Jump to content

IPTV Dekoderis Motorola VIP1003. USB portu izmantot filmu skatīšanai?


viesturs0711
 Share

Recommended Posts

Sveiki tautieši. Ir vajadzīga konsultācija! Ir IPTV dekoderis Motorolla VIP1003 vienā būdā. Būdas saimniekam radās jautājums, vai pie dekodera usb porta var pieslēgt flešku lai skatītos filmas un citu saturu, līdzī kā tas ir DVD atskaņotājiem u.c. tehnikai. Pagūglējot aprakstus top skaidrs, ka var pieslēgt klaviatūru un kādas ārējās ierīces. Tā kā pašam man tas aparāts nav pie rokas šobrīd, tad nevaru to pabakstīt un uzzināt.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Nav nevienam iTV dekoderim šāda fīča bijusi un ilgi nebūs. Tas USB ir tikai vadībai.

Link to comment
Share on other sites

iTV dekoderos USB ports parasti domāts lai pieslēgtu klavieri, peli vai kādu ārēju nesēju kurā ierakstīt iTV programmas dekodera specifiskā (parasti kāds no standarta formātiem tikai sačakarēts) - JA un tikai JA operators to abalsta un pieļauj. Tas tā vispārīgi runājot par šī tipa kastēm.

Šīs kastes firmware ir kā autiņš - par katru kloķīti, par katru fīčiņu ir jāpiemaksā.

 

Lattelecom forumā par to ir rakstīts un runāts un runāts sazin cik reizes.

 

LTC to ir apgraizījis līdz absolūtajam minimumam. USB ports tur patreiz ir nefunkcionāls. Nekādai "vadībai" viņš nav domāts.

Vienkārši LTC firmwarē USB portam funkcionalitātes nav. Nekādas. Vispār.

Nekādu filmu no fleškas atskaņošanai tai kastē firmware nav domāta, bik vajag piedomāt līdzi. Ja tur varēs pieslēgt flešku ar filmu, tad priekš kam LTC videonoma? :sarkasms:

Īsi sakot - uzlej aukstu dušu kastes īpašniekam, lai atdziest. ja grib kaut ko - lai pieprasa LTC forumā, jo vairāk cilvēku prasīs jo vairāk izredzes ka kaut kad tur kaut ko varēs pieslēgt.

 

P.S. Ja to prasītu kāds cits es neko neteiktu, bet ja šādus jautājumus uzdod cilvēks, kurš pieslēdz LTC pakalpojumus un kuram to vajadzētu zināt pašam, nu pardon...

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

MārcisB paldies par izsmeļošo atbildi! Forumos un google lasijos par tā aparāta īpatnībām. Te jau faktiski tas pats, kas ar klasisskā Speedtouch 546v6, kas darbojas tikai bridža režīmā, kā arī vienīgais oficiālais LTC risinājums lai tam verķim pieslēgtu piemēram otru IPTV dekoderu ir papildus switch. Kaut gan tur var dabūt vairāk laukā nekā LTC piedāvā!

Link to comment
Share on other sites

Nav tas pats.

SpeedTouch ir elementāri pārkonfigurējams rūtera režīmā, arī lai uz 3. portu padotu iTV PVC (2/32). Pie Lapais ir gatavi config faili.

Vienīgā atšķirība starp rūpnīcas "vidējo aritmētisko" un LTC eksemplāru ir tā, ka LTC eksemplāram ir no rūpnīcas iedzīts iekšā LTC konfigs. Un viss.

Firmware nav kastrēta. LTC vienkārši ir neizskaidrojama fobija no rūtera režīma modemā.

 

Savukārt Motorolas VIP-1003 (un arī visas pārējās Motorolas VIP kastēs, kuras darbojas LTC iTV) firmwarē ir tikai tas, ko LTC izmanto

Un nekas vairāk. Ja LTC firmwarē neieliks USB portam funkcionalitāti, var ņemties apkārt cik gribi - nekas tur neparādīsies.

Kaste firmwari saņem pie ieslēgšanas vai pirmā starta, uzglabā savā atmiņā un ja tā nesakrīt ar to ko tai piedāvā tīkls - novelk tīkla piedāvāto.

Uz savu roku tur čakarēties nav jēgas - tāpat no tā nekas nemainīsies un vairāk kanālu neparādīsies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...