Jump to content

Kā uzstādīt w7 uz dos ?

LilKarums
 Share

Recommended Posts

Labdien, šodien iegādājos jaunu portatīvo Asus, zinu ka stulbs jautājums, bet kā var uzlikt uz viņa w7, palasiju forumā un atradu vienu risinājumu http://www.intowindo...-7-dvdusb-tool/ to es izpildiju, ieliku usb slēdzu iekšā datoru un viņš man piedāvā 3 izvēles kas ir saistīdas ar free dos. Bet pašu instalāciju vai Boot menu nepiedāvā. Dators ir ar free dos.

Edited by LilKarums

Vai man dieniņ!

Nu tak liec iekšā w7 instalācijas disku dvd lasītājā un instalē. Kur problēma?

Ne, bet mēģina visu caur pakaļu.

Edited by mafijs

matij , varbūt viņam nav cd rom ,,

Un vai mums tas ir jāuzmin ?

Pēc pēdējā autora jautājuma - labāk nest kādam, kas zin ko dara.

BIOS tiek ar pareizās pogas piespiešanu pareizā brīdī.

• Patīk 1

Vai nevarētu lūdzu pateikt ar kādu pogas piepiešanu ?

Edited by LilKarums

atrasts ir bet tur uzrāda tikai divas iespējas slimtype dvd un st90.... , mēģināju abas , nesanāk

Ieliec usb to flešku, ieslēdz datoru un spaidi ESC taustiņu. Parādīsies logs, kur varēs izvēlēties no kā boototies. Vismaz tā vajadzētu būt.

Jā tieku pie windows instaļācijā kur jāizvēlas disks uz kura tiks instalēts , izvēlos cieto disku un viņš saka ka nevar instalēt jo cietajam diskam jābūt formatētam kā NTFS , bet tas tā nav, ko man darīt, vai formatēt to cieto disku ?

Vrode instalē tālāk bez problēmām, vēlreiz liels paldies visiem.

Edited by LilKarums

Nu jautri palasīt, bet iespējams, jaunais censonis vismaz iemācīsies pareizas darbības, kaut vai vēl pāris reizes instalējot, ja jau tik tālu ticis :).

O, jā, ja vien w7 nav legālais (par ko šaubos), jautājums par genuine garantēts.

Edited by raiviic

• 2 months later...

ieinstale driverus internetam :D sisa sita win lieta ir easy game man jau ir win 8 PRO aktivets un ar visiem update :D vienkārši vajag meklet! kam ir saprasana un galva tad atradis kaut 2 dienas jamekle P.S. kurs nelegalo netu ar win 7 activ pa 20 ls njems lol! vienmer pastav riskska iznak kads update un kirdikir geniuns virsu :D

Uh, nabagam vēl priekšā draiveru likšana. GAIDAM, GAIDAM :)

Uj, pardon - nepamanīju, ka tēma ir pussprādzis mironis. :)

Edited by Animall

• 1 month later...
Labdien, šodien iegādājos jaunu portatīvo Asus, zinu ka stulbs jautājums, bet kā var uzlikt uz viņa w7, palasiju forumā un atradu vienu risinājumu http://www.intowindo...-7-dvdusb-tool/ to es izpildiju, ieliku usb slēdzu iekšā datoru un viņš man piedāvā 3 izvēles kas ir saistīdas ar free dos. Bet pašu instalāciju vai Boot menu nepiedāvā. Dators ir ar free dos.

Man ir tieši tā pati problēma - nopirku Asus A55V un gribu uzlikt Win7 caur USB, bet Biosā pie Boot USB opcija neparādās (pat tad kad pārstartē ar iespraustu USB) tikai DVD-rom un cietais disks.

Kāds zin kā varētu dabūt, lai usb tur parādās?

Paldies!

Hmmm, Asusiem tur ir nedaudz BIOSā jāpačakarējas (vismaz dažiem), jo nepietiek uzlikt lai bootojas no USB. Tiesa, neatceros kas tieši vēl bija jāieķeksē, bet pirms kāda gada ilgi noņēmos, kamēr atradu vajadzigo opciju.

Kāds zin kā varētu dabūt, lai usb tur parādās?

Vispirms izveido bootablu flešku ( meklē Googlē )

Ieslēdz savu Asus un turi nospiestu taustiņu F2,līdz parādās BIOS izvēlne.

Tālāk izvēlies Boot > Hard Drive BBS Priorities > (spied Enter )> Boot Option 1 > (spied Enter) > un te nu būtu jāparādās tavai fleškai,ko izvēlies un apstiprini ar Enter > F10 laikam-Save and Exit...

Bootabla feška man ir (tikko iečekoju otrā kompī - var iebootot)

iezpraužu flešku, startēju kompi, bet zem "Hard Drive BBS Priorities" parādās tikai cietais disks. un nekur Biosā pie Boot sadaļas neparādās USB vai removable device vai kkas tamlīdzīgs...