Jump to content

Linux Mint 11 logu minimizēšanas problēma


Zux
 Share

Recommended Posts

Ir uzlikts Linux Mint 11. Šķiet ka pēc updeitiem, nevar normāli minimizēt logus, viņi kaut kur mistiski pazūd. Ja paņem Panel Properties - General - izņem ķeksi no Expand, visi iepriekš minimizētie logi apakšējā joslā smuki parādās, bet aizverot visus ciet, tā apakšējā josla sašaurinās uz īsu, respektīvi Menu poga piebrauc pulkstenim. Atverot jaunus logus, tie ieslīd viens aiz otra starp Menu un pulksteni tos vienu no otra attālinot līdz sasniedz ekrāna malas.

Ielikot atpakaļ ķeksi pie Panel Properties - General - Expand, apakšas josla paliek vienmēr visā platumā, bet atvērtos logus nevienu neredz.

Kaut ko sakarīgu googlē nemācēju atrast.

post-1024-0-22288000-1331575811_thumb.png

 

Beidzot atrisinaju problēmu. Lieta tāda ka Panel Properties - General - Expand jābūt ieklikšķinātam un apakšā, kur visiem atvērtajiem logiem ir jābūt redzamiem, tā vieta bija savilkusies cieši kopā un uz Lock ka nebija pamanāma, ka tai neredzamajā spraugā arī visi logi saskrien (panelis vai toolbar nezinu kā viņu sauc). Bija jānoņem Lock abiem atdalītājiem un japavelk/jāpaplēš viens no otra. Ka tur pabira visi mani iepriekš atvērtie logi!

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...