Jump to content

televizors ar internetu


Boldwins
 Share

Recommended Posts

Nu tā . Jo vairāk lasu internetu, jo muļķāks paliek. Gribu tv ar internetu,kaut caur kabeli,lai reklāmas pauzēs varētu ielīst piemēram TVnetā vai youtubē. Nevaru izvēlēties starp samsung UE40D5500, 5700,6100.Veikalos(mūsu krajā) neko daudz nevar apskaidrot,jo tādu modeļu ,uz vietas,viņiem nav. Ir tikai 6500,8000. RD electronic tādus savā mājas lapā neatrod. Par 5700 pat samsung mājas lapā nav informācijas.Veikalā saka ,ka 5500 internets nav,ir tikai sākot ar 6500 ( to man nevajag, par dārgu un 3D ar nav vajadzīgs) Samsung mājas lapā par 5500 raksta-

Ar Samsung Smart Hub izvēlnes palīdzību Jūs varat pielāgot TV saturu savām vēlmēm un pilnībā izmainīt veidu, kā Jūs to skatāties. Lejupielādējiet dažādas aplikācijas, lai meklētu informāciju internetā, vienlaikus skatoties TV pārraides vai filmas, uzturētu sakarus ar draugiem un ģimeni sociālajos tīklos vai arī saņemtu ieteikumus par Jūsu gaumei piemērotākajām filmām. Nesaprotu. Tad nākamais ko lasu ,ka samsung ir kaka ,labāk Sony. Skatos uz KDL 40CX520, EX 520,un 525 modeļiem. Vieni laikam lcd otri led. Visiem ir internets, bet ir tikai 50hz.. Tas esot slikti. Plus vēl ,led nav nekāds led,bet tur kaut kāds aizmugures apgaismojums. A tam CX patēriņš 180w ar iespaidīgs. Tātad kurš no šiem 6-7 modeļiem būtu tas ņemamākais (+/- 400ls)?

Ceru uz sapratni :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Paldies par atsaucību un sapratni,jūsu ieteikumi lieti noderēja ,izvēli esmu veicis un esmu principā apmierināts. Jautājumu vairs nav.

Link to comment
Share on other sites

Lūdzu. Vienmēr esam priecīgi palīdzēt ar viediem padomiem, dalīties savā pieredzē un uzmundrināt līdzcilvēkus.

Labots - Gestapo
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...