Jump to content

HP PROBOOK 4530S video XP


ruuteris
 Share

Recommended Posts

Sveiki,lieta man ,lūk,tāda - iegādāts tika HP Probook 4530s (precīzāk http://www.1a.lv/dat..._4530s/6129370/ ). Ieinstelēts XP ,bet nevaru atrast draiveri video kartei (AMD Radeon HD 6490M)- orģinālajā mājas lapā ir tikai priekš XP ir tikai Intel Graphics. Lielākoties,lapas piedāvā tikai priekš WIn 7.

-

Dators jau pabija garantijas remontā ,jo bija defektīvs HDD - nomainīja uz jaunu,bet instalējot Win 7 uzmeta erroru,ka nevar pārkopēt failus no diska.Tad nu ķēros pie XP...viss bija labi līdz failu kopēšanai,tad paŗādijās zilais ekrāns un šāds errora kods -STOP: 0x0000007b (0xF78D2524,0C0000034,0X0000000,0X0000000).Palasījos Google,ka setupu var palaist,ja BIOS izsl. ACHI,tā ar izdarīju. It kā setups aizgāja,bet zilais ekrāns pa laikam parādās,bet pēc restarta it kā viss ok. Kas īsti pa vainu tā varētu būt?Un kā to varētu labot?

Link to comment
Share on other sites

Kas par win7 instalāciju? Tīra MS relīze? Nokačā šeit http://www.boot.lv/f...laciju-lasi-so/

Win7 un pamēģini. Likt virsū XP ir diezgan neprātīgi viņam manuprāt.

Nesen vienam jaunam ASUS nevarēju uzlik Win7 no ierastā diska, jo pie expanding files meta errorus. Šīs lapas relīzes palīdzēja.

Labots - mullja
Link to comment
Share on other sites

XP tam kompim ir pareizā izvēle, tikai jāprot uzinstalēt. Un nejau IDE modē laist SATA disku, tas ir priekš lameriem.

Labots - Bomchix
Link to comment
Share on other sites

tagad ielādēju piedāvāto versiju.. mēģināju instalēt,bet nekā - tas pats errors ERROR 0x80070017 - palasīju netā ,ka iekš DVD jāraksta ar lēnāko ātrumu - nekāda rezultāta , mēģināju ar no USB -tas pats errors.

Link to comment
Share on other sites

Te nav runa par prašanu. Man nezināmu iemeslu dēļ daži datori ir tik cimperlīgi, ka viņiem der tikai konkrētas win7 relīzes. Manam 4530s derēja pirātulīča win7 ultimate instalācija. Tikko pirktam Asusam bija tēmas autora errors. Izmēģināju vairākus savus kolekcijas diskus un visiem identiski. Beigu beigās palīdzēja manis liktā linkā iegūstamā relīze. Ja autors izmēģināja mana linka relīzi, tad iesaku ķerties pie torrentiem un kačāt visas normālās relīzes pa kārtu, lai cik stulbi tas neizklausītos :D

Link to comment
Share on other sites

Ja jau tu tik labi zini, tad lūdzu publiski pastāsti ko darīt gadījumos, ja ir tas errors un tiek lietota orģinālā win7 relīze

Link to comment
Share on other sites

A moš tu bezmaksas publiski pāris dienas sabiedriskos darbus padari? Nu tjipo - a kas teu grūti?

Ko tu te iedomājies, ka tagad es te rakstīšu pamācības visādiem next next spaidītājiem, tāpat pa velti, lai tie varētu slaukt vel vairāk naudas par savām plikajām Vist(instal)ām?

Tēmā vispār šeit nekas par Vistām netika minēts, prasīts bija par XP. Un tāda fantazēšana neredzot kompi ar erroru ir priekš gudrīšiem, nevis speciem.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Peec next next spadiitaajiem, kuri lielaas ar to, ka kompi sainstalee stundas laikaa ir viss darbs jaapaardara. Ja tiira Microsoft reliize nelien virsuu kompim tad ir jaapaarbauda roku lenjkjis. Saprastu veel, ja neliistu virsuu kaut kaada "gamer edition", bet nu Microsoft...

Link to comment
Share on other sites

Daži tie ko tu nievā par "gamer edition" ir labāki par M$ pusfabrikātu.

Windows editions ir jātaisa PAŠAM.

Link to comment
Share on other sites

Bomchix tavu postu varu saīsināt vienā frāzē "man nekas nav jāpierāda! (Jānis no 2.klases)." Nekā personīga :)

Kā autoram iet? Sanāca uzinstalēt kaut ko?

Link to comment
Share on other sites

Jamabusi

Reizēm pie STOP: 0x0000007b vainīgs ir HDD, reizēm - DVD lasītājs. Ieteiktu piespraust citu HDD un pamēģināt, bet te, cik saprotu, nav tas gadījums. Tomēr DVD derētu pārbaudīt.

 

Bāc, bušu gripu dabūjis, drudzis krata tā, ka mouse lēkā. Sročna gultā!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...