labo Exploreri :sorry:

Labots - aiko99
Link to comment
Share on other sites

Paprovē tā. Ieraksti adrešu logā about:config un tur zem search pameklē savu starburn, ja atradīsi, tad uz līnijas labo pogu un reset. Man šitāda līdzīga zaraza bija ievazājusies, tik saucās sweetIM

Link to comment
Share on other sites

Ai, nafig! Viss sāk iet grīstē. Tāpat vajadzēja pārinstalēt...

Un esmu arī pamanījis, tiklīdz sāk likt kādus virtuālo disku emulatorus, sāk kačāt spēles no "it kā uzticamiem avotiem", tā sākas problēmas.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
viesturs0711

Piekritiishu par to, ka jaapaseko liidzi instalaacijas procesam, nevis jaaspiezh next, next, next. Shaadi jau visi tie tripperi un searchbaari sarodaas.

 

Ccleaner mani ar ne reizi nav pieviilis.

Link to comment
Share on other sites

Nu neciešu to Mozilla, neskatoties uz augsto reitingu. Līdzīga problēma bija, bet ar citu adresi, kuru gan no sākumlapas izdevās izravēt, bet atverot vienlaicīgi otru logu, tā atkal likās automātiski. Nu notīrīju no PC visu, kas vien attiecināms uz Mozillu un ieinstalēju no jauna, vienlaicīgi aizliedzot auto papildinājumus un uzlabojumus. Tagad ir miers.

Gribēju ielikt Mozillai vienas adreses aizliegumu - nav tādas funkcijas pašam pārlūkam. Saka instalējiet atkal papildus fīču - nu i nafig. Arī papildus uznirstošās lapas pilnīgi visas nebloķē, neskatoties uz aizliegumu. Mans secinājums - sūds tā proga, tādēļ pamatā lietoju Operu, kur tādas problēmas nav sastopamas.

Labots - Tārps
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...