Jesus Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Sametam te savas receptes un metodes ribiņu grillēšanai lai rīt var cept uz vella paraušanu! Neaizmirstam par mērci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanchus Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Riiigas miesnieks - ribiņas! Tikai nevajag pārcept. OK - noprotu, ka ribiņas jau iepirktas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Posted April 28, 2012 Author Share Posted April 28, 2012 Neuzticos tiem miesniekiem, pašam labāk sanāk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodface Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Atbalstu Jesus, neviens tev labu gaļu nekad par sašļiku netaisīs un labas ribiņas netirgos kā grillējamās ribiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodgerz Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 Nu ja esi iepircis jau ribas marinādē, tad jau met tik uz grilla un viss notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarajara Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 manā miestā ribiņas ir elvī kokneses gaļas nodaļā , kumelītēs vai uz tirgus. jāsūta sievasmāte, viņai sanāk atnest - gaļīgas , garas ribiņu siknas. tādas ne platākas par 10 cm. bišķītis labas eļļas ,etiķis vai citroniņš, kaudze ķiploku , sāls, pipari. i viss. tādās garas sloknes arī tiek paturētas , tajā maisijumā. stundu, divas pilnīgi pietiek. tad es iegriežu starp katru, bet ne līdz galam, cepam. pa ziemu plītī, vasarā , kur vajag. mums majās tas top ēdiens. tiek pieprasīts reizi nedēļā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Posted April 28, 2012 Author Share Posted April 28, 2012 Iepirku teļa ribas, T kaulu un uzmeistaroju marinādi uz ātro ar to, ko atradu skapī. Secībā: bļodā sāls, cukurs, kaltēts rozmarīns, drusku oregano un timiāns, smaržīgie pipari, drusku melnie un sarkanie, virsū vārošs ūdens, samaisīju, padzesēju, pielēju ābolu etiķi, izspiedu 2 citronu sulu. Olalā! ka par aromātu! O_O Awesome! Iekrāvu gaļu zem sloga un atstāšu līdz rītam. Ja garšos tikpat labi kā smaržo, tad būs desmitniekā! Kas būtu labāka mērce? Pūres fantastiskais ketčups vai kāda bbq mērce burkā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevertell Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Tu ēd marinādi vai gaļu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 Ja gaļa nesanāks, tad būs jādzer marināde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints_lv Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Marināde var noderēt nākamajā rītā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krelin Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Sojas mērce, citrons, medus, melnie pipari vai tikpat labi čilī, arī ingvers iederās. Kam patīk skābāks, kam asāks - katrs pielāgo marinādes sastāvdaļu daudzumus pats pēc saviem ieskatiem. Jāatzīstās gan, ka šādi tik uz pannas esmu cepis, nezinu, kā tā medus karamele izveidosies uz oglēm cepot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alusbundza Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 nekas nav labāks par paša audzēta , kauta, truša vai jēra šašlika var būt arī kaimiņa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarajara Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 nekas nav labāks par paša audzēta , kauta, truša vai jēra šašlika var būt arī kaimiņa..... labi , ja kaimiņš nav vacāks par 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alusbundza Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 labi , ja kaimiņš nav vacāks par 20. biju domājis kaimiņa jēru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zux Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Prozit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žaks Noriss Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Runā, ka cilvēku gaļa kļūstot neēdama jau ļoti ātri un to tieši ietekmē pārtikā patērētā sāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesus Posted April 29, 2012 Author Share Posted April 29, 2012 Dominēja rozmarīns, tas jāpievieno uzmanīgi. Apsveru domu, ka teļa gaļu vispirms vajadzētu priekšgatavot folijā ietītu, pēc tam karamelizēt bez folijas īsu brīdi, optimālam mīkstuma, kraukšķīguma balansam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarajara Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 šo? par cietu? ir varianti. nebija teļš, par ilgu cepi, marināde garām, gabali par lielu. drīzāk otrādi vispirms apcep forši, tad noliec maliņā, lai temperatūra ir , bet nedeg un necepas - nobriest , tā sacīt. p.s. es pēdējā laikā (apnika eksperimentēt) , lai ar garantiju - sāls , pipari, ķiploks, sīpols . neiespējami nokļūdīties. zaļumiņus svaigus uz gatava. cits aromats un garša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts