wuciic Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Sveiki! vai kādam ir tā gadījies, ka no aplikāciju loga palaižot aplikāciju, viņa neiestartējas, bet nomirgo un nemaz neparādās uz dock paneļa? man tā ir ar spēli Virtual City Playground, ko par velti var novilkt appstorā. Neprasiet, kāpēc man viņu vajag Mēģināju restartēt ābolu, nekas nepalīdz, arī force restarts nepalīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
desenders Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 (edited) tikai ar vienu app tā ir, un kāds āboļ devais tewv ir? Edited July 11, 2012 by Žaks Kustō kropļo valodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpokas Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 pieņemot, ka tev ir OS X 10.6.6. or later kā rakstīts pie Requirements, tā varētu būt problēma ar permissions 1) pamēģini repair permissions no Disk Utility.app 2) ja nepalīdz, atver termināli un tur mēģini palaist ar komandu open "/Applications/Virtual City Playground.app" tad skaties, kas parādās terminālī par programmas nosaukumu es neesmu īsti drošs, nokopēju, ko tu uzrakstīji, man tāda nav instalēta ja 2) liekas sarežģīti, vari mēģināt arvērt Console.app un system.log paskatīties visu, kas attiecas uz "Virtual City Playground" Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuciic Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 paldies par padomu! un vēl jautājums. par programmu dock joslu. ko esmu atslēdzis, ka ikonas vairs nepaliek lielākas, kad uz viņām uzbrauc ar kursoru virsū? Kompis ir macbook pro8,2 os ir 10.6.8 nezinu kā to biju dabujis gatavu, biju dockam izslēdzis magnifier, atradu, tagad viss ok. permissions nepaliidzeeja kaapeec taa vispaar notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts