Jump to content

Vilšanās par Microsoft Surface


Birokrāts
 Share

Recommended Posts

Jau kādu laiku plānoju iegādāties MS Surface RT, jo biju dzirdējis par tā izdevīgo cenu (mēļoja, ka cenas sākšoties no $199 par RT modeli).

Šodien paskatos MicrosoftStore UK un ieraugu, ka pre-order MS Surface RT 32 GB bez ekrāna aizsarga/tastatūras maksā 399 mārciņas! Salīdzinājumam - netradicionālās seksuālās orientācijas pārstāvjiem paredzētais Apple iPad (bez 3G un LTE) maksā tieši to pašu summu, turklāt arī MS Surcafe RT vispār nav pieejams nedz ar 3G, ne LTE! Arī tā 10,6 collu ekrāns nodrošina tikai 1366*768 izšķirtspēju.

 

Tātad gandrīz 11 collu planšete par niecīgu 1366*768 punktu izšķirtspēju, nīkulīgu, gandrīz gadu vecu Tegra 3 procesoru (tādu lieto arī lētajos Android planšetdatoros), kurai turklāt nav iespējams nekāds mobilais Internets (savienojams vienīgi ar Bluetooth 4.0 un Wi-Fi 802.11n (par ac varam aizmirst)), maksā vairāk par Ls 340!? Vai tas ir joks?

Link to comment
Share on other sites

bet amerikā 199$ tak nozimē eiropā 299 mārciņas un 349ls šīs viss ir vienādas vertības un dzīves līmenim atbilstošas cenas konkrētajā pasaules reģionā.

Link to comment
Share on other sites

tas 199USD gan jau bija domāts subsidēts nez ???

bet jā cena ir par lielu ja grib viņi ar pakonkurēt tablešu lauciņā

199USD būtu ideālā dempinga cena viņu tabletei

Link to comment
Share on other sites

Birokrāts

Vēl spētu saprast, ja par tādu naudu būtu pieejama Surface Pro versija ar Core i5 CPU un Windows 8 x86/x64 versiju, bet ne jau gadu sens Tegra 3 ar Windows 8 RT.

Labots - Birokrāts
Link to comment
Share on other sites

Es arī biju safanojies par tiem 200$, bet ir kā ir, neko padarīt.

Gan jau aplauzīsies sākumā un cenas nolaidīs. Šis tablets nav itin nekāds konkurents tirgū jau esošajiem produktiem.

 

Salīdzinto ar ipad,

- tā pati cena

- sliktāks ekrāns

- vājāks hardware

- zaļa OS ar pāris aplikācijām

Link to comment
Share on other sites

Леший

Surface pirks tie, kas nejēdz tehnikā un tic reklāmām. Gudrie cilvēki gaidīs jaudīgāku w8 planšeti par sakarīgu cenu. Bet m$ nokodīs daļu tirgus no ābola, kas ir pozitīvi, kā arī dabūs naudu, ar ko attaisnot tālāku Surface attīstību. Lai izlaiž vismaz tādu.

Link to comment
Share on other sites

Sen jau MS pateica, ka lets vins nebus. USA vins maksa 500. Un tegra 3 nav ne vainas. Bet tapatas cena tocna par augstu- 300 zalie butu ok. Viens te mineja ka programmu nebus, vai tad uz sita nevares likt jau esosas programmas prieks xp, 7 utt. vai tikai uz pro versijas?

Link to comment
Share on other sites

99USD būtu ideālā dempinga cena viņu tabletei

 

Halo, ms jau tā nokaitinājuši savus partnerus, vēl tik trūka palaist visas planšetas par pašizmaksu (ko ms var atļauties).

 

Tas, kurš grib par 500 dolāriem jauno i5 retina displej vispār sapņo, tad jau ķīniešiem būs jāpiemaksā, lai strādātu.

Labots - labiitis
Link to comment
Share on other sites

Apakšā vien tas pats ARM dzelzis vien ir. Tiklīdz m$ būs uzliekams uz kaut kāda divkodolu cortex a9, tā varēs iepirkt dzelzi par 70USD + OS vēl par dažām naudiņām un 100Ls risinājums rokā.

Link to comment
Share on other sites

@@Леший, Netiekšu, ka esmu idiots tehnikā, vienkārši gribu kaut ko savādāku no iAitu bara un uzskatu, ka tam surface ir jāpiemaksā par korpusa kvalitāti ko arī esmu ar mieru darīt.... Jo man ir tieksme saskrāpēt visus plastmasas korpusus un nepatīk kkādus apvalkus pirkt lietām.... Laikam arī esmu viens no retajiem, kam patīk Metro saskarsme un kopš sava pirmā WP esmu pārāk pie tā pieradis...

Link to comment
Share on other sites

Cik atceros MS sākumā tiešām gribēja savu produkciju tirgot sākot no 199$ bet vēlāk sāka satrukties notebūku ražotāji par negodīgu konkurenci no MS puses, kuras rezultātā tika panākta kautkāda vienošanās, drošvien MS saviem ražojumiem pacēla cenu, lai neradītu nevēlamu konkurenci.

Katrā gadijumā par esošo cenu man nav pat mazākās vēlēšanās pirkt MS Surface.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Nekas, samsunga planšete ar i5 un pieliekamo klavieri būs spridzeklis, un man vienalga, par kādu cenu (nu, veselā saprāta robežās).

ARM versija LV jau esot pa pilnam stokā, gaidot starta šāvienu tirgošanai.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Windows 8 ierīces vajadzētu vēl patestēt uz amerikāņu rēķina. Tur vēl būs daudz zemūdens akmeņu un kļūdas, kuras, cerams, tiks novērstas nākamajos modeļos. Es domāju, ka patreiz ir prātīgāk vēl pāris gadus palietot pārbaudītas vērtības, un pēc tam iegādāties jau pārbaudītu un uzlabotu Surface versiju, ja tā izdzīvos. Jau citā topikā rakstīju par savu Asus EeePad. Nesaprotu ko Samsung grib izreklamēt ar pieliekamo klavieri, ja es tādu lietoju jau gadu. Un teikšu atklāti Asus planšeta man ļoti patīk un ir ļoti ērta. Pie kam klavierē ir otra baterija, un USB un MicroSD sloti. Reāli tas ir mazs ērts laptopiņš.

Link to comment
Share on other sites

Windows 8 RT ir viens milzīgs pluss - praktiski pilnvērtīgs Word, Excel un PowerPoint. Gan izskatā, gan funkcijās tik tuvs pilnajai versijai, ka vairums lietotāju pat atšķirību nepamanīs. Android un iOS to nepiedāvā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...