Jump to content

MS outlook Web Access e-pasti uz MS outlook


Explo
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka uz mājas PC darba epasti pieejami arī caur mājas lapu - MS outlook web access (OWA), attiecīgi ievadot useri un paroli. Gribētos to pašu dabūt uz paša MS outlooka 2007. Problēma tāda, ka savadot iestatījumus, tas bļauj ka nevar sakonenktēties uz ieslēdzas "offlines", kaut tajā pašā laikā OWA strādā. :resent:

 

Konkrētāk ko sadarīju: MS outlukā uztaisi jaunu email kontu, salieku darba jūzeru, darba epastu, tad pie "server information" HTTP provideri uzvēlos "Other" un "server URL" attiecīgu to OWA mājas lapas addresi (Https//:emea.webmail......). Tālāk arī useri un passwordu, ko OWĀ izmantoju. BET...kaut kas neštimē, pēc neilgas domāšanas izmetās paziņojums "A connection to the server cannot be established. Https//:emea.webmail....... is now offline mode."

Internets arī iet caur LAN.

 

kas par lietu? kāpēc nevaru dabūt to visu caur savu MS outluku?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Admins dzer vai guļ ar sievieti, ka nav iespējams uzzināt epasta iestatījumus?

 

Ņemot vērā, ka vadi https adresi kā Exchange servera vietā, tad tiešām dari visu pilnīgi šķērsām un labāk to lietu izdarīt ar trešo personu palīdzību. OWA un MS outlook ir tik līdzīgi kā gurķis ar velosipēdu.

Labots - Mr.Līkrocis
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Bet as jau izvēlos to "interneta servera" tipu - HTTP, nevis Microsoft exchange, vai POP3/IMAP. Ja HTTP, tad attiecīgi tiek prasīta URL adrese, kas pēc manām domām arī ir tā OWA adrese.

Tad gribi teikt, ka nav iespējams vienkāršā veidā OWA epastus dabūs uz MS outlook mājas PC, nejaucot iekšā darba adminus?

Labots - Explo
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Nejauc salātus kopā ar latvāņiem - OWA ir pasta webiskai apskatei, bet outlook ir programma. Nu nav viena adrese abām šīm vajadzībām.

 

Ja pat nezini, kāds tev epasta tips (POP3/IMAP/Exchange), tad nav vērts par šo lietu diskutēt - epasts adminam un lieta tiek risināta. Citādi te mēs nodarbojamies ar zīlēšanu kafijas biezumos.

Labots - Mr.Līkrocis
Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Pamatā nestrādā, jo vajadzīgs pilnvērtīgs sertifikāts, kuram aizmirst atvēlēt naudu. Lieto vien OWA. Vai MACOS, uz tā pārlūks strādās caur sync (kā mobilās platformas). Tas ar nosacījumu, ka sync ir korekti konfigurēts. Man gan liekas ka vajadzētu tev sazināties ar savas firmas IT daļu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...