Jump to content

Laptopa LG P1 Express-Dual apkope


Dundurs
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Tātad, kā savu uzticamo studiju instrumentu, lietoju LG P1 Express dual portatīvo datoru. Viss jau būtu/bija jauki, kamēr nesāka mesties gļuki ar dzesēšanu. Pirmo 1,5 gadu mierīgi strādāju bez problēmām, pa retam spēlītes padzenāju arī, viss bija labi, taču pēdējā pusgada laikā dators pie lielākas slodzes sācis mest zilos logus, pats restartēties, pa retam padzenājot kādu spēli metas artefakti. Problēma ir skaidra, dators pārkarst. Vajag nomainīt termopastas un iztīrīt no putekļiem. Varētu jau to darīt pats, taču datora konstrukcija ir tāda, ka lai tiktu klāt dzesei, man ir jānoņem viss apakšējais vāks, respektīvi pusdators jāizjauc. Kaut kā īsti man to negribas darīt, baidos par "roku leņķi". Tad nu varbūt kāds no Jums vēlas kādu lieku latu nopelnīt vai kādu barterīti. Katrā ziņā nevēlos 9 ādas atstāt par šādu lietu. Tā jau varētu aizstiept uz kādu specializēto darbnīcu, bet tur droši, ka būs ilgi jāgaida un cena ar būs kosmoss.

Link to comment
Share on other sites

Apakšējais vāks ir pirmas kas jānoņem, lai iztīrītu dzesi. Par kādu pusdatora izjaukšanu Tu runā? Visi tagad spiež uz termopastu maiņu. Manā 15 gadu diendienā datorlietujuma pierdzē ar tādu nepieciešamību neesmu saskāries. Ar putekļu izpūšanu no radiatoriem, RAM slotiem un Videokartes slotam, gan saskaros regulāri. Pēdējais abzac gan uz stacionārajiem datoriem vairāk.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Nav man tik maza skrūvgrieznīša. Bet nu jā, viss apakšējais vāks jāņem nost. Pirmstam man bija Acer lapsis, tam gan pie dzeses tik vāciņš bij jānoskrūvē.

Link to comment
Share on other sites

Parasti jau sāpe ir no tā, nevis, ka ventilators netīrs, vai termopasta pārkaltusi, bet gan, ka pie ventilatora radiatora ir izveidojies tād, kā filcis no putekļiem un citiem draņķiem.

Parasti šo visu noņem, iztīra, un ja jau radiatorus ņemts nost tad nomaina arī termopastu.

Varu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...