Jump to content

3G LMT Internets datorā


Archijs5
 Share

Recommended Posts

Sveiķi tauta:

Tātad lieta ir tāda, kad LMT Ģimenes komplektam 3 G GlobeSurfer rūterim neiet internets gandrīz visu dienu vinalga vai tas ir agrais rīts vai vakars vai brīvdienas, interneta signāla stiprums ir no mīnus 107 līdz mīnus 109 un pat aiziet vakaros līdz mīnus 111 robežām, to lietošana ar ātrumu 3G tīklā ar ātrumu 150 - 300 kb/s ir ļoti apgrūtināta visas mājas lapas stājās nost pat parastā www.lmt.lv mājas lapa citreiz neverās vaļā (pietam tuvākā LMT 3G bāzes stacija no manis atrodās divu kilometru attālumā). Uz rūtera zona visu laiku ir tikai viens stabiņš !!!! Kā LMT apgalvo visu laiku ir jāiegādājās rūterim pie LMT dīleriem trodeksā speciāli domātās GlobeSurfer rūterim āra signāla pastiprinājuma antēnas kura cena ir 25,00 Ls, un tad itkā vis būšot normāli, bet uz testu tās antēnas nedod jāpērk uzreiz .

***

Līdz ar to mani interesē vai kāds no Jums ir lietojis tās LMT GlobSurfer rūtera āra antēnas ko piedāvā Trodeksa veikalā par 25,00 Ls, un vai ir kaut kādi uzlabojumi no viņas 3G interneta lietošanā jeb internets datorā ???

 

Archijs5 - papildus piebilde:

Manā rajonā nav Lattelecom līnijas un tur ļoti slikti strādā arī Bite Latvija Internets datorā vismaz kad tas tika testēts pirms pāris mēnešiem, tik pat labi 3G bāzes stacija LMT kas atrodas 2 kilometrus no manis tai priekšā, ja no manām mājām skatās ir vairākas privātmājas un vasarnīcu rajos, kā arī neliels mežš !

*) Līdz ar to domāju vai ir vērts izmest ārā tos 25,00 Ls par LMT trodeksā piedāvāto 3G internets datorā rūtera signāla antēnu, varbūt paņemšu un nebūs nekāda tolka no viņas.

 

Līdz ar to lūdzu pastāstiet sīkāt cik liela ir starpība signālam lietojot LMT internets datoorā rūteri ar antēnu un bez antēnas !!! Vai arī varbūt tur nav nekādu dižu uzlabojumu no viņas.

Jo man kā jau minēju signāls ir visu laiku ļoti slikts no mīnus 107 līdz mīnus 111 roobežās, bet LMT darbinieki, kas atbild par Internets datorā darbību minēja normālam signālam ir jābūt zem mīnus 100 un tad it kā būs arī normāls interneta ātrums !!!

Link to comment
Share on other sites

Nu man arī ir LMT 3g internets Huawei kastīte. Man visu laiku arī tas internets lēkā tad lēns tad normāls, bet pārsvarā jau lēns.Pasūtiju anntenu no ebaya.Anntena ir jau izsūtīta no šķirošanas vietas Rīgas uz manu pasta nodaļu.(20km no rīgas).Pielikšu un patestēšu ir jēga no viņas vai nav.Varbūt vari pateikt kur tu mēri tos skaitļus signāla stiprumam? Gribu arī nomērīt cik man šobrīd ir.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini pārslēgties uz 3G & 2G režīmu.

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

Saksu ar to.ka drosvien var sarunat,ja nav jegas antenu adod atpakal-vismaz zinu,ka man tuvakaja pilseta to var ta izdarit-visu sarunajot-tas atkarigs kadi pardeveji....

Pats lietoju antenu LMT interneta pieslegumam-ja Tev iekstelpas ir viens kubicins signala skala 3g parklajuma,tad uzliekot ara antenu-signalam jabut labam,bet atkarigs ari kada antena,ka jau rakstiju cita foruma tema,tad lietoju antenu sadu- http://web.argus.lv/shop/productinfo/AND2.UMTS.9.LOG.FME/hwindex.htm un signals man ir ideals 8m augstuma uzstadita mastina un iekstelpas vispar nekera 3g parklajumu ta ka ir liela jega no ara antenas un signala stiprumu uzlabo loti,bet atrums ir atkarigs no Tavas tuvuma esosas BS tehniskajam iespejam un noslogojuma esosaja momenta-jo vairak lietotaju,jo mazaks atrums netam Tev bus...tik skaties,lai antenai ir vismaz 9dB pastiprinajums...

Link to comment
Share on other sites

http://www.ebay.com/...=item3f09fdfdb1

 

nu es paņēmu šito citā forumā bija rakstīts ka baigi labā. Izskatās ka nederēs man tas gals bet to nopirkšu un pārlodēšu ja nu tā būs. A kur jūs mērat to skaitļus signāla stiprumam?

 

ieeejot rūterī caur IP man tagat ir Hspa divi stabiņi. un lēkā uz wcdma arī diviem stabiņiem.

 

A uz kurieni tev pavērsta tā anntena? Man sūdīgi man noteikt ka jāregulē uz rīgu jo nezinu kur ir tuvākais LMT tornis.

Labots - maiss
Link to comment
Share on other sites

papēti trodeksa vai duala mājaslapās vai nevar caur internetu pasūtīt un tad jau ja nav efekta,laikam 2 nedeļu laikā preci vareja atgriezt atpakaļ un dabut naudu atpakaļ...

katra ziņa efektam vajadzetu but ar antenu stipri atšķirigam...

Link to comment
Share on other sites

Ja nav preciza virziena versta antena,tad ,protams,signala stipruma izmainas nejutisi...es dariju ta iegaju savas huawei b260 iestatijumos,kur var redzet signala stipruma skalu un lenam pagriezu uz torna atrasanas vietas virziena un ir japagaida britins,jo sim karte kamer panem tuvak esosa torna signalu-tornis nav redzams un ta ar atradu stiprako signalu un antenas virzienu...protams var jau paprasit LMT kur ir tuvakais tornis dzivesvietai,bet tas atkal aiznem laiku kamer vini atbild....man antena bija ar visu vadu un stekeri dereja-tik jauzstada un jamekle labakais signals....

Par to signala minusu un plusu merisanu neko nezinu-varbut vina modemam ta uzrada,jo zinu,ka ir modemi,kas uzrada procentos signalu

Link to comment
Share on other sites

Nu man arī ir LMT 3g internets Huawei kastīte. Man visu laiku arī tas internets lēkā tad lēns tad normāls, bet pārsvarā jau lēns.Pasūtiju anntenu no ebaya.Anntena ir jau izsūtīta no šķirošanas vietas Rīgas uz manu pasta nodaļu.(20km no rīgas).Pielikšu un patestēšu ir jēga no viņas vai nav.Varbūt vari pateikt kur tu mēri tos skaitļus signāla stiprumam? Gribu arī nomērīt cik man šobrīd ir.

SVeiks te Archijs5 - par to Internets datorā signāla ātruma mērijumu vietu, pacik man ir LMT internets datorā jeb drīzāk Ģimenes komplekts, tad es ātrumu mēru tikai www.LMT.lv mājas lapā, jo savādāk ja rodas kādi jautājumi par to ātruma problēmām utml. zvanot uz LMT info numuru 80000076 viņi atbild tikai par viņu mājas lapā veiktajiem ātruma mērijumiem, jo ja tas tika veikts kaut kur citur piem. speedtest.net viņi par to neatbild un ar tevis pat negrasās - atsakās runāt, jo viņi atbild tikai par viņu mājas lapā veiktajiem ātruma mērijumiem.

Tātad pareizi LMT internets datorā ātrumu jāmēra ir šādi ieejot www.lmt.lv mājas lapā kreisajā lapas pusē apakšā ir sadaļa Palīgs abonentiem paņemam to pēc tam ņemam Noderīgi interneta lietotājam un spiežam uz Interneta ātruma mērītājs un atzīmējam kādā tīklā vēlies mērīt interneta ātrumu 2G vai 3G (tas ir atkarīgs kādā tīklā tu pašlaik lieto internetu 2G ir gsm only tīkls, bet 3G ir UMTS ONLY tīkls) un spiežam Sākt mērījumu - nu un gaidam atbildi !!!

 

**** Bet interneta ātruma signāla stiprumu rūterim var redzēt ieejot 192.168.1.1 mājas lapā uzreiz uz pirmās lapas, normālajam internets datorā signāla stiprumam, kā LMT darbinieki atbildēja ir jābūt zem mīnus 100 ne lielākam, lai nebūtu problēmas ar interneta lietošanu !

*Bet manā gadījumā tas visu laiku ir no mīnus 107 un līdz pat mīnus 111, līdz ar to es tagad un domāju vai būs kāds labums notām trodeksā piedāvātajām rūterim domātajām āra antenām, kuras maksā 25,00 Ls un uz izmēģinājumu tieši antēnas viņi atsakās dot vismaz man vairākos veikalos atteica un zvanot uz LMT 076 info numuru pateica to pašu antēnas netiek dotas uz testu.

*** Nu un, kā lai es zinu vai man būs kāds labums no viņas vai arī tā būs tikai tāpat vējā izmesta nauda, tādēļ arī un jautāju vai no tās trodeksa āra antēnas ir kāds labums - tai antēnai jau nāk 5. metru kabelis un nekādas pārejas priekšs GlobeSurfer mana rūtera nevajagot tā teica LMT dīleri,, bet kāds labums no viņas būs vai nebūs viņi var tikai minēt !!!!

 

* Man tap tam Ģimenes komplektam rādio telefona lietoša gandrīz ka nav iespējama jo dēļ tā sliktā signāla tas nestrāda, gandrīz visu laiku pieprasa tikai līnijas pārbaudi, bet iekārtai nekādas vainas nav - visa problēma kā LMT.lv darbinieki atbildēja ir tikai tas sliktais interneta signāls tie mīnus 107 līdz mīnus 111 robežās tikai tādēļ man tas it kā nešancējot, tagad man to komplektu iesmērēja nebrīdinot par šādām problēmām, bet 24 mēnešu līgumsaistības ir jāmaksā un jāmokās. Uz šo jautājumu no LMT puses saņēmu šadu ko tagad ar to iekārtu darīt viņi atbildēja kad Jums būs signāls zem mīnus 100, tad arī un viss jums strādāšot !!!

***

Lūk cik labi strādā LMT 3G bāzes stacija kas atrodas no manis divus kilometrus, protams manā rajonā kā jau vakar minēju uz vairākām ielām nav lattelecom interneta līnijas un Bite Latvija internets ļoti slikti strādā - ņu tad noteikti līdz ar to, kas no manis divu kilometru attālumā strodas LMT.lv bāzes stacija visu laiku internets datorā lietošanai ir dikti pārslogota vismaz es tā domāju !!!!

Ņu tad kāds var būt var sīkāk pastāstīt par tām LMT āra antēnām GlobeSurfer rūteriem signāla uzlabojumiem - cik labi viņas uzlabo to signālu - vai arī nekā tolka nav no viņas ???

Link to comment
Share on other sites

Kā gan kāds var pateikt vai tavā sādžā tā antena kaut ko līdzēs?

Signāla stiprumu uzlabos, bet vai palīdzēs pret tīkla noslodzi (torrenu lādētājiem), diez vai..

+ Ja privātmāja, pamēģini to kastīti nolikt mājas torņa pusē vai augstākā vietā, varbūt kaut kas palīdz

Labots - locoone
Link to comment
Share on other sites

Pamēģini pārslēgties uz 3G & 2G režīmu.

Archijs5:

Ja pārslēdzu uz 2G tīklu, tad man tas internets datorā vispār var teikt ka neiet, jo to ātrums tad ir no 60 līdz 110 kb/s, bet agrā rīta vēl var dabūt līdz 280 kb/s !

Līdz ar to visu laiku cenšos lietot 3G UMTS ONLY tīklā internetu, jo tad vēl daudz manz kaut kādīgi man iet tas nets kaut ar ātrumu vakaros no 110-180 kb/s

 

Kā gan kāds var pateikt vai tavā sādžā tā antena kaut ko līdzēs?

Signāla stiprumu uzlabos, bet vai palīdzēs pret tīkla noslodzi (torrenu lādētājiem), diez vai..

+ Ja privātmāja, pamēģini to kastīti nolikt mājas torņa pusē vai augstākā vietā, varbūt kaut kas palīdz

 

Archijs5

Man jau tam rūterim pa visu māju ir atrasta tikai viena telpa kurā pie paša loga daudz maz viņš šance, ir jau izstaigāta visa māja ar viņu un nekur citur viņš neiet kā tur kur tagad viņš atrodās ! Tikpat labi nekādi torrenti utml. nekas tāds anetiek lietots, jo es ar tādu ātrumu varu lietot tikai parastās mājas lapas piem. inbox.lv, tvnet.lv ss.lv utt., bet failu lejuplādei no interneta tas nav iespējams ar manu ātrumu līdz ar to tas jau sen ir aizmirst, ja man vajag kaut ko lejuplādēt no interneta piemēram mizonu vai filmas, tad prasu paziņām, lai viņi man nokačātu ar savu lattelecom netu !!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

SVeiks te Archijs5 - par to Internets datorā signāla ātruma mērijumu vietu, pacik man ir LMT internets datorā jeb drīzāk Ģimenes komplekts, tad es ātrumu mēru tikai www.LMT.lv mājas lapā, jo savādāk ja rodas kādi jautājumi par to ātruma problēmām utml. zvanot uz LMT info numuru 80000076 viņi atbild tikai par viņu mājas lapā veiktajiem ātruma mērijumiem, jo ja tas tika veikts kaut kur citur piem. speedtest.net viņi par to neatbild un ar tevis pat negrasās - atsakās runāt, jo viņi atbild tikai par viņu mājas lapā veiktajiem ātruma mērijumiem.

Tātad pareizi LMT internets datorā ātrumu jāmēra ir šādi ieejot www.lmt.lv mājas lapā kreisajā lapas pusē apakšā ir sadaļa Palīgs abonentiem paņemam to pēc tam ņemam Noderīgi interneta lietotājam un spiežam uz Interneta ātruma mērītājs un atzīmējam kādā tīklā vēlies mērīt interneta ātrumu 2G vai 3G (tas ir atkarīgs kādā tīklā tu pašlaik lieto internetu 2G ir gsm only tīkls, bet 3G ir UMTS ONLY tīkls) un spiežam Sākt mērījumu - nu un gaidam atbildi !!!

Kā arī pirms kā veikt interneta ātruma mērijumu ir pēc LMT.lv teikta ir jābūt atslēgtam skypam, visiem torentiem, utml. programmām, un visām interneta mājas lapām jābūt aizvērtām, jo kā nekā tas viss iespaido uz neta ātrumu un to lietošanu, līdz ar to arī būs daudz mazāks interneta ātrums to mērijumā veicot ja tiks lietotas, kādas no šīm programmām. Citreiz vēl LMT.lv iesaka pirms kāveikt internets datorā ātruma mērijumu pārstartēt datoru un rūteri (atslēdzot no strāvas un pieslēdzot atpakaļ) pēc to visu izdarīšanas uzgaidīt dažas minūtes un tikai tad veikt ātruma mērījumu, lai varētu noteikt riktīgo neta ātrumu esošajā brīdī.

 

**** Bet interneta ātruma signāla stiprumu rūterim var redzēt ieejot 192.168.1.1 mājas lapā uzreiz uz pirmās lapas, normālajam internets datorā signāla stiprumam, kā LMT darbinieki atbildēja ir jābūt zem mīnus 100 ne lielākam, lai nebūtu problēmas ar interneta lietošanu !

*Bet manā gadījumā tas visu laiku ir no mīnus 107 un līdz pat mīnus 111, līdz ar to es tagad un domāju vai būs kāds labums notām trodeksā piedāvātajām rūterim domātajām āra antenām, kuras maksā 25,00 Ls un uz izmēģinājumu tieši antēnas viņi atsakās dot vismaz man vairākos veikalos atteica un zvanot uz LMT 076 info numuru pateica to pašu antēnas netiek dotas uz testu.

*** Nu un, kā lai es zinu vai man būs kāds labums no viņas vai arī tā būs tikai tāpat vējā izmesta nauda, tādēļ arī un jautāju vai no tās trodeksa āra antēnas ir kāds labums - tai antēnai jau nāk 5. metru kabelis un nekādas pārejas priekšs GlobeSurfer mana rūtera nevajagot tā teica LMT dīleri,, bet kāds labums no viņas būs vai nebūs viņi var tikai minēt !!!!

 

* Man tap tam Ģimenes komplektam rādio telefona lietoša gandrīz ka nav iespējama jo dēļ tā sliktā signāla tas nestrāda, gandrīz visu laiku pieprasa tikai līnijas pārbaudi, bet iekārtai nekādas vainas nav - visa problēma kā LMT.lv darbinieki atbildēja ir tikai tas sliktais interneta signāls tie mīnus 107 līdz mīnus 111 robežās tikai tādēļ man tas it kā nešancējot, tagad man to komplektu iesmērēja nebrīdinot par šādām problēmām, bet 24 mēnešu līgumsaistības ir jāmaksā un jāmokās. Uz šo jautājumu no LMT puses saņēmu šadu ko tagad ar to iekārtu darīt viņi atbildēja kad Jums būs signāls zem mīnus 100, tad arī un viss jums strādāšot !!!

***

Lūk cik labi strādā LMT 3G bāzes stacija kas atrodas no manis divus kilometrus, protams manā rajonā kā jau vakar minēju uz vairākām ielām nav lattelecom interneta līnijas un Bite Latvija internets ļoti slikti strādā - ņu tad noteikti līdz ar to, kas no manis divu kilometru attālumā strodas LMT.lv bāzes stacija visu laiku internets datorā lietošanai ir dikti pārslogota vismaz es tā domāju !!!!

Ņu tad kāds var būt var sīkāk pastāstīt par tām LMT āra antēnām GlobeSurfer rūteriem signāla uzlabojumiem - cik labi viņas uzlabo to signālu - vai arī nekā tolka nav no viņas ???

Link to comment
Share on other sites

Man ir šāda

http://lemona.lv/ind...item&i_id=86599

 

Tornis arī ~2km no mājas. Uz palodzes pirmā stāvā arī viena strīpa B260 rūterim. Ar antenu, pilna zona, darbība noteikti labāka.

 

Archijs5

Tev patiešām tam rūterim bez antēnas ir tikai viena zona, bet ar antēnu pilna zona. Bet kāds signāls tev ir bez antēnas kā arī ar antēnu dienas otrajā pusē vai vakarpusē, kad ir visvairāk interneta lietotāju, to var redzēt šinī mājas lapā 192.168.1.1 uz pirmās lapas.

Protams tev jau tur Jūrmalā (cik saprotu tu esi no Jūrmalas puses) nav tik ļoti pārslogots tas bāzes stacijas tornis, kā manējais, jo es atrodos tikai privātmāju un vasarnīcu rajonā un uz vairākām ielām nav lattelecom līnijas, līdz ar to es domāju kad manējais 2 km attālumā esošais LMT tornis ir dikti pārslogots ar internets datorā lietotājiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...