Jump to content

Subis , mašīnai


MIIKLA
 Share

Recommended Posts

iesakiet normālu, lētu subi , kuru var pieslēgt uzreiz maģim , bez pastiprinātājiem utt , nevajag neko , kas jauc ārā skrūves mašīnai , vienkārši, lai ir bass. neko daudz nesaprotu no tām lietām , tāpēc prasu .

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Šī tēma izskatās pēc kaut kā līdzīga kā: "iesakiet ko man ēst pusdienās, lai būtu paēdis un nebūtu dārgi" tad nu izdomā, kas cilvēkam garšo, vai vispār ēd gaļu un cik ir nedārgi :D

 

Nevienu subi nevar ielikt bez jaukšanās, barošana viņam jānodrošina, tas nozīmē, ka jāvelk barošanas vadi no aķīšana, signāls jāpadod, atkal vadi, neatstāsi salonā pa krēsliem, tas nozīmē, ka jāvelk kaut kur gar sliekšņiem :D un tās ir tikai puķītes, nerunājot par paša subja pareizo izvēli konkrētajām vēlmēm un mašīnai.

 

Atbildi uz pamatjautājumiem:

 

1) Kāds ir atvēlētais budžets ?

2) Kas par mašīnu(virsbūves tips) ?

3) Kas pašreiz ir iekšā(audio, modeļi), kas patīk, kas pietrūkst ?

4) Kas ir tavs pašreizējais etalons ?

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

leets subs turklaat veel pie galvas ... piedod, bet tas ir nozheelojami. tad skaties kautvai kaadu leetaako aktiivo suudinju [ alja FLI ] , buus ar kaartu labaaks risinaajums, lai gan arii nenopietni ...

Link to comment
Share on other sites

Kārtējais dunduks, kas bum-bum bagāžniekā uzskata par mūziku. Noskati kādu jaunbūvi, piebrauc blakus pāļu dzinējam un klausies vispār pa velti un nevajag nekādas auto konfigurēšanas vai jaukšanas.

Link to comment
Share on other sites

man personiigi galiigi nav nekas pret subu bagazhniekaa, lai neteiktu vairaak, bet ja to taisa normaali, nevis kautkaadu kautkur iemet pie kautkaa piesleedz. Tad jau aizmuguree elipses daudz korektaaku basu var nospeeleet par kautkur iebaaztu kautkaa piesleegtu kautkaadu subu

Link to comment
Share on other sites

nu nezinu , ja jau tass viss ir tik sarežģīti , tad varbūt , kautkādus normālus skaļruņus nopirkt>? gribēju subi , jo patreiz ir kautkādi pioniera skaļruņi , kas vispār nepazīst tādu lietu kā bass , laigan ir diezgan skaļi. varbūt ir tādi , kas spēj, kautko basam līdzīgu arī izdvest no sevis ārā?? budžets ap 60 ls. maģis man ir labs, firma , gan nav diezko zināma , bet jaudas viņam pietiek , mierīgi tagadējos varētu izčakarēt.

Labots - MIIKLA
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Elipses ir jauki (īstenībā jau nav), bet lai ieliktu elipses, nereti ir vēl vairāk čakars, kā subi ieinstalēt. Turklāt ja ir universālis, tad sapnim par elipsēm čau.

 

Bet ko var ieteikt, ja nav definēts budžets. Ja ar lēti ir domāts kādi laši 80, tad tur varianti ir visādi, bet ja 40Ls, tad nu nekā.

Es ieteiktu pačekot ss lietoto subu tirgu. Da kaut to pašu FLI kastīti vai ja gribas niknāku tad Vibe CBR.

 

Bet šis laikam nav tas gadījums, kur izvirst spriedelējumos, ka normāla konfigurācija sākas ar laPu pasīvais suPu un kopā ar pastūzi. Cilvēkiem tās prasības ir dažādas. Kam ir nopietnas prasības, tie parasti pa forumiem virspusējus jautājumus neuzdod, bet brauc uz kādu auto audio kantori...

Labots - Lemberghini
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Vislabākais variants ir vienkārši nepirkt tos noname pļurkstekļus. Da hoķ šitādu labāk, lai arī nekā super tur nav, bet vismaz nav

čangjanghujang http://www.ss.lv/msg...fer-/lniek.html

 

Bet vispār ss'ā par 40 nu nekas jēdzīgs nesanāk. Ap 80 Ls sākas daudz maz pieņemamu brendu ražojumi aktīvi/pasīvi+pastūzis līdzi.

 

Nu a lai dabūtu jebkuru subu skanēt tev bagažniekā ir jādabon strāvas vads no aķa (caur drošinātāju), masu var vilkt no aķa, var arī turpat bagažniekā pie kādas korpusa skrūves piegriezt vadu, tālāk zilais remote vads, kas palaiž (iebūvēto) suba pastūzi ieslēzot maģi un RCA tulpītes.

 

Reāli vadu daudzums nemainās, vai tev ir aktīvs vai pasīvs subis + pastūzis. Budžet aktīvais tikai parasti aizņem mazāk vietas, vieglāk izraujams ārā pie nepieciešamības un skan sūdīgāk :sarkasms:

Labots - Lemberghini
Link to comment
Share on other sites

Tas piemērs no ss normāls aktīvais subis, kaut ko līdzīgu lietoju mašīnā jau kādus gadus 4 bez problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Vispār ideja galīgi garām, jo pliks būsters bagāžniekā dos basus. A kas dos vidus un augšus - piebāzīsi pilnu mašīnu ar čubrikiem, kas gaudos līdz?

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12
maģis man ir labs, firma , gan nav diezko zināma , bet jaudas viņam pietiek , mierīgi tagadējos varētu izčakarēt

 

Autor tu proti gāzt no kājām :D Ar vājāku magnetolu nobeigt skaļruņus ir vēl vieglāk. Tāpēc piemini modeli, jo citādi ir aizdomas, ka jauda ir ne vairāk kā standarta ~20w nomināliem watiem. Kas pašreizējiem pioneer par modeli, tu runā kā kaut kāds psihologs, caur puķītēm, te cilvēkus interesē skaitļi, modeļi, ne smuka dirš***.

 

Jāpiekrīt Mr.Līkrocim, ka ar sūda ielikšanu bagāzniekā, nedabūsi tēsienu, bet gan pretīgu basveidīgu trokšņa pieskaņu ar aizkavi :D

 

Atsauce par efektu, kad liekas, ka pastiprinātājs ir nereāls monstrs, kas nokaus pat niknākos skaļruņus :D

http://en.wikipedia....lipping_(audio)

 

Te būs latviski:

http://www.mobileaud...navig=12&sid=37

 

Vēl joprojām gaidu atbildes uz izvirzītajiem jautājumiem.

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Te var tā

nu piemēram šis , http://www.ss.lv/msg...fer-/llgjo.html , kas man būtu jādara , lai viņu pieslēgtu ??

 

Te var redzēt tā suPja 1600W http://www.mobileaudio.lv/index.php?navig=12&sid=232 , jā šamam cits nosaukums, bet ražotājs gan jau tas pats ar tām pašām zarnām.

 

Tam vienīgais labums, ka gadījumā, ja kaut kur tur pie bagāžnieka ir 12V ligzda, tad var pieslēgties pie tās.

 

No sākuma vajadzētu sarakstu ar esošajām lietām - maģis, kādi skaļruņi, kādās vietās, pie tam ar bildēm.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...