Jump to content

BIOS atjaunināšana vai meklēju i7 CPU


vitex
 Share

Recommended Posts

Uz galda stāv sistēma ar Intel DX79TO mātesplati (lga 2011 spraudnis) un i7-3820 procesoru, bet to nevar piedarbināt, jo BIOS versija diemžēl pati vecākā. Lai gan plate noņemta no konveijera tikai martā, tāpat neviens no 5 BIOS jauninājumiem nav uzlikts un tad nu to vajadzētu izdarīt pašam. Tā kā neviens variants kā atjaunināt BIOS ar esošo procesoru neizdevās, tad meklēju kādu labu cilvēku, kas varētu izlīdzēt ar kādu no procesoriem, kas aizietu ar esošo BIOS, bet tie nav no tiem plašāk sastopamajiem, tāpēc ja nu kādam ir, tad dodiet ziņu ja par kādu atlīdzību esat gatavi izlīdzēt ar savu procesoru BIOSa pārlikšanai.

 

Resumē:

 

Meklēju i7-3960X vai i7-3930K īpašnieku, kurš gatavs izlīdzēt un uz mirkli aizdodt proci BIOS pārlikšanai.

 

Ja nu tomēr kāds ir saskāries ar šo pašu problēmu un to ir izdevies atrisināt kā savādāk, tad priecāšos par informāciju kā to izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

ieteiktu nežmiegties un pašam ar šāda izmēra summām neexsperimentēt bet vislabāk griesties vietā kur tas viss pirkts.ja nu gadijumā tas nav iespējams tad gan jau drošāk to būtu uzticēt kadam labam kantorim.vismaz es tā darītu.

Link to comment
Share on other sites

Nu pats jau gadiem krāmējos ar datordzelžiem, bet tā nu ir sanācis, ka ar šo procesoru BIOSu īsti nevienam nav izdevies atjaunināt, jo dators ar šo versiju pat neieslēdzas, tāpēc arī tek meklēti konkrētie procesori, lai varētu veikt atjaunināšanu.

Link to comment
Share on other sites

kādu laiku iepriekš bija ar līdzīga problēma,bet pateicoties tam ka platei varēja piespraust flopiku un bija iespēja atjaunot biosu uz aklo izdevās piešķilt plati,mož šitai var caur usb palaist lai atjaunojas automātiski?

Link to comment
Share on other sites

Guest biivers

ir tādi cpu pieejami, varu līdzēt. kur atrodies?

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieinteresētību! Problēma atrisināta, izmantojot meklētos procesorus.

 

Tēmu slēdzam

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...