Jump to content

SKY UK uztveršana


Janchux
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Vajag dabūt Sky UK, zinu, ka ir "oficiālais" kantoris http://www.skybaltic.lv/index.php/sky-decoders Bet diez ko oficiāli neizklausās uz epastiem atbild, tā, kā sētas puikas, ne paraksta normāla nekā. + reāli tas, ka viņi arī būtu oficiāli, tāpat tak nafig man vajag to viņu aparatūru pa 300Ls, ja varu pats nopirkt lētāku dekoderu, kuram arī nebūtu tā iekšējā HDD, kas man nah nav vajadzīgs. Vot i rodas jautājums, kas īsti par satelītu tas ir? EUTELSAT 13° vai cits? Rīgas centrā cik reāli ir to uztvert? Kādu dekoderu vajadzētu un cik liels šķīvis vajadzīgs? Dzirdēju, ka Unisat var visu uzstādīt pa 80-90Ls (šķīvis + darbs+vadi līdz dekoderam), tas pat būtu OK. Varbūt ir kas cits iesakāms? Vai ir vajadzīga tā viedkarte pat ja gribu tikai bezmaksas kanālus skatīties?

Tas, ko tas Skybaltic piedāvā ir prosta dekoders un viedkarte par 300ls vēl bez abonēšanas maksām, kuras tā arī neizdodas noskaidrot. Dekoderu tik dārgu man toč nevajag. Varbūt ir kas iesakāms?

Link to comment
Share on other sites

Oo, labs links, paldies! Der patiesībā arī Sky Italia (vai Italy, kā nu kur sauc) un iespējams pat labāk būtu. Paldies arī par satelītiem! Dekoderu dabūt tātad nav problēmu pa salīdzinoši lētām naudām, bet kā ir ar viedkarti, lai bezmaksas kanālus rādītu viņu vajag vai nē? Jums abiem arī ir šīs SKY UK paketes, jo interesē pāris specifiski Free To Air kanāli, kurus oficiālajos sarakstos nekur neuzrāda, bet viņi tur ir, gribu salīdzināt un pārliecināties vai tiešām ir vismaz 1 kanāls, kas vajadzīgs, pirms iepērkos :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...