Jump to content

Fotoaparāts ar video iespējām


mazais-5
 Share

Recommended Posts

Tā vispārīgi cik tad sanāk ietaupīt? Uz garantijas rēķinu,formātiem iespējams strāvas adapteriem.Nez.Es neņemtu,jo eiropā ir ļoti liela fotoaparātu izvēle par dažādām cenām.Nu bet ja specifiskas prasības ko šeit nevar apmierināt tad kapēc ne.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vai tad par PAL, NTSC .... nav laiks jau aizmirst? Ja arī viņai ir šāds standarts , lai ir , ja kamera nav aizvēsturiska tad tā noteikti filmēs arī kādā HD (720i 720p 1080i 1080p) standartā , kuru arī izmantosi.

Link to comment
Share on other sites

Hmmm... Te nu lūdzu paskaidrojiet,kāda sakarība ,atšķirība vai kas cits ir starp HD 720i,720p 1080i,1080p un PAL NTSC.Es patiesi to nezinu un nesaprotu.Es biju domājis,ka 720,1080 ir bildes izšķirtspēja,un PAL,NTSC krāsu sistēma. Un ,jā,fotokamera filmē HD.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Drīzāk skaties, lai filmēšanas laikā ir nepārtraukts autofokuss.

 

Par progresīvo, interlace, 720p un 1080i/p lasi wikipēdiju.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vēl man jautājums attiecībā uz šo tēmu. Kapēc visi videoklipi,kas filmēti ar fotoaparātu,piem.tas pats augstāk pieminētais Sony,arī Sony HX100,Panasonic Lumix FZ45,FZ100,un vēl citi,tāpatās arī ar videokamerām filmētais,piem Sony HDR-CX115,CX-130,CX-160.Visi videoklipi,kas ielikti You Tube iet ar rāvieniem,strobe.Vai tāpēc,ka YouTube ,nav kvalitātes rādītājs? Kā ir dabā,ja pieslēdzas pie TV pa tiešo. Vai tad kādam nebūtu kāds no pieminētajiem fotoaparātiem.Vai tad kāds nebūtu arī kaut ko filmējis ar foto.

Link to comment
Share on other sites

uz mana TV nekas nestrobē, protams daudz kas atkarīgs no paša Tv, kāda viņam apstrāde. Labāk pa HX1 ņem HX100

Link to comment
Share on other sites

par vido tēmu, ienācās te viens sony hx7v - video (full HD 50 FPS) vienkārši super ja salīdzinu ar iepriekšējajiem ziepjiem cano a620 un ixus - kurš tur 150 man bija. Nu un protams sony korpusu un ekrānu kvalitāte ir galvas tiesu augstāka par canon plastmasu. To jau sapratu pēc pirmā sony DSLR.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...