Jump to content

3D projektori,TV


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Doma ir ieriktēt mājas kino zāli ar 3D.Atradu LG 32LW 4500 TV,ar 3D,un noskatīju arī projektoru Viewsonic PJD5133 SVGA 3D ready (otrs proj.LG BX274 3D). Ar šo televizoru varot skatīties 3D materiālu,ar pasīvajām brillēm,kas esot ļoti lētas.Un ar projektoru arī tā pat.Jautājums tiem,kas skatās 3D ,vai ar projektoru,vai TV- 1.kur dabūjamas 3D filmas,(multenes,u.c.),un par kādām naudiņām.2.Kāda ir bildes kvalitāte? Atskaņotājs,cik saprotu būs vajadzīgs BluRay. Ar cieņu.

Link to comment
Share on other sites

3D filmas var tak sakachat no neta...bet kam Tev projektors?Ta jau pavisam cita opera...Noperc labak kadu LG ar 47 collam un baudi dzivi...

Link to comment
Share on other sites

Nekurnevilks

TV zem 55 collām nav jēgas, ja reiz esi atvēzējies uz 3d. Zinot, cik maksā normāli projektori, un saprotot, cik stulbi ir tumšot telpu, lai to projektoru vispār darbinātu, ņem TV.

Link to comment
Share on other sites

Bet kāda ir kvalitāte? Un vēl,veikalā nopērkamās filmas ir 3D,kas skatāmas ar anaglifa brillēm(zili-sarkani stikliņi),bet sākumā pieminētie TV LG 32LW4500, rāda 3D,ko skatās ar polarizētām pasīvām brillēm. Lūk jautājums,kur tādas filmas meklēt.Tām 3D filmām kuras skatās ar zili-sarkanām brillēm,nevajag īpašu TV. To ka TV mazāku par 55collām nederētu,tas skaidrs,lielāka bilde labāk.Bet tādēļ jau es pajautāju arī par projektoru,jo 55 TV maksā daudz dārgāk,par projektoru. Pieminētais Viewsonic un LG projektors,kā rakstīts ir ar 3D.

Labots - ziedlapa
Link to comment
Share on other sites

Kādas filmas vispār 3D fanboyi taisās skatīties? Man prātā ir 3 gab., kuras varētu patiešām skatīties -Avengers, Up un How to Train your Dragon, gandrīz visas pārējās ir pamuļķīgas "skaties kā es tev iebakstu acī" vai konvertēti pusfabrikāti. 3D TV Latvijā vispār neredzēt vēl padsmit gadus. Varbūt ir laiks šim mārketinga trikam(3D) ļaut nomirt?

Link to comment
Share on other sites

Nu ja,es par vienu jautāju,atbilde pavisam par citu ko. Ja jau neviens praktiski nevar man paskaidrot par tēmu,tad varam beigt.

Link to comment
Share on other sites

spainiss2

Cilvēks grib ierīkot kino zāli bet te viņam iesaka aiziet uz kino,,,bravo,,plus vēl datoru par signāla avotu....tak viņam filmas gribas skatīties ,nevis čakarēties ar kompi...Tagad jau BD pleijeri kapeikas maksā nu un filmas amazonē uk de u.c vietās!

Link to comment
Share on other sites

Autor,es Tev jau sakuma "smalki"izstastiju,kas un ka...optimals tv izmers ir 47collas(jeb Tev ir lieki 1800 ls prieks 55 colam?)filmas ielade no neta,jo pirkt ir parak dargi un kada jega pirkt filmu par 15-20 ls ja lielakoties filmas skatamies vienu reizi...projektors galigi nav lietderigs pirkums,jo katru dienu tak videoseansus nerikosi...bet Panoramu pa tv gan rada katru dienu...

Labakais pirkums Tavam vajadzibam,tiri subjektivi...

http://www.neostore.lv/item/EC-00559026/

 

pec manam atbildem "bezgaligie" jautajumi parasti vairs nerodas...un tas priece,tatad driz bushu "lietpratejs"... :king2:

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nav tā 3D materiāla tik daudz ko skatīties, lai baigi saspringtu uz 3D TV iegādi. Ja tas prieks maksā extra 30Ls, tad kāpēc ne. Bet piemaksāt vairāk par 100Ls par 3D funkcionalitāti nav prātīgi.

 

Ja nepērk 3D Bluray pleijeri, tad vienīgais 3D avots ir internets.

 

Ir redzēti TV gan ar aktīvajām 3D brillēm (Samsung, Sony), gan pasīvajām (LG). Pasīvās ir ērtākas un nepadara attēlu tik tumšu, nav arī jālādē un maksā kapeikas, ja salīdzina ar aktīvajām. Faktiski aktīvās maksā starp 35 un 70Ls atkarībā no ražotāja un modeļa. Pasīvās var dabūt veselu pārtī-paku ar 5 vai 7 gabalām par kaut kādiem 25Ls.

 

Bet atļaušos atkārtoties - neiesaku. Nav materiāla ko skatīties.

Link to comment
Share on other sites

Daži komentāri par 3D.

3D materiāls var būt arī datorspēles :) avots tādā gadījumā var būt piemēram pats dators (nvidia 3d + brilles) vai PS3

Varbūt autoram tas interesē :)

 

Kā arī, pievērs uzmanību, vai projektors atbalsta hdmi 1.4a vai 1.3 standartu. No tā atšķirās tas, ko tu varēis izmantot kā 3D avotu.

 

Par projektoriem mīnuss ir tāds, ka grūti dabūt augstu kontrastu - nepieciešams tumšot telpu, jo projektors gaismu spēj tik pielikt klāt.

 

Labs saits par projektoriem ir http://www.projector...al.com/home.cfm

 

Veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...