Jump to content

win 7 64 8800 gts nomaiņa uz Gigabyte 6870 oc; dažreiz kārtīgs artifacting


imendars
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Mans dators (kādus 4 gadus atpakaļ laikam):

Intel Core 2 Duo E6700

2 x 2 GB DRRII RAM CEC Xtreme OC 800 CL5

ASUS STRIKER

Fortran 600W

Windows 7 64

 

Tātad ASUS G8800 GTS 640MB nomainīta uz Gigabyte HD 6870 OC

 

Šad tad parādās artefakti, ja es darobjos desktopā, tad tie ir mazi kvadrātiņi, kuru skaits palielinās. Iezīmējot kvadrātiem noklāto vietu tie pazūd šajā vietā. Šad tad tas aiziet tik tālu, ka ir jārestartē dators, un pēc tam viss atkal ir normāli.

 

Kādi ieteikumi? Šī Gigabyte karte ir īpaši izstrādāta, tāpēc kautkā grūti noticēt, ka man būtu brāķis, lai gan viss var gadīties.

 

Varbūt jaunākie Nvidia draiveri (pēdējais pus gads) ir apstrādājuši manu windu un vienīgais risinājums ir reinstal, taču ja tas nenostrādā, tad pamatīgs laiks būs izmests vējā (sainstalētas daudzas spēles, to starpā hd prasīgais WoW, kas gan atrodas uz cita diska, atšķirībā no pārējiem gamučiem).

 

HELP! :/

 

P.s. Es, protams, varu visu pc nest uz video kartes garantiju (MaxShop.lv) un lai viņi skatās, kas pa vainu, bet mans PC nav ne mazs, ne viegls un negribu to prom uz pusi nedēļas...

Labots - imendars
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Iepriekšējos draiverus aizvāci? Man gan ir tāda slikta sajūta, ka pie video kartes maiņas tomēr nāksies likt svaigu Win ar atbilstošiem draiveriem, lai būtu 100% pārliecība.

Link to comment
Share on other sites

Es aizvācu, bet iekš normālā login. Tur bija ziepes, no programms lista nevarēja palaist nvidia uninstaleri tāpēc es palaidu jaunu instal ar complete uninstal un bez jebkādiem papildinājumiem. Pēc restarta tas ķēms uzlikās un tad varēja atinstalēt. Es iegāju device meneger un atinstalēju tur esošo video draiveri.

 

Tālāk jau parastā procedūra.

 

videokartei nepieciešami 2 štekeri, izmantoju līdzi nākošo pārveidotāju (kā to sauc?). Šis pārveidotājs izmanto 2 kontaktus. 1 no tiem kontaktiem tika savienots ar jau HDD barojošu kontaktu.

 

Ja rodas šie pigori, tad restarts un viss ir ok. Tas var notikt kā spēlē, tā desktopā. Tā vien liekas, ka karte gļuko, kad ieslēdzas pašā uzsilšanas laikā kautkas noiet greizi un pēc restarta viss strādā. Par tiem kvadrātiņiem jau minēju.

 

Ja pēdējais punkts nevianam neizraisa pazīstamas atmiņas, būs jātaisa reinstal.

Vispirms gan jāuzzina, vai WoW var izveidot visus registry un user failus, ja ir tikai pats instalētais folderis (atrodas uz cita diska, kā jau minēju). SASODĪTI GB ietilpīgs gamucis...

 

 

Protams, es instalēju jaunākos AMD Radeon (jeb Catalist) draiverus.

 

 

Varbūt man vajadzēja instalēt Gigabyte driveri, nevis AMD? Hmm

Labots - imendars
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nu nezinu... Kā iepriekš teicu - ir publika, kura ķimerē ārā vecos draiverus, bet es ieteikti sākt ar Win pārlikšanu no nulles un diemžēl arī nāksies WoW pārinstalēt. Tā kā gļuki pēc restarta pazūd, tad man ļoti izskatās pēc softa problēmām.

 

Protams, var jau būt visādas temperatūru problēmas, bet jaunai OC kartei gan jau ražotājs ir par to padomājis un nevajadzētu būt nekādām problēmām. Nav dzirdēts, ka kaut kas metas klāt silstot. Ja problēmas būtu pie lielas slodzes un temperatūrām, tad vēl cita runa.

Link to comment
Share on other sites

SUPER, tas jau izklausās cerīgāk! Vismaz būs dūša pārinstalēt, jo tā ir liela ķimerēšanās pēc darba vakarā, kad gribas atpūsties! :D

Labots - imendars
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...