Jump to content

Kā piekļūt windows xp doķiem


Baigais Janka
 Share

Recommended Posts

Problēms sekojošs - tika atnests uz pārinstalāciju nošubuks, visi dati jāsaglabā. Neraža tāda, ka tas kādreiz bija firmas kompis, ta autorizācija it kā domeinā (it kā - jo, ja bij offlainā, iekšā tāpat varēja tikt). Es, daudz nedomājot, pārmetu viņu uz savu workgroup, lai piešautu tīklā un norezervētu datus. Pēc restarta - skuju - lietotāju un paroli neņem pretī. Dziļas aizdomas, ka lietotājs bija tikai domeinā, lokāli nemaz neeksistē. Vot i štukoju, kā tam visam tagad tikt klāt. Interesē tikai doķu nosūkšana, bet noteikti ar garajiem vārdiem utt. Windows Live CD, ERD Commander, rasi, arī lietotāja/admiņa paroli prasa, ta atkrīt. Kas tur ar Linux Live CD? NTFS atpazīst normāli, vai tāpat čakars? Ko citu varbūt var lietot? Virsū Windows XP, ja nu kas. CD agregāta ar tam dampim nav, ta vēl čakars ar būtablajām fleškām... OK, kādu maksimāli prastu ideju, praasītos. Nošupadam cieto ar laukā neraušu, lai pie cita agregāta slēgtu klāt.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt ideja dumja, bet - nonest admina paroli, ar kādu hirens cd, tad lokāli ielogoties kā adminam, un skatīties kas ir uz diska.

Labots - mafijs
Link to comment
Share on other sites

versatile

nu es izņemtu cieto un iemestu kādā 2.5" kastītē. Visātrākais un mazjebliskākais pasāciens.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Pilns man te ar 2.5" kastītēm :) Kā jau teicu - bleķisms atkrīt, OK, tagad stellēju Hirens CD iekš USB, cerams, ka "prokaķit".

Link to comment
Share on other sites

Windows Live CD, ERD Commander, rasi, arī lietotāja/admiņa paroli prasa, ta atkrīt.
ERD Commander paroli neprasa. Iekshaa ir Locksmith riiks ar kuru var admina paroli resetot.
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Fjuh, izgāja cauri vieglais variants ar Hirens disku - atlokoju admiņa akountu, noresetoju paroli un viss štokos. Es jau te gadus 10 neņemu nekādas haltūras, ta smadzenes galīgi nestrādā :) Bet nu šite vecam čomam agregāts, ta kur liksies. Nu ja - lokāli uz kompja normālu useru nebija, tik adminis un pāris automātiskie, un tie paši nolokoti.

Par laimi nekas šifrēts nebij, a ta jau joki mazi - man te tagad kantoris ar megaparanoju - tur var nesapņot ne biosā, ne safe modē tikt iekšā, diska saturs ar, protams, enkriptēts. Nē nu - ja tādu atpērk no kantora, tur uzreizi viss no 0 jāpārinstalē, ja kas nojuks - figu atjaunosi.

Link to comment
Share on other sites

versatile

Tādus no kantora parasti atpērk svaigi smuki recoverotus no partīcijas.

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka
(labots)

Nu, tātad šoreiz nebij variants "kā parasti" :) Kadrs aizgāja no kantora, atpērkot savu kārbu, un miers.

 

Tāda štelle ar šito agregātu sanāca - iepriekš virsū bija Windows XP Pro. Man pa rokai mētajās Windows XP Pro ar SP2. Domāju, ko tur kasīties un ripas meklēt, uzmetu to otro. Skuju - neņem uzlīmes seriālo pretīm. Sākt no jauna negribēju, uzinstalēju ar ripas seriāli. Savu seriāli tomēr atstāt negribas. Kā tur ir ar seriālā mainīšanu? Izies šādā situācijā cauri, kas līdzīgs - http://www.petri.co....windows_xp.htm?

 

EDIT - ā, šitas vispār izskatās VLK seriālā maiņas mašinērija, prasto ar var kauču kā līdzīgi nomainīt?

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nonācu jau pie secinājuma, ka nevar jebkuru mainīt uz jebkuru :( Tobiš, savu valīdo numuru nomainīt uz viņa valīdo ne sū* nesanāca. Viņa numurs netika atzīts. Beigās skatījos, ka uz uzlīmes kauču kāds 'Windows XP Pro HP'. Kas viņu zina, neesmu iedziļinājies visā šajā - varbūt tas bij VLK seriālis (no liela kantora kompis nāca), vai kāda specializēta, HP pielāgota, versija. Jebkurā gadījumā, priekš manas "natīvās" ripas nederēja. Nu OK, atstāju savējo. Pats viņš tālāk to numuru netiražēs - nav datornieks, a ja kāda pārbaude - gan jau uzlīme galvenais, vai ta tik traki, ciparu pa ciparam salīdzinās, ja jau xp versija tā pati? Katrā ziņā, nav nekādas vēlēšanās meklēt citu ripu un atkal to visu pārinstalēt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...