Jump to content

Video apgaismojums


mazais-5
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.Ir vajadzība iegādāties videokamerai apgaismes lukturi. Ebay,ā tiek piedāvāts tikai LED apgaismojums. Bija iespēja redzēt video,kas pie filmēšanas bija gaismots ar mazu LED lukturīti.Bilde bija zila. Ko sakat par šādiem lukturiem,un kam kalpo šie krāsu filtri?

post-59337-0-82613600-1325249713_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja jau ņemies ar filmēšanu, tad vajadzētu zināt, kas ir krāsu temperatūra. Tie filtri ir klasiski. 4300K ir kvēlspudzes gaisma, bet 5600 āra gaisma. Es gan neticu, ka diožu gaismu izdodas labi nofiltrēt. Vismaz es neesmu vēl redzējis diožu lukturi ar ideālu gaismu visā spektrā. Pats filmēju ar klasisku 20W halogēnlampu. Jā, tam lukturim nav štorku un vispār neērti stipīt kautkādus filtrus līdz. Normālam lukturim jau iebūvēts filtrs uz 5600K, pienstikla filtrs un štorkas.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par atsaucību.Tur jau tā lieta ar tām diožu gaismām,un spektru. No krāsu temperatūras saprotu šo to,un es jau arī pats patiesībā lietoju pie videofilmēšanas klasisku halogēno lukturi.Tikai tā gribējās uzzināt,ko saka citi par LED gaismām. Varam beigt.

Laimi Jaunajā gadā!

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...