Jump to content

Auto magnetolas izvēle un parametri


evanti
 Share

Recommended Posts

Labdien! Ir doma nopirkt auto magnetolu. Par cik nav subis, un tuvākajā laikā arī noteikti nebūs, tapēc prasības priekš jauno magnetolu ir diez gan nelielas, jo vienkārši gribas klausīties savu mūziku, nevis radio, un kasetes,piedodiet, negribu izmantot. Tā tad, vajadzības ir USB, MP3. Veicot šādus tādus meklējumus, itkā atradu šādu PIO magnetolu. http://www.1a.lv/auto_audio/auto_cd_magnetola/pioneer_deh-3300ub/5032598/

 

Tikai zināšanas par maz. Gribētu jums prasīt, vai PIO izvēle ir laba ? Es nezinu, bet par firmām KENWOOD un JVC man slikts priekštats. Palasot dažas vecās tēmas, tad arī boot lietotāji iesaka tieši PIO. Vai tiešām būtu laba izvēle ? Dizains šoreiz neintresēs, bet vai kādam varbūt ir šāds magnetols, kas varētu pastāstīt savu viedokli ?

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Mans necilais viedoklis ir tāds, ka normālas auto magnetolas vispār ražo tikai divi ražotāji. Tas ir Alpine un Pioneer. Ir jau visādi citi ražotāji, bet vai nu to izstrādājumu cena mirstīgajam nav tolkam aizsniedzama vai arī viņu ražojumi, atskaitot dažus top modeļus, ir mēsli.

 

Tā kā ņem tik ciet, jo par tādu naudu neko labāku jau tu arī neatradīsi.

Link to comment
Share on other sites

Nu vispār termins "magnetola" apzmē magnetofonu (tobiš kasešnieku) + radio. Diemžēl jāapbēdina Tevi - Tavs noskatītais aparāts nav magnetola. Tas ir CD resīveris. Bet par tēmu runājot ņem tik ciet to pio, tajā cenu kategorijā viņš droši būs viens no labākajiem.

 

Mans necilais viedoklis ir tāds, ka normālas auto magnetolas vispār ražo tikai divi ražotāji.

Nu daži vēl Blaupunkt uzskata par labu esam... es gan viņiem nepiekrītu, man bija darba autiņā - nu sūds kas sūds. Diskus varēja klausīties tikai stāvot.

Link to comment
Share on other sites

sen tie laiki pagajuši ka pioner bij pareizaka izvēle...kenwodi,sony ar nav nemaz tik slikti,pats gadu atpakaļ paņemu LG ražojumu un cenas/kvalitates ziņa viņš nemaz neatpaliek no pionera vai tamlidziga,pat ir pārāks!lētā gala cenu grupā nevar gaidīt lētu cenu un mega kvalitāti,tāpēc ņemot vērā kādā cenu kategorijā meklē automagnetolas tad izvelies to kura vizuali tev patik(apgaismojums,pogas utt)un pērc nost...

Link to comment
Share on other sites

Long John

Man kā reliktam opim, arī aparāts autiņā ir relikts- Kenwood minidisku resīvers (4x45W)... :)

Ņemot vērā, ka gandrīz jaunu nopirku Ebay pa 18 Ls (ar visu sūtīšanu), nav nemaz tik slikti. Uztver un skan pefekti (opja ausij)... :).

Mājās ir stacionārā MD deka, tā kā ar fonotēku nav problēmas. Un zaglim brīnumi- ko tik maza spraudziņa diskam... :)

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

Man mašīnā ir oriģinālais mašīnas maģis ar kasešu deku :) , bet skan labi, tīra skaņa (nejaukt ar mega skaļu sistēmu ar savbuferiem) 4 kanālu, radio ķer ļoti labi braucot nekas nečarkst un neraustas. Kad pa retam sagribās paklausīt savu muzonu izmantoju fm modulātoru :)

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

ricijs

 

Zin, vairākas reizes pārlasīju pirmo postu un nevienā vietā neredzu kur autors izrādītu interesi par oriģinālajiem kasešniekiem, to, cik tie labi vai slikti uztver rādžu un cik draņķīga ir skaņa no FM modulatora...

Link to comment
Share on other sites

Ja nu par tēmu:

Braukājot pa Rīgu un rajonu, derēs jebkura, jo nekādu tur joslas platuma regulēšanu uc tāluztveršanas fīču tāpat nevajadzēs. AUX in un cd-mp3 vai USB-mp3 atbalsts vēlams. Ja vēl flac saprot, tad pavisam ideāli. Jauda? Stock aparātiem parasti pitiek, lai nomāktu riepu troksni :D

Es kā reizi domāju par līdzīga aparāta iegādi, pajero oriģinālais sāk diskus nelasīt, nav ne ieejas, ne mp3 atbalsta, zāgēt kolekcijas CD ar negribas. Flacu gan šis neatbalsta, bet ko var gribēt ;-)

Ā, slikti ka stūres pults šim arī nav.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...