Jump to content

Video montāža uz win 7


Propaans
 Share

Recommended Posts

Avid Media Composer v6 ir 64-bit produkts. (visas iepriekšējās versijas (v5.5.x, v5.0.x un zemāk) ir 32-bit). To, vai Edius un Vegas ir 64-bit, droši nezinu, bet cik spēju atrast guglē, tad nav.

Link to comment
Share on other sites

Jā, bet fakts, ka vienu un to pašu programmas versiju var uzlikt uz 32-bit Windows padara šo lietu visai aizdomīgu. Ņemot vērā, ka Vegas nav pārāk nopietns montāžas rīks, kas vairāk tendēts uz pašdarbniekiem, var gadīties, ka tas ir reklāmas triks. Kaut kādas fīčas var būt 32-bit, kaut kādas 64-bit, bet pati programma kopumā acīmredzot nē.

Link to comment
Share on other sites

Visi manis augšākminētie ir bijuši tikuši uzstādīti, vai arī jau esmu redzējis uzstādītus uz dažādām x64 Windows platformām. Ja tev interesē profesionālā gala video montieri, nāc ciemos un dabūsi aptaustīt un paspaidīt, zinu jābūt ir tagad uz vietas pieejamiem Final Cut, Edius 6 un 5 kā arī kkur mētājās Neo, ja nemaldos ... gan jau vēl kaut ko varam dabūt demo vajadzībām. Ā pareizi, Adobei taču vēl bija tāds Encore - arī kkāds video montieris.

Labots - K.Kavacis
Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Nu domājams, ka jautājums ir vairāk par to, nevis vai ir uzstādīts, bet gan kā strādā. Nez, par Premiere CS5.5 versiju ir palicis ļoti labs iespaids, ka uz mana C2D tāda vidēja laptopa plus mīnus sakarīgi var AVCHD pamontēt.

 

Ar citiem lāga darīšanas nav bijušas.

Link to comment
Share on other sites

Kavacis,

 

Adobe Encore nav montāžas, bet gan DVD autoringa programma.

 

 

Uģi,

 

AVCHD formātā pagaidām neviens vēl īsti nemontē - pat uz jaudīgām mašīnām nē, t.i. AVCHD materiāls pirms montāžas tiek pārkodēts uz kādu montāžai piemērotāku formātu, piemēram Apple ProRes, Avid DNxHD vai atsevišķos gadījumos pat nekompresētu HD, ja ir tāda vajadzība un iespējas. Iemesls tam vienkāršs - daudzas montāžas programmas (pat tās nopietnākās - Avid un FCP7) vēl nemaz nepiedāvā iespēju montēt AVCHD video tādu kāds tas ir, un jau velkot materiālu iekšā programmā, pieprasa pārkodēt. Vegas un Premiere laikam mācēja gremot AVCHD tādu, kāds tas ir, un cik zinu arī FCP X māk.

Labots - Krishius
Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis
[..]AVCHD formātā pagaidām neviens vēl īsti nemontē[..]

 

Tas izklausās ticami. Cik atceros, cilvēki tepat forumā pret AVCHD ļoti žagojās, nu tad jau tikai loģiski, ka īsti neviens nemontē tajā formātā. Vienīgi zemās un vidējās klases video kameras tagad bieži nāk ar AVCHD. Un tomēr neko nepārkodēt (bet montēt pa tiešo) ir vienkāršāk un ērtāk. Un, ja ir pierasts Premiere Pro darbināt un tas saprot AVCHD, kāpēc gan, lai to neizmantotu? :)

 

Un jā, Encore (DVD un BluRay veidošanas softs) izskatās līdzīgi, kā pats Premiere. :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...