Jump to content

Dell XPS1530 pārlodēt VGA čipu.


Леший
 Share

Recommended Posts

Tātad, moped ņe moj, paprasīja uzprasīt:

 

Ir vajadzība pārlodēt (reflow) Dell XPS1530 mātesplates VGA čipu. Vajadzīgs cilvēks, kas to varēs izdarīt Rīgā. Vai kāds var iedot kontaktus?

Link to comment
Share on other sites

paarlodeet veel nenoziimee ka straadaas. tas taa zinaashanai .

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā Kevins , video chips jāliek jauns ! Pie manis Kuldīgā - tas maksās 90Ls un dodu 6 mēnešus GARANTIJU .

Link to comment
Share on other sites

Леший

Paldies visvarēnam Kevinam, ka apgaismoja!

Vopšem, motīvs ir tāds, ka pati VGA strādā, bet nestrādā, kad ieslēdzas kaut kāds noteikts režims. Neta pieejama infa liecina par to, ka tas ir masveida defekts, un var izārstēt ar reflow palīdzību.

marter, es speciāli pierakstīju "Rīgā" lai visi padomātu, ka man vajadzīgs cilvēks Kuldīgā. Un 90 Ls - u mad bro?

Link to comment
Share on other sites

Redzi Kadoni kungs, te sarkasmam iisti nav vietas. Es arii vareetu uzcept kaadu forumu, kur salasiit vismaz kaadus 20 ljauzhus [ un es neesmu nekaads mega pc serviss ] , kas ir taisiijushi tevis saucamo reflow, un gljuki taapat peec paaris dienaam paraadiijushies.... tik naudu par darbu lielaakoties neviens negrib atdot ...

Link to comment
Share on other sites

Леший

Vot kad pēc reflow gļuki turpināsies, tad arī varēs domāt par maiņu. Neredzu jēgu fleimot, es uzrakstīju, ka vajag reflow.

 

P. S.

 

Kadoni kungs

kas?

Link to comment
Share on other sites

kas?

 

nu tu jau taadu Vladu Kadoni laikam nepaziisti, lai arii avataraa staav ....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ar pārlodēšanām ir tā, kad bieži nav jēgas, ja tas ir (kā saki) iedzimtā slimība no tās MB, kurš tev dod garantu, kad jaunpasūtītais cips arī nav ar to pašu slimību?!?

Ja tiem cipiem ir tur tā problēma, tad viņu var risināt tikai īslaicīgi un tad atkal tas pats būs atpakaļ(zinu 100%) pats ar esu mocījies tam cauri.

 

Zinu, kad lapitopiem piem audio izejas brūk diezgan bieži, bet to risina ar kādu audio karti, kuru kā katridžu ieliek.

 

Un visbeidzot:

Mukusalas 25, Riga - tur ir bode, kas arī veic pārlodēšanu.

Link to comment
Share on other sites

Es parasti nesu pie šitā čaļa, ir arī provizoriska garantija un tos čipus viņš pārlodē labi. Bet vienmēr iesaku atcerēties, ka labots ir labots un noteikti ir tam kāds iemesls, kāpēc dzelzis nobeidzas, tiesa lielākā vaina ir pārkaršana.

 

SIA "IRBE elektronika" Rūpniecības 27/2 ist.-403, Rīga, Latvija, LV-1045, tālr.+371 67320392, mob. 29513007, irbeel@irbeel.lv

Link to comment
Share on other sites

unguentum, tu vari zināt kaut 500%, bet ar visu to tu smagi kļūdies. Bija man laptopam problēma - sākumā "pazuda" DVD draivs uz pāris gadiem, pēc tam vispār laptops nomira - iestājās tā saucamais "boot loop". Pakarsēju cepeškrāsnī - nebija ne čipa maiņas un pat ne normāla esošā čipa reballinga. Nu jau vairāk kā gads apkārt, bet lapsis (un arī DVD draivs) strādā bez bēdām pat pēc plakaniska kritiena uz grīdas.

Tā ka... Vaina var būt arī rūpnieciskajā lodējumā, nevis čipsetā. Un tādā gadījumā problēma ir risināma diezgan elementāri un uz ilgu laiku.

 

Par vitex minēto kantori - epastus lasīt neprot, darbā arī ierodas, kad paši vēlas. Tāda ir mana (ne)pieredze ar viņiem :)

Link to comment
Share on other sites

unguentum

@Binary

 

Forši jau kad tu ar cepeškrāsni visas problēmas vari atrisināt, bet tas ir vairāk kā skaidrs, kad tā plate arī vair piedekt un tad tur no tās tortes nekas pāri nepaliks.

 

Ja tur ir tā masveida problēma tai platei, kā sākumā ir teikts, tad būtu jābūt arī nopietniem risinājumiem pieejamiem arī no ražotāju puses pieejamiem, kas tādā gadījumā būtu labākais variants.

 

Un kā jau paši lietpratēji šeit ir pateikuši, kad nav nekādas garantijas, kad pēc pārlodēšanas tas viss ies, kā cerēts, jo problēma var arī būt neatrisināta.

Link to comment
Share on other sites

unguentum, es tak nesaku, ka tagad visiem jāliek plates cepeškrāsnī. Būtu celtniecības fēns pieejams, tad izmantotu to - tad nevarēs ne plate piedegt, ne smirdoņa cepeškrāsnī sarasties. Protams, normāls reballings ir vēl labāks risinājums, ja nav žēl to +/- 40 Ls (manam 4+ gadus vecajam laptopam tāds cipars bija neadekvāts, tāpēc izvēlējos "mājas variantu").

 

The point was - ja problēma ir lodējumā, tad *normāls* lodējums ir *labs* *ilgtermiņa* risinājums, nevis, kā tu saki, "var risināt tikai īslaicīgi un tad atkal tas pats būs atpakaļ(zinu 100%)". Un jā, draņķīgs lodējums var būt arī masveida defekts konkrētam produktam. Pats to esmu piedzīvojis pat mašīnā - *visiem* konkrētā auto modeļa lietotājiem pulkstenis laiku pa laikam "atslēdzas", jo barošanas vadi draņķīgi pielodēti. Atliek pārlodēt, un problēma izzūd uz visiem laikiem.

 

Protams nesaku, ka problēma vienmēr ir risināma šādā veidā.

 

 

Par šitiem G84/G86, kurus visi lamā... Bija man laptopā 8400M G - gadiem gāja bez problēmām. Sagribējās VGA apgreidu, ieliku kaut kādu 8600M GT - gadiem iet bez problēmām...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...