Jump to content

Windows atbilstība un freeze


Shilder
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Tātad man būtu 2 jautājumi -

 

1. Vai man ir jēga no XP pāriet uz win7? Tīri dizaina pēc vairāk patīk win7. Takā patīk spēlēt spēles, domāju iespējams ir kāda atšķirība. Cik man zināms XP neizmanto visu ramu, bet win7 izmanto. Vienīgais, kas mani uztrauc, vai Win 7 nav ievērojami lēnāks (protams neiskaitot uz desktopa visus pulksteņus, kalendārus utt, kurus var noņemt? PC ar viduvējām iekšām - 4GB rams, 500 gb cietais, Dual core 2.8, GTX 260 896 mb.

 

2. Kad tiek pārslogots internets, PC iefrīzo un to nākas restartēt. Pieņemsim varu visu dienu strādāt ar PC un viss iet gludi, bet gadās, ka man ir vienlaikus ieslēgts utorrents, kurš lejuplādē DAUDZ FAILU vai 1 LIELU APJOMĪGU FAILU + vaļā vairākas interneta lapas, + kāda spēle tiek spēlēta MP modā, PC iefrīzo. 1 lieta, ko esmu izštukojis, pamanījis ir tas, ka man šādi gļuki parādijās nomainot tīkla karti. Sakarā ar to, ka mainīju internetu uz 200 mbit optisko, mātes platē iebūvētā tīklene bija par vāju, tāpēc nopirku jaunu. Mana doma ir, ka tur ik pa laikam kko nesada, saiet uz īso un tāpēc iefrīzo. Kādi varianti?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Wow. Tas jau skaitas vidējs verķis? Variants - karina pārlūkprogramma ar 40 atvērtām cilnēm. Sk. tāskmanagerī.

Link to comment
Share on other sites

Līdzīga bēda. Win 7 nu negrib vilkt lielos failus, man karās pat neko citu neslēdzot - Event View bļauj par problēmām ar NTFS. Esmu izlasījies izmeklējies , nu nav atbilde.

 

Par pirmo jautājumu - ar tādu sistēmu jau sen bij jāatrodas win7 vidē. Tik liec 64 bit savādāk paliksi uz 3gb rama tāpat kā uz Xp. Lēnāks noteikti nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...