Jump to content

Laba,bet bezmaksas programma,ar ko noskanēt datoru


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.Vai kāds var ieteikt,kādu labu,bet bezmaksas programmu,ar ko noskanēt datoru,un ja atrod vīrusus,tad arī iztīrīt.

Labots - Mr.Līkrocis
Absolūti līks tēmas nosaukums
Link to comment
Share on other sites

Parasti, gadījumos kad dators ir pilns ar vīrusiem un vajag "programmu, ar ko noskanēt datoru", ir jau par vēlu likt virsū "lielos antivīrusus". Labākajā gadījumā "lielais antivīruss" neko neatradīs, sliktākajā gadījumā to pat neizdosies uzinstalēt. Tādos gadījumos vajag antivīrusu programmas, kuras nav jāinstalē - Cureit, AVZ, Malwarebytes Anti-Malware, GMER, u.c. Tā ir atseviška antivīrusu kategorija, kuru uzdevums ir cīnīties ar aktīvo infekciju. Šīs programmas gan nav pilnvērtīgi antivīrusi, jo tajos nav iebūvētas visas tās mūsdienīgās "lielo antivīrusu" funkcijas - on access skanešana, evristika, HIPS (host intrusion prevention system) u.c.

Link to comment
Share on other sites

Kaspersky Eksperti

Vieni labākajiem bezmaksas līdzekļiem neapšaubāmi būs Kaspersky Lab piedāvātie Kaspersky Virus Removal Tool 2011 un Kaspersky Rescue Disk 10. Pirmais ir programma uz Kaspersky Anti-Virus un AVZ bāzes, otrs ir ielādes CD. Abi paņemami lapā: http://support.kaspersky.com/viruses.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...