Jump to content

Lēti dekoderi priekš baltcom mmds televīzijas:


kakulacis
 Share

Recommended Posts

1. Baltcom MMDS lieto MPEG2 video kompresiju. Der visi aparāti, kas prot uztvert 300-500 MHz diapazonā.

2. ss.lv var atrast bcoma dzimtos aparātus (ct-3200 vai kā tur..) sākot no 5 LVL.

3. bcomam licence MMDS apraidei līdz 2012.gada beigām.

Link to comment
Share on other sites

Paldies, tas viss ir zināms. Vēlējos uzzināt no personīgās pieredzes konkrēti kādus modeļus 30-40LVL robežās, jaunus varētu ieteikt lietotāji.

Link to comment
Share on other sites

FlexboxT202HDCX rāda ideāli baltcom MMDS. Pats esmu testējis, tikai ar roku jaieraksta frekvence kanāliem. Ja nopirksi kādu EMPEG2 dekoderi, tad vēlak varēsi to miskastē izmest, bet ar Flexbox varēsi vēl ilgi skatīties virszemes digitālo TV.

Link to comment
Share on other sites

Šobrīd no lētajiem skatos uz Didža pieminēto FLEXBOX T202HDCX un SKYFLEX THD20 CX. Pēc iespējām it kā vairak tam skyflex, bet kurš ir jaunāks modelis un kuram ir mazāk problēmas? Skyflex-am it kā dažreiz kaut kādas problēmas ar kodētajiem kanāliem, kādi zemūdens akmeņi flexbox-am. Varbūt ir vēl kādi citi varianti? Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Flexbox viena galvenā problēma jau sen atrisināta un kondensatori, kuri vienai partijai bija štruntīgi, jau pirms pārdošanas ir nomainīti. Nu jā, ir problēma, ka pēc atvienošanas no strāvas, tas automātiski nesaprot, 16:9 formātu un ar pogu tas jāieslēdz. Nevajag slēgt uzrtvērēju ārā, tad problēmu nav.

Link to comment
Share on other sites

Selteka jau maksā ap 60 LVL. It kā gribās skyflex-a ieraksta funkciju, bet tā kā nevienam nav par viņu te atsauksmes tad laikam būs jāņem FLEXBOX T202HDCX par kuru stāv un krīt Didzis :)

Link to comment
Share on other sites

Es nestāvu un nekritu par Flexbox. Faktiski nav neviena dekodera, kurs būtu vislabākais. Vienam ir ieraksta funkcias, cits spēlē dažādus videoformatus, bet Flexbox ir pats jūtīgākais pie vājiem signāliem. Par cik lielākajai daļai skatītau neinteresē neko ierakstīt, vai filmas skatīties uz uztvērēja, bet ir problēmas ar signāla uztveršanu, tad iesaku Flexbox.

Link to comment
Share on other sites

Nu man ar Flexbox un Baltcom bēdīga pieredze. Šim ir ģluks ka pazūd skaņa . Tas ir gan Flexbox gan DigoTV. Nu ši pieredze ar Baltcom kabeļa digitālo, bet domāju ka tas pats arī no tās gaisa, jo apstrādā to signālu priekš raidīšanas vienā centrālē (?) . Nu nezinu vai Baltcom ir ko salaidis grīstē, vai arī dekodera programētāji ko ne tā. No tiem lētajiem ejot tik SKYFLEX THD20 . Lai gan es pārāk neidziļinājos un nopirku normālu agregātu, bet iespējams ka problēma parādās kad ieslēdz HD kanālu . Pēcāk visi (gandrīz) vai nu vispār bez skaņas vai iet tikai viens skaņas celiņš, tipa poļu. Līdz tik izraušana no elektrības rozetes.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Es tikko ar pārstāvi no pult.lv runāju, viņš to pašu apstiprināja... Paldies oxygen. Skatišos vai skyflex ir uz vietas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...