Jump to content

Vieglo auto piekabīte


markei
 Share

Recommended Posts

Sveiki biedri.

 

Sagadījies tā, ka biju saplānojis piektdien nomāt auto piekabi lukoilā uz nedēļas nogali, šodien iebraucu tā starp citu painteresēties, un šie saka, ka viņiem nestandarta štepseļi, lai pārbaudot. Paskatos, točna neder. Viņiem 7kontaktu trīs rindās- augšējā divi, vidējā trīs un apakšējā atkal divi, bet visi tādi paresni. Man stipri vairāk, bet smalkāki kontakti, pēc skaita neskaitīju. Ja pameklētu, tad iespējams atrastu bildi, bet nu oriģinālais vācu Audi štepselis. Varbūt kādam ir zināma vieta, kur var nomāt, vai kāds var iznomāt piekabīti ar attiecīgo štepseli?

Link to comment
Share on other sites

RimaNTSS

Parasti jau tās piekabes arī nāk ar 7 kontaktu štepseļiem, tā kā, ja arī turpmāk tev būs nepieciešams īrēt piekabes, labāk jau tomēr iegādāties pāreju kā biedrs Jacobs rāda. Es tādu pāreju lietoju ja gandrīz vai 6 gadus. Varētu jau uzlikt mašīnai 7 kontaktu ligzdu, bet tad vairs nevarēt normāli pievienot velosipēdu turētāju, kuram ir tie tievie kontaktiņi. Par piekabes īri tikko runāju ar vienu draugu, viņš būtu gatavs palīdzēt ar savas piekabes izīrēšanu bet tikai pēc 10.jūnija. Piekabe viņam ir laba - ar 2 asīm bet tajā pat laikā ar pilnu masu līdz 750kg (nevajag B1 šofera tiesības).

Link to comment
Share on other sites

markei

Paldies par piedāvājumu, bet piekabe man nepieciešama jau piektdien. Paskatījos SSā, tur daudz piedāvājumu, rīt pazvanīšos.

Link to comment
Share on other sites

Dinaz (vai kā viņu tur) Vienības gatvē arī atceros redzējis piekabes - vējš vienu tādu nenostiprinātu pūta pāri pleķim, manam auto virsū...

Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

kas tas par sviestu??nestandarta štepseļi.tādi tak ir gandrīz visiem,līdz šim tikai vienam auto tādu ,,standarta,,esmu redzējis.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...