Jump to content

Problēma ar attēlu izmantojot dekoderi.


pusiks
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Nedaudz palasīju esošos topikus un man joprojām nav skaidrs risinājums manai problēmai. Tātad nopirku tv - Philips 32pfl7406h, atbalsta gan mpeg-2, gan mpeg-4. Problēma ir tā, ka no dekodera pa parastajiem 3 spraudņiem iziet un tv ieiet scart vads un bilde ir slikta, salīdzinājuma ja es antenas vadu iespraužu tieši tv, tad bilde ir ļoti laba, tikai problēma, ka izņemot LV kanālus pārējie kodēti. Ja nopirktu Conax moduli un tajā ieliktu karti, tad visiem kanāliem būtu jāiet un bilde būtu laba? Un pie vainas ir dekoderis (Global Teq GTR 300CX, izzi standarta dekoderis) kurš dod sliktu attēlu vai izmantotais vads?

 

Paldies par atsaucību.

 

Link to comment
Share on other sites

Bilde tāda droši vien dēļ vada, vienīgi var mēģināt pieslēgt to dekoderi ar abpusējo scart un uzlikt lai viņš dod rgb signālu, hdmi laikam tam dekoderim nav?

Link to comment
Share on other sites

Tas dekoderis paredzēts lietošanai ar vecajiem televizoriem, kvalitāte atbilstoša. Jaunajiem tādu sūdu nevajag, jo paši prot apstrādāt signālu. Par kodētajiem kanāliem- viss skaidrs, šķiet.

Link to comment
Share on other sites

virtual_pank

viennozīmīgi ka pie vainas ir dekoders, ja TV ir iebūvēts dekoders, tad es uzskatu ka nevajag bildi kropļot un slēgt vēl klāt citu dekoderi.

Link to comment
Share on other sites

@pusiks

izmantojot spraudni ar 3 vadinjiem bilde iet tikai pa vienu dziislu, tamdeelj ar tik beediiga

savieno ar pilno SCART un veelams ne 1-2Ls parodiju

 

@učuks

taveejaa ir vieniigaa patiesiiba vai ne?!

nekaads iebuuveetais dekoders neatsveers labu aareejo

Link to comment
Share on other sites

Nu ja TV ciparu un savienošanai ar dekoderi neizmanto HDMI, tad, baidos , bilde būs labāka tomēr ar iebūvēto . Nu nekas labs nav n-tās reizes signālu dzīt no cipara yz analogo un pēcāk atkal uz ciparu (RGB tomēr ir analogais). Da principā es speciāli mājas LCD TV pārbaudiju kā tā bilde no iebūvētā dekodera, no dekodera caur HDMI un SCART RGB. Nu caur RGB tomēr jūtami savādāka.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par informāciju, tad gan jau ka labāk nopirkšu moduli un miers mājā!

Link to comment
Share on other sites

...ja TV ir iebūvēts dekoders, tad es uzskatu ka nevajag bildi kropļot un slēgt vēl klāt citu dekoderi.

Ar kvalitatīvu STB uztvērēju jau nekas netiks kropļots, toties būs papildu funkcionalitāte, piemēram, vienu programmu ierakstot var skatīties citu vai arī lietot televizorā PIP/PAP opcijas. Es izmantoju iespēju 4:3 formāta pārraides uz platekrāna TV skatīties ar neapgrieztām sānu malām, tāpat favorītu kanālu, valodu, subtitru izvēle ir ērtāka, salīdzinoši televizorā iebūvētajam uztvērējam funkcijas ir stipri apgrieztas.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...