widzis Ierakstīts Aprīlis 4, 2012 Share Ierakstīts Aprīlis 4, 2012 Situācija: Ir divi datori Mac bok ( portatīvais ) un I MAC stacionārais abi pieslēgti pie interneta Ko vajag panākt: Saslēgt abus datorus tā, lai viss Mac book ekrāns būtu redzams uz I MAC reālā laikā un vēelams fullscreenā - pilnekrānā, Vēl to visu vajag nokonfigurēt tā, lai (pēc tam kad veikta konfigurācija) viegli varētu pieslēgties režīmam, kad viss ko es daru uz portatīvā datora attēlojas uz stacionārā datora ekrāna, Vajadzīgs priekš tam lai citi uz aiMac var redzēt ko es daru uz portatīvā. Mēģināju ar team viewer, bet tur nevar full screen dabūt Pašos MAC ir iebūvēta - remote desktop control, bet tas atkal neder priekš prezentācijām Kāds taču noteikti zina kā panākt vēlamo rezultātu, man pagaidām nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpokas Aprīlis 8, 2012 Share Aprīlis 8, 2012 Pašos MAC ir iebūvēta - remote desktop control, bet tas atkal neder priekš prezentācijām Kāds taču noteikti zina kā panākt vēlamo rezultātu, man pagaidām nesanāk. tev vajag nevis remote desktop control, bet gan Screen Sharing. To ieslēdz turpat, pie Sharing, Preferencēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postal1188 Aprīlis 25, 2012 Share Aprīlis 25, 2012 Nezinu kā uz MAC, bet windows vidē Team wiewer jav sen var uzlik pilnekrānu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!