Jump to content

Karaoke aparatūra mājas apstākļiem


imperial
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Vēršos pie Jums ar jautājumu,kāds būtu labākais risinājums Karaoke mājas apstākļos,citreiz paķert līdzi uz kādu pirtiņu..

Vēlos šo Karaoke iekārto slēgt pie Mini Hi-Fi sistēmas(mūzikas centru).

Labākais variants,ka var palaist no Laptopa...citreiz arī izmatot ārējo ekrānu,bet tas retāk...

Ieraudzīju šādu Velleman uzparikti,bet nezinu kāda kvalitāte ir...neko dižu nevajag,bet gribas,lai sakarīgi skan,ka nav pa klusu,utt.

Vel esmu domajis par Philips Dvd atskanotaju ar karaoke funkciju un piepirkt kādu mikrofonu,bet tad no datora nevares palaist dazadas karaoke programmas kā piemēram KaraFun.. bet...ja kvalitāte ir salīdzinoši labāka tam Dvd,tad labāk Dvd un kādu daudz maz jēdzīgu mikrofonu..

Budžets ir ap 30ls

Varbūt ir kādas alternatīvas? Lūdzu dalieties ar pieredzi un ietekumiem.

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Alternatīva ir litrs burbona uz 2 cilvēkiem relatīvi īsā laikā, tad jebkura izdotā skaņa būs gana laba pat ar fonu no lēta virtuves maģīša.

 

Ai jel manu vieglu prātu! ...............

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Uz stabu ielas ir tāds veikals servo, tur ir speciālie karoķe pastiprinātāji, atliks iepirkt kādas skandas, un mikrofonus, ja nenāk līdzi, protams budžets jāpaceļ kādas 3x, bet uz tiem 30ls tiešām labāk Jesus metodi.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Tā taču ir kaut kāda hipermāžošanās. Cik reizes ieslēgsi to aparātu? Divas?

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā lieta,ka tikai dažas reizes izmantošu to karaoke,bet nu mūsu kompānijā ir vairāk dziedoši cilvēki nekā dzērāji...Negribas baigo naudu tērēt,jo ierakstīt neierakstīšu...galvenais,lai ir jēdzīga skaņa un nekas nešņāc...jo cik lasīju,tad pie Laptopa likt mikrafonu nav prāta darbs,jo baigi klusu,utt.

Tas Vellaman izskatās kārdinoši

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Kādreiz lielajās Maximās tirgoja šādus DVD pleijerus ar karaoki un mic komplektā. Tieši kāreiz bija ap 30Ls. Bet nu tas jau savi 5 gadi atpakaļ. Varbūt vēl plauktā kāds mētājas.

Link to comment
Share on other sites

Pa tiem 30Ls manuprāt nekas dikti jēdzīgs nebūs, bet, ja negribas baigi piķi tērēt tad būs tieši laikā.

Normāls mic, tie paši shure, akg maksā sākot no 50Ls +/- ,bet lkm tas uz šo gadījumu, priekš mājas apstākļiem neattiecas.

Link to comment
Share on other sites

Nu jā,neko jēdzīgu nevar gribēt no 30ls... Esmu apskaņojis ar pastiprinātāju + Estrādes skandas un pulti...+ shure m58..Tas variants neder mājas apstākļiem..Tas jau vairāk estrādes variants,bet šis ir domāts kā izklaides variants..neko netaisos regulēt,nemeklēšu kā regulēt vidus un augšas,utt...

Esmu izmantojis LG mūzikas centru ar karaoke funkciju un kkadiem dinamiskiem mikrafoniem no plastmasas,centram bija tikai divi echo tipi..bet skanēja ļoti labi,pārsteidza tā skaņa,ka tik laba...

Es gribētu zināt vai tas Vellaman skanēs tāpat? ja kaut cik līdzīgi,tad ideāls variants,jo tāds mazs un viegli paņemt līdzi...un cena 18ls...

Nu cik reāli izmanto to karaoke vienā vakarā kādas 2-3h...tas arī viss..nav jau neviens nekāds dižais estrādes mākslinieks :D bet kā vakara izklaide ir baigi laba...

Ir tāda programma KaraFun un tur ļoti daudz dažādas dziemsmas,tajā pašā YouTube ir daudz karaoke,tapēc meklēju tādu mikšeri...

Link to comment
Share on other sites

Tu laikam domāji šurinieku SM58. Labi miķi. Tieši ar tādiem akustiskajiem es strādāju,kā arī ar tehniku viņi iet uz īri..

Nez, vrb tas Velleman price/performance nav tik slikts variants priekš mājas lietošanas.

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

Par SM58 es labāk neizteikšos... tur ir skumjš trilleris ar to izstrādājumu.

 

Bet par tēmu - pēdējo reizi kaut kādu karaokes aparātu es redzēju gadus desmit atpakaļ. Tāds all in one combo. Kaut kas uz šo pusi. Iesaku varbūt tādu variantus apskatīt.

Link to comment
Share on other sites

labs ir vecais panasonic centrs ar 2 miķu ieejām + katram leveļus + echo var regulēt , vienīgi - vajadzēs dvd aparētu/kompi lai var bildi redzēt + pa aux iebarot skaņu - centrā iekšā. labs manuālais variants. Protams, var izmantot dcd ar karaoeks funkciju + tad tāpat vajadzēs audio sistēmu. var kompi ar izmantot...pirtij neko krutāku nevajag IMHO. lēts dvd aparāts kurš no flaša gremo karaokes failiņus ir gana labs un nav žēl ar alu apliet + teļļuks.

 

http://emarket.ua/ob...75-ID1wxyb.html var redzēt kreisajā pusē regulatorus + divas 3.5mm ieejas mic.

 

kaut ko tādu laukos šad tad izmantoju lai padziedātu dzērumā. Mikrofoni - kaut kādi philips 5m vadā.

 

Es saprotu, ka bīvers ir PA apsēts - bet cena tam kombo - tu maz paskatījies?

Was $1,259.00

Now ONLY $879.00

 

kā tas iet kopā ar autora 30 ls ?

 

tādu panasonicu redzēju ss.lv pa latiem 20 , pat var būt neejošu CD - būs lētāk.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Vot Tu manu domu noķēri :yahoo: Neņemšu tak līdzi Pulti ar 12 kanāliem+pastūzi un kalonkas un pēc tam 300ls vērtai pultij uzlīs kāds alutiņš un tad čuššš..

Labs variants ar to panasonic...meklēju Lg brinumu,bet nav tads... Ja nevienam nav pieredze ar to šudiņu Velleman,tad man laikam ir jānopērk un jādalās pēc tam ar pieredzi :D nu ja galīgi nekāda skaņa,tad jāizmanto 14dienu atteikuma tiesības...

Es vienkārši gribētu zināt vai būs kaut cik līdzīga skaņa ja pieslēgšu Laptopu+Velleman(+mikerefoni)+Muzikas centrs(Aux)

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Vispār... Tādiem maziem pasākumiem kāpēc miķus vajag? Vajag dziedām visiem kopā un pārdziedāt tumbeles... :D

 

Nu ja solo gribās, tad var pagriezt klusāk.

Link to comment
Share on other sites

karaoke pavelk - sākumā visi kautrīgi, pēc tam rauj miķi no rokām ārā. + vārdus rāda, jo ne visi zin visas dziesmas + ārzemju izpildītāji. Vēl labs ir kad pavelkas uz klipa deju soļiem + karaokes gabaliem klipi biež vien ir jautri paši par sevi..

Link to comment
Share on other sites

Tad jau tur vairāk būs koris,ne karaoke :D

Vo,vo citreiz tā pavelk,ka pašam gribas dziedāt un citiem nedot :D

 

Pasūtīju šādu brīnumu...nosliecos par labu Laptops+mikšers+Hi Fi.. Redzēsim kāds būs. Cik lasīju reviewus un skatījos kā reklamē šo uzparikti,tad jābūt labam...tik cerams neatsūtīs tukšu kastīti no amazon.co.uk,jo aizdomīgi lēti..kastīte,mikrofons,vadi+vouchers.. Nu jā,tad jau redzēs,cerams,ka pats neko nesajaucu un izlasīju visu pareizi...

Pēc tam intereses pēc salīdzināšu ar SM58,to sarkano mikrofonu :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ja labi sarunā varu tev to brīnumu uz 1. decembri no UK atvest.

Link to comment
Share on other sites

Ooo,paldies!

Vakar uzrakstīju pārdevējiem...5/1 atbildēja,ka sūta uz LV.

Tagad pasūtīju un gaidīšu. Cerams,ka šoreiz atsūtīs.

Ja nē,ta mēģināšu sarunāt ar andza

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Saņēmu savu karaoke kasti un esmu ļoti apmierināts,ka neaizņem daudz vietas un var pieslēgt pie laptopa...Mikrofons labs,pasmags...labi turas rokā.. žēl,ka pultī nav kāds neliels ekvalaizers ar ko regulēt balsi,bet tā kopumā labs pirkums mājas ballītēm ;) Iesaku! ir 13ls vērts

Link to comment
Share on other sites

Vispār es nekad neesmu sapratis, kas tās par speciālām karaoke iekārtām. Aizlej mūli, uzliec muzāru un gaudo līdzi, nafig tur vēl miķis un vēl sazin kas vajadzīgs?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...