Jump to content

ierakstīšana


smg
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda , gribēju pajautāt vai ir tāda iespēja ar kādu programu , ka var ierakstīt to ko tu klausies lai pēctam tas saglabātos mp3 failā un varētu atskaņot.

Principā reāli tas izpaužas tā , ka es klausos vienu radio pa nakti iet labi mixi un klubinieki , gribu to dabūt mp3 failā lai varētu ielikt ipodāā.

Cerams jūs domu uztvērāt , paldies jau iepriekš :))

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Uz datora klausies vai uz kāda resīvera?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Ar Real player varēja ierakstīt.

 

Kā arī VLC player piedāvā ko tādu!

Link to comment
Share on other sites

GaGlets

parasti tucinieki piedāvā arī tucinieku top listus pēc tā noteikti atradīsi @ youtube un labākā kvalitātē

Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

Pats darīju blēņas - paņēmu no vecām austiņām 2 3.5mm stereospraudņus un uzlodēju katru savā vada galā. Tad vienu galu iespraudu austiņu ligzdā un otru mikrofona ligzdā. Pie skaņas opcijām mikrofona ieejai nogriezu jutību uz minimālo līmeni un skaņas kartes izejai arī nogriezu skaļumu tā, lai nebļauj mikrofonam ausī. Tad ar audacity programmu veicu ierakstīšanu un skaļuma līmeņa kontroli. Pēctam izkopēju sev tīkamos fragmentus un eksportēju uz *.mp3

Ir jābūt internetos pieejamai programmatūrai, kura ļauj datorā pārķert skaņu no skaņas kartes izejas un sastūķē to failā. Iekš VLC atskaņa, kā viesturs0711 minēja, ir pieejams convert/save iespējas, kur ir iespēja straumēto audio sabāzt failā. Veiksmi darbā!

Link to comment
Share on other sites

radiators

Uzliec Screamer radio un būs tev laime. Nav pat jāinstalē.

Link to comment
Share on other sites

raiviic
Tad vienu galu iespraudu austiņu ligzdā un otru mikrofona ligzdā!
WTF ??? Ja reiz datorā kaut kas skan, vienalga no kāda skaņas avota - kur problēma sakonfigurēt audio settingus un kaut vai ar Audacity smuki visu ierakstīt ??? Elementāri. Cita lieta - stulbums vispār kaut ko no interneta radio rakstīt - 99,99%, ka nekas vairāk par mp3 128 (labākajā gadījumā) tur neskan.
Link to comment
Share on other sites

canis_lupus

tādas blēņas darīju sen atpakaļ, kad nebija sajēgas par softiska ieraksta iespējām. Protams, ka no interneta rādžiņa nāk ļoti kompresēta mūzika un veicot izvirtības ar skaņas signāla pārveidošanu no digitālā uz analogo, palaižot vēl pa vadu kur ir iespēja vēl savākt kādu troksni un tad atpakaļ no analogā signāla uz ciparu signālu un vēlreiz to iespiežot *.mp3 formātā, es ieguvu ļooti sliktas kvalitātes labu mūziku. Taču tas man jau bija krietni baudāmāk, kā no rādža iedzītais kasetē ar dūkoņu fonā :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...