Jump to content

Kaut kas ar veļas mašīnu.


Gultnis7
 Share

Recommended Posts

Labdien! Veļas mašīna programmas vidū apstājās, zinot, ka iespējams pie tā vainīgs strāvas pārtraukums vai citas lietas, kas pašas no sevis pāriet, neko nedarīju, bet tā kā nekas nemainījās ilgāku laiku, veļas mašīnu izslēdzu un ieslēdzu. Kā gaidāms mašīna sāka darboties un turpināja mazgāšanas programmu, bet pamanīju, ka no veļas pulvera atviknes ceļas tvaiki (tvaiki, nevis dūmi). Neko tādu iepriekš nebiju manījis un veļas mašīnu izslēdzu, atverot durvis no veļas nodalījuma arī nāca tvaiki, lai arī veļa tika mazgāta pie minimālas temperatūras, no kuras tvaikiem nevajadzētu rasties. Vai minimāla tvaika nākšana no veļas pulvera atviklnes ir normāla un es to iepriekš nebiju manījis, vai kaut kas mašīnai varētu būt noticis? Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tvaiki var nākt no dažādām vietām - ūdens sildītāja, ūdens sūkņa, kas vistuvāk pulvera bēršanas vietai. Cik ilgi veļasmašīna kalpo? Jebkurā gadījumā bez servisa neiztikt.

 

ozis, "izcils" padoms. Taisni vien uz poda gribās šo uzklausot.

Link to comment
Share on other sites

Minēšu termo dačiks gļuko.

Link to comment
Share on other sites

Iespējams ūdens padeve klibo, t.i. ūdens maz, līdz ar to uz sildītāja tvaiko ārā. Vai nu arī pēc programas turpināšanas šoreiz vienkārši kas nojucis. Izlaid ūdeni, palaid visu procesu no jauna.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...