osscar Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Tātad ir reizes kad pēc kādas pamatīgas ballītes no rīta velk uz maķīti vai hesīti - tad te fiksā kaloriju ātrā alternatīva: sastāvdaļas: 1 paka veikala frī kartupeļu (saldēto); 1 paka Tukuma gaļas kombināta Steiku (apm. 0.5kg, bet der arī cits ražotājs - man šis garšo) ; tātad ieeļļojam biku cepešpannu - saliekam gaļu, saberam free - sasāla un saber daudz garšvielu pēc vēlmēm. cep apm. 180-200 grādos kādas min. 40-60 atkarībā cik sacepts patīk, man patīk tāds piecepts. Piedevas: + opcija - uz pannas sviestā ceptas gailenes no laukiem ko vecāki salasīja + opcija salāti no tā kas ledusskapī - dotajā situācijā - gurķis + tomāts + dilles + eļļa. + ķiploku mērce dzeram klāt - apelsīnu sulu - vai ko citu pēc izvēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) Jauki. To gaļu (ja vien tā cūka nebūtu cūka) varētu apēst arī puszaļu. Bet tiem kartupeļiem gan jāizcepas. Nedaceptus kartupeļus gan nav patīkami ēst. Tāpēc baigā kompromisu māksla dabūt karpeli gatavu bet nepārcept gaļu, cepjot kopā. Vispār tie frī pakās ir jau mazliet eļļā apsildīti, tad ar viņiem mazāks risks. Jeb kurā gadījumā, Priekā! Edited July 21, 2012 by ggg97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 jap tā ir - var vispirms gaļu pacept un tad piešaut frī - jo tie ātrāk apcepas. bet nu tas laikam no tā kāds izstrādājums trāpas. tā jau parasti daru manuāli - nemizotie jaunie kartupeļi daivās sagriezti + pašmarinēta gaļa...šis ir slinkais variants. jā un par cepšanas laiku varu sameloties, jo pulkstenī neskatos, bet ik pa laikam "pavirinu" krāsni - pamaisu + gaļu apmetu otrādi. nu es virtuvē visu daru uz "aci". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HTC Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 (edited) nez, šķiet, ka uz pohām maķīti nekas nespēs pārsist, labi, pierunāji, to ideāli sit pušu laba saļanka, tiesa netīk, ka ilgi jāgatavo - uz buljonu vien un sagatavošanos aiziet +/-2h ... uz gala rezultātu kopā ~3h, bet toties ņamm.... un tad var sutināt atkal alēnus iekšā Edited July 21, 2012 by HTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 nu man nebija pohas, bet soļanak aarī der kas nu kuram. prozit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ant_LV Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 ķiploku mērce Ķiploku mērces apakšrecepti studijā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars12 Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Es ķiploku mērcei jaucu krējumu ar majonēzi un smalki saspiesti ķiploki + svaiga dille, kāda sāls šķipsniņa, bet tā mērce tāds individuāls pasākumus, kā kuram, ar kādu trešo reizi būs personīgā proporcija rokā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzhonsons Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 + par ķiploku mērci. Labāku piedevu uz paģirām nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gestapo Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 ņehera jums paģiru paēdieni Es labākajā gadījumā tomātmaizi varu apēst drūmos gadījumos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg97 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Paģiras, tās ir nepiedodami garu starpbrīžu sekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts