Jump to content

Meklēju DVB-T + media player


norkis
 Share

Recommended Posts

Meklēju aparātu kas apvienotu šādas parsības DVB-T uztvērējs + media player. Meklējot atradu plikus media player un prastus DVB-T dekoderus. Varbūt meklēju neiespējamo?

Itkā Selteka derētu, bet tā arī neatradu vai beidzot var izmantot kā media playeri.

Kādi ir iespējamie varianti?

Link to comment
Share on other sites

<p style="margin-left: 40px">selteka jau sen der. arī ebajā pilns ar tādiem.</p>

 

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Pa lēto tādu nava. Mana izvēle ir savs HTPC ar Win7 +USB DVB-T + WMC + DVBLinkTVSource ar acamd un NewCS. Atliek tik savākt PC smukā mazā klusā korpusā. Pa dārgo ir, bet tad HTPC ir labāka izvēle. Skaisti ja varēru atrast mazu lētu kasti kas atskaņotu DVB-t un uz kura varētu palsit acamd (vai saderīgu pluginu).

Link to comment
Share on other sites

oxygen
(labots)

Baidos ka būs problemātiski. Nu kas ir vajadzīgs tādam verķim? Lai rāda TV un ieraksta (vai nu iekšejā diskā vai arēja diskā vai fleškā) un spēlē VISUS media failus. Ar to visu spēlēšanu sākas problēmas . Nu ir man VU+ kam pielikts USB DVB-Tpuļķis. Der gan DVB-T gan satelītam, gan ierakstīšanai. BET neskatoties ka iekšā nikns procis un Enigma kas Dreambox, tomēr nemāk spēlēt daudzus media failus , ko māk nīkulīgs WD TV Live media spēlētājs (nu nezinu kāpēc nav vai nevar tai Enigma 2 pieļikt vajadzīgos kodekus). Nu sviests, bet rezultātā strādā divi aparāti. Tas VU+ gan priekš TV (skatīšanās, ierakstīšana) , gan priekš torentiem ''sūknēšanas'', bet lai noskatītos tos pašus novilktos no torentiem, nākas slēgt iekšā to WD verķi. Nu principā nav mirstama vaina, jo strādā pa tīklu un atskaņo no VU+ iekšejā HD. Tā ka reāli viens unversāls nesanāk. Tomēr specializēti ir daudz labāki. Nu laikam tīri visu var darīt tik kompis. Nu tā lai nebūtu ka neiet tas, vai šis. Un ja kurš reklāmas lapā raksta ka spēlē media failus TV uztvērējs, tad ja parocies dziļāk, ka daļu spēlē, bet ar daļu problēmas. Var jau teikt ka pārkodē vajadzīgā un spēlēs, bet nafig man vajag lieku darbošanos. Nu ļoti bieži (ja ne lielākoties) ja ko dabū no interneta tad skaties vienreiz. Nu kāda jēga lieki ņemties ar pārkonvertēšanu.

Nu iesaku autoram ņemt verķi kas raksta (parasti nosaukumā PWR) un kādu mediapleieri tipa WD. Bet arī tad vajag skatīties lai rakstītu nesēja kas noformatēts kautkamā normālā , tipa NTFS, nevis kādā eksotikā, kā rezultātā ierakstīto var tik atskaņot uz paša aparāta, nevis kompja. Ir vēl viens zemūdens akmens: daži aparāti ieraksta tos kas kodēti , bet atskaņot var tik uz šo pašu aparātu ja iekšā karte (faktiski laikam ierakstīts netkodēts). Nu pirms pērk kādu, kārtīgi izpēta ko tauta saka forumos par attiecīgo, lai vēlāk nav jākož pirkstos.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Te nesen liekas tepat forumā lasiju aprakstu aparātam, kas sevī apvienot Media centra un DVB-T funkcijas. Neatceros nosaukumu (baigais slinkums meklēties tagad), bet varētu būt tas kas autoram vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

janispauls
(labots)

Vakar tika runāts

Pēc nostātiem, lētajiem aparātiem esot viens un tas pats softs,tikai piedzīts pie konkrētā aparāta,eksplotācijas gaitā tikai tiek novērstas lažas,neies tak ražotājs lētajam tirgum,kas ražots Ķīnas pagrabā,ieguldīt līdzekļus katru mēnesi jauna softa izveidei, Krievijas plašajam tirgum,kur ir liels noiets ir ieintresētas lielas firmas http://pda.cnews.ru/...12/02/28/479291 šeit ēdiet ko dod :pooh_lol: ja grib kombainu,kurš pļauj,kuļ un sēj,tas nebūs no lētā gala,piemēram ar brendu Humax, Samsung http://www.woolworth...r/750771787.prd http://www.ciao.co.u..._C8500__7828520

Vai tad samsungam nav citu modeļu

Labots - janispauls
Link to comment
Share on other sites

norkis

Sazinājos ar NotOnlyTV un viņi sola uz aprīli izlaist modeli ar CI atbalstu. Vēlu marta beigās beidzas VIASAT.

 

Pats trakākais ka arī ķīnieši izlaiž tikai Freeview.

 

Sazinājos ar PULT.lv uzprasīju savām prasībām atbilstošu iekārtu un viņu atbilde bija NAV. Lai gan ir itkā atbilstoši modeļi ir, bet vajag nedaudz samainīt uztvērējus.

Saucās bizness pa latviski, neviens neko nepērk.

Link to comment
Share on other sites

MartiniB

CI sviitro kaa schiru!

papildus neeertiibas par papildus samaxu:

a) paarsleedzas leeni

b) nevar raxtiit/striimot vienu skatiities citu

c) nav pip

d) nevar daliities

 

varianti:

pa smuko) dm800se ar DVB-T tunera moduli

pa smuko+saglabaajot sat) dm800se ar DVB-S2 tunera moduli un USB DVB-T puljkji

pa racionaalo un pie sat vairs nekad nav plaanots atgriezties) dm500hd ar DVB-T tunera moduli, http://www.satshop.t...B-T-Terrestrial

pa racionaalo un atsakoties no garantijas iejaucamies ar lodaamuru nonjemot divas pretestiibas) dm500hd ar DVB-S2 tunera moduli un lodeejam USB izvadu prieksh USB DVB-T puljkja

patiik piedaliities loterejaas) dm800se klons ar multistandartu tuneri, http://www.mixeshop....76.html]Sunray4[/url]

 

driimi xvidus nespeelee, paareejo + - visu gremo

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...