Jump to content

DiSEqC 8 in 1, 6 in 1 negrib strādāt.


Agris 77
 Share

Recommended Posts

palielinot sat saimniecību radās problēmas ar daisekiem.

Līdz šim lieliski mans ortons x403 strādāja ar vecu 4 in 1, radās vajadzība pēc lielāka, uzliku 6 in 1, pēc tam 8 in 1, abiem protokols 1.1. Nosaukums viņiem GT-DS81.

Ortonā esmu jau izmēģinājis vismaz 5 programmas, pat tādas kuras speciāli paredzētas protokolam 1.1, bet nekas nesanāk. Dažās programmās epizodiski viņš nostrādā pēc kāda laika, dažās vispār nekas nesanāk. Protams esmu skanējis caur daiseku, bez daiseka, mainijis ienākošos vadus vietām, nelicis pirmajā ienākošajā u.t.t., nu šķiet ka visu esmu izmēģinājis.

 

Kādas būtu jūsu atsauksmes tieši par šiem daisekiem GT-DS81?

Vai visi 8 in 1 ir ar protokolu 1.1?

Kāda atšķirība ir starp parasto un kuram rakstīts protokols 1.1?

Kādu jūs ieteiktu?

Labots - Agris 77
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

driimiem piemeeram 8nieki diezkaa nepatii, ar paariiti esmu aplauzies attaalinaati meegjinot piekurbuleet

liidzeeja nomainja uz desmitnieku SW101D

Link to comment
Share on other sites

Man ir vāciešu ķīnīzeris Best astotnieks.Vēl nav bijis gadījums,kad kāds neiet.Saprotams ka no tiem,kam vispār tas protokols ir.Tumsoņu dēļ(un ne tikai) nācās uz 1.porta uzlikt 4.8E,neiešu katru reizi līst uz jumta un pārskrūvēt.

Bet ar kompja SS2 gan nācās pačakarēties,kamēr atradu progu kas ko sajēdz bez šausmīgas tamburīnu skandināšanas.Tas pats DVBViever.Bet tā kā man kādu laiku tas no kompja izmests,tad nezinu,varbūt vēl kāda normāli sataisīta.

Arī visi drīmi,pat kloni,bez problēmām.

Agri,bet kādu citu tjūneri neesi mēģinājis?Var gadīties,ka brāķis vai arī tavam dampim kāds trabls.Cik esmu interesējies pa šo lietu,tad komandām jābūt tīrām no visādiem piejaukumiem,noteiktā amplitūdā un intervālos.Nu vispār jābūt visam standarta ietvaros.Agrākos laikos 500S drīmi bieži grēkoja šajā ziņā,nu un visādi kloni arī tagad.

Link to comment
Share on other sites

SW101D būtu vispiemērotākais lietošanai,jo tad var likt dažāda veida galvas,kas īpaši nepatīk parastajiem Diseq-C slēdžiem,kur visām LNB ir jābūt vienādām.

Link to comment
Share on other sites

MaskaV

Mēģināju ar veco humaxu, negāja, bet tas būtu saprotams, tad kad šos ražoja, iespējams par tādu 1.1 protokolu neviens nebija dzirdējis. Kolēģe pagarinājusi līgumu ar viasatu :superstition:, šie viņai par tādu uzticību iedošot HD aparātu, nākamnedēļ uzprasijos patestēt, tad varētu izskatīt šo variantu.

 

lipka

tā jau man ir ka galvas atšķirās, 1 cirkulārā, 1 cirkulārā bez iekšas, 1 šaurā, 3 parastās.

Esmu ebejos un vēl šur-tur redzējis ka raksta daiseks priekš Drīma. Kas viņiem ir speciāli daiseki, vai tie der arī citiem aparātiem???

Labots - Agris 77
Link to comment
Share on other sites

Ar saviem DM800 un CST NEO, tāpat ar testa tādiem pašiem vairākiem uztvērējiem mani dažādie diseqC 8x1(Skyflex DS1080;EMP-CENTAURI),10x1(Skyflex DS-1100;Opticum DSG 10/1) tiešajā slēgumā strādā precīzi.Kaskadēšanā var būt īpatnības.LNB man ir visīstākie asorti.

Tāpēc domāju, ka pamatā vainīgi uztvērēji un to saimnieki :mda: .

Labots - jacobs
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

palasiju krievu portālos, tur dažiem kam ir Orton x403 arī sūdzās ka īsti negrib strādāt ar lielajiem daisekiem, pārslēdzot uz citu pavadoni, signāls parādās pēc pāris minutēm, vai vispār strādā tikai pirmais daiseka kanāls.

Link to comment
Share on other sites

Man ir tieši tāds pats daisiks (GT-DS81), pieslēgtas 7 galvas, uz Azbox/Openbox strādā korekti, tāpat ir ar pārslēgšanos starp pavadoņiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...